BINTEO σοκ – Θρασύτατη ληστεία σε φούρνο στην περιοχή Λαζάρου στη Νέα Ιωνία με απειλή όπλου!

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας φούρνου, που βρίσκεται στην οδό Αλέκου Παναγούλη, στην περιοχή Λαζάρου της Νέας Ιωνίας, τα οποία δείχνουν με κάθε λεπτομέρεια την θρασύτατη ληστεία που έγινε το περασμένο Σαββάτο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star τον τρόμο έζησε μια υπάλληλος φούρνου στη Νέα Ιωνία, όταν ληστής έβαλε το όπλο που κρατούσε στο κεφάλι της και την απειλούσε ότι θα την πυροβολήσει.

Φορώντας κράνος και κρατώντας πιστόλι στο χέρι, ο ληστής εισέβαλλε στον φούρνο και έπιασε από τον λαιμό την υπάλληλο. Την έσυρε στο ταμείο και της κόλλησε το όπλο στο κεφάλι.

Οι δύο πελάτισσες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί, κοιτούσαν «παγωμένες» τον ένοπλο ληστή να φωνάζει και να απειλεί ότι θα πυροβολήσει.

Το σοκαριστικό περιστατικό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, σημειώθηκε στην οδό Αλέκου Παναγούλη, στη Νέα Ιωνία. Ήταν 20:30, βράδυ Σαββάτου (27/05), όταν ένα μηχανάκι πάρκαρε έξω από τον φούρνο. Ο συνοδηγός κατέβηκε από το μηχανάκι και εισέβαλε μέσα στο κατάστημα.

Η υπάλληλος, όπως έχει καταγραφεί στις κάμερες ασφαλείας, ανοίγει το ταμείο και ο ληστής αρπάζει τα χρήματα. Κάποια του πέφτουν στο έδαφος, ατάραχος σκύβει, τα μαζεύει και φεύγει με λεία 800 ευρώ.

Η αστυνομία – σύμφωνα με το STAR –  έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ληστών, ενώ ερευνάται να έχουν «χτυπήσει» και σε άλλα καταστήματα στην γύρω περιοχή.

 

Δείτε το βίντεο που έχει καταγραφεί η θρασύτατη ληστεία:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU