Νέα Ιωνία: Κατάρρευση των έργων υποδομής καταγγέλλει ο Ηρακλής Γκότσης – Στηρίζει Χρήστο Κανλή. VIDEO zonewsTV

Σφοδρή επίθεση στην δημοτική αρχή της Νέας Ιωνίας εξαπέλυσε ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλής Γκότσης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου.

Ο Ηρακλής Γκότσης υποστήριξε πως ουσιαστικά έχουν καταρρεύσει όλα τα έργα υποδομής που ήταν σε εξέλιξη το 2019 όταν και τον διαδέχθηκε στη θέση του Δημάρχου, η Δέσποινα Θωμαΐδου.

Ο πρώην Δήμαρχος, παρουσία στελεχών της «Ενότητας για τη Νέα Ιωνία», κυρίως επικέντρωσε στο υπόγειο πάρκινγκ / πάρκο πίσω από το ΚΕΠ της Νέας Ιωνίας (Οικοδομικό Τετράγωνο 150), αλλά αναφέρθηκε και στην πεζογέφυρα της Αλέκου Παναγούλη, σε αντιπλημμυρικά στον Περισσό κ.α.

Απαντώντας σε ερώτηση του zonews.gr τι θα έκανε εκείνος εάν του δινόταν τώρα η ευκαιρία να διοικήσει, σημείωσε πως δεν γνωρίζει πλέον αν μπορεί να αντιστραφεί η, σύμφωνα με τον ίδιο, κακή κατάσταση, δηλώνοντας πως πλέον δεν υπάρχουν δεσμευμένα και τα χρήματα για να προχωρήσουν αυτά τα έργα.

Σε άλλη ερώτηση του zonews.gr εάν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του ίδιου για τη στήριξη της «Ενότητας για τη Νέα Ιωνία» και του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Κανλή, ανακοίνωσε πως σε λίγες μέρες θα δημοσιοποιηθεί σχετική επίσημη δήλωση στήριξης τόσο του ίδιου, όσο και άλλων στελεχών της «Ενότητας» που τώρα δεν είναι δημοτικοί σύμβουλοι.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου από το zonewsTV, το κανάλι του zonews.gr εδώ:

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU