Νέα Φιλαδέλφεια: Ο δήμος για τον εθελοντικό καθαρισμό του άλσους

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο

εθελοντικός καθαρισμός του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας

Με επιτυχία και αξιοσημείωτη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η δράση του εθελοντικού καθαρισμού του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, που διοργάνωσε την Κυριακή 06 Ιουνίου 2021 ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

Τη δράση συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Άλσους Σπύρος Γραμμένος και συμμετείχαν οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, μέλη του μορφωτικού – πολιτιστικού συλλόγου  Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας “Η Ανέμη”, εθελοντές της ομάδας “connect your city”,  εθελοντές της ομάδας “save your hood” καθώς και πολλοί συμπολίτες μας όλων των ηλικιών.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: “Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές, που είτε σε ομάδες, είτε κατά μόνας, ανταποκρίθηκαν σε αυτό το διαφορετικό κάλεσμα του Δήμου μας. Η Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία πράσινη πόλη, καθώς η περιοχή διαθέτει αρκετά πάρκα, πλατείες και κοινόχρηστους χώρους με δέντρα και πράσινο, όμορφες δεντροστοιχίες στους δρόμους και φυσικά έναν από τους μεγαλύτερους “πνεύμονες πρασίνου” της Αττικής, το αγαπημένο σε όλους μας άλσος. Όλους αυτούς τους χώρους οφείλουμε να τους διατηρούμε καθαρούς, περιποιημένους προσπαθώντας παράλληλα να τους αναβαθμίσουμε. Όχι στα λόγια και με βαρύγδουπες δηλώσεις μία φορά το χρόνο αλλά με σχέδιο, προσπάθεια και πολλή δουλειά”. 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU