Νέα Ιωνία: Αναμνηστικά δώρα στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης μοίρασε ο δήμος

Αναμνηστικά δώρα σε όλους τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων
μοίρασε ο Δήμος Νέας Ιωνίας
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Νέας Ιωνίας, την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021, τελευταία μέρα του σχολικού έτους, καθώς ο Δήμος μοίρασε ένα αναμνηστικό δώρο σε καθέναν μαθητή για την αποφοίτησή του από το δημοτικό και την εισαγωγή του στη δεύτερη βαθμίδα εκπαίδευσης.
Οι μαθητές αποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και πολλά χαμόγελα το δώρο του Δήμου, το οποίο, όπως είπαν, θα τους συντροφεύσει στις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Επίσης, το πρωί της Παρασκευής, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου μαζί με την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α’/θμιας Εκπαίδευσης Αγγελική Δούκα επισκέφθηκαν το 11ο και 15ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, στον Περισσό, προκειμένου να συνομιλήσουν με μαθητές, εκπαιδευτικούς αλλά και με τους Διευθυντές Γιώργο Κοκορομύτη και Σταύρο Χρανιώτη αντίστοιχα.
Στη συνέχεια, η Δήμαρχος μετέβη τη Σχολική Μονάδα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) Νέας Ιωνίας, στην Αλσούπολη, όπου είχε συνάντηση με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη Διευθύντρια Μαρία Παναγιωτοπούλου.
Στις συζητήσεις διαπιστώθηκε η άψογη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ σχολικών μονάδων και Δήμου, με τη Δήμαρχο και την Πρόεδρο να συγχαίρουν τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς για το αξιόλογο έργο τους σε μια ακόμη δύσκολη σχολική χρονιά, στους οποίους ευχήθηκαν να έχουν ένα καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι.
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU