Μητρόπολη – Γαβριήλ: Τα συγχαρητήρια στους Ολυμπιονίκες και πως είχε γνωρίσει τον Τεντόγλου

Τα συγχαρητήρια του στους Ολυμπιονίκες Μίλτο Τεντόγλου και Λευτέρη Πετρούνια έστειλε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ με αναρτήσεις του στο facebook.

Για τον Μίλτο Τεντόγλου είχε να περιγράψει και μία πιο προσωπική επαφή. Όπως αναφέρει “είχα τη χαρά και την τιμή να γνωρίσω από κοντά τον σημερινό Χρυσό  Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου και είχα εκφράσει από τότε τον θαυμασμό μου για την σεμνότητα και την ταπεινότητα που τον διακρίνει. Σήμερα, αγαπητέ Μίλτο, σε συγχαίρω και σε χαιρετίζω ως Ολυμπιονίκη. Ο Θεός να σε ευλογεί, να σε έχει πάντοτε γερό και υγιή και να μας χαρίσεις και άλλες τέτοιες μοναδικές στιγμές εθνικής υπερηφάνειας. Ευλογημένος να ΄σαι!.

 

Σε δηλώσεις του (στο protothema.gr) συμπλήρωσε ότι “Eίχε έρθει προσκεκλημένος από μια αθλητική ομάδα που έχουμε εδώ στη Νέα Ιωνία και τον είχα γνωρίσει. Είχαμε ανταλλάξει κάποιες απόψεις και φαινόταν ένα καλό και ταπεινό παιδί με ήθος. Ήταν προσγειωμένος και μου είχε κάνει εξαιρετική εντύπωση. Οι άνθρωποι του χώρου τον γνώριζαν και μάλιστα πάρα πολύ καλά. Από τότε ήταν πολλά υποσχόμενος και μας το απέδειξε σήμερα με την “χρυσή” επίδοσή του”.

Αναφερόμενος στον Λευτέρη Πετρούνια έγραψε “ Μπράβο Λευτέρη, για ακόμη μια φορά μας κάνεις υπερήφανους, τόσο για την κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου, όσο και για το ήθος σου, που παρά τις δυσκολίες, αφιέρωσες το μετάλλιο στην Ελλάδα και στις κόρες σου. Ο Θεός να σε έχει υγιή και δυνατό ώστε να υπερβείς ακόμη και τα δύο συνεχόμενα Ολυμπιακά μετάλλια. Εύγε”.

 

 

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU