Νέα Ιωνία: Περίεργο περιστατικό με συλλήψεις μεταναστών

Θολό παραμένει το τι συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Νέας Ιωνίας, στον σταθμό ΗΣΑΠ στην Ελευθερούπολη, σχετικά με τη σύλληψη δύο μεταναστών από το Πακιστάν.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία «κάτοικοι της Νέας Ιωνίας κάλεσαν τις Αρχές και ανέφεραν πως δύο άνδρες περιφέρονται και φωνάζουν «Allahu Akbar» ενώ ένας κρατούσε εμφανώς και ένα μαχαίρι.

 

Στελέχη της ΕΛΑΣ έσπευσαν στην περιοχή και κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ εντόπισαν τον έναν άνδρα, τον ακινητοποίησαν και τον μετέφεραν στο τοπικό ΑΤ. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι 21 εκατοστών.

 

Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και ο δεύτερος άνδρας που επίσης βρέθηκε παρόμοιο μαχαίρι στην κατοχή του.

 

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για δύο νεαρούς με καταγωγή από το Πακισταν ο ένας 20 ετών και ο άλλος 26 ετών.

 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή».

 

Μαρτυρίες

Σύμφωνα όμως με μαρτυρίες άλλων κατοίκων της περιοχής, δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση απειλή από τους συγκεκριμένους μετανάστες και δεν κινήθηκαν απειλητικά εναντίον κανενός διερχόμενου ή οτιδήποτε σχετικό.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες οι κάτοικοι αποδίδουν το περιστατικό περισσότερο σε ένα αστείο που ξέφυγε από τον αρχικό του σκοπό, ενώ για την ύπαρξη των μαχαιριών σημειώνουν ότι στην περιοχή μένουν πολλοί μετανάστες από το Πακιστάν για δεκαετίες, χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό  και προφανώς υπάρχουν μαχαίρια στα σπίτια τους.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU