Δήμος Νέας Ιωνίας: Αναβάθμιση με επαρκή φωτισμό στην υπόγεια διάβαση στο κέντρο

Σε παρεμβάσεις αντικατάστασης των φωτιστικών σωμάτων στην υπόγεια διάβαση επί της Χρυσοστόμου Σμύρνης που οδηγεί στη Λεωφόρο Ηρακλείου, προχώρησε ο Δήμος Νέας Ιωνίας.

Πρόκειται για ένα σημείο από όπου διέρχονται δεκάδες συμπολίτες μας τις βραδινές ώρες και πλέον με τον επαρκή φωτισμό επιτυγχάνεται η ασφαλή μετακίνηση των πεζών, καθώς επίσης στην αναβάθμιση της περιοχής και στην εύκολη πρόσβαση των πολιτών στην αγορά της Νέας Ιωνίας.

 

Αυτή είναι μια ακόμη παρέμβαση στη συγκεκριμένη υπόγεια διάβαση, διότι δυστυχώς τις προηγούμενες φορές προκλήθηκαν ζημιές από πράξεις βανδαλισμού και ασυνειδησίας. Ως εκ τούτου, απευθύνεται έκκληση σε όλους τους πολίτες να συμβάλλουν στην προστασία της δημοτικής περιουσίας, καθώς έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητά μας.

 

Σε μήνυμά της, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου αναφέρει: «Κάνουμε πράξη μια από τις βασικές μας δεσμεύσεις, που δεν είναι άλλη από το να ρίξουμε φως στο σκοτάδι, να φωτίσουμε κάθε γειτονιά της Νέας Ιωνίας μας. Ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή προωθήσαμε άμεσα και συνεχίζουμε τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού φωτισμού προκειμένου να γίνει πιο λειτουργική και πιο ασφαλής για τους πεζούς η μετακίνησή τους στην πόλη μας. Δίνουμε φως, δίνουμε δύναμη, δίνουμε προοπτική στον τόπο μας».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU