Νέα Ιωνία – Ηράκλειο Αττικής – Σύλλογος καθηγητών “Γ.Σεφέρης”: Αποφάσεις υπέρ της απεργίας & αποχής από την αξιολόγηση

Χαιρετίζουμε τις  πρώτες αποφάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων υπέρ της

Απεργίας – Αποχής από την αξιολόγηση

7ο, 8ο, 10ο, 11ο, 15ο Δημ. Ν. Ιωνίας,  7ο Νηπ. Ν.Ιωνίας

3ο Δημ. Μεταμόρφωσης, 2ο Νηπ. Μεταμόρφωσης

3ο Δημ. Ηρακλείου

                Η μαζική συμμετοχή μας στις αποφάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων υπέρ της απεργίας-αποχής μπορεί να ακυρώσει στην πράξη τις στοχεύσεις της κυβέρνησης και του υπ. Παιδείας που προωθούν  σωρεία αντιεκπαιδευτικών μέτρων, την αυτονομία και την αξιολόγηση των σχολείων,  που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην  κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών. Όπου έχουν εφαρμοστεί αυτά τα μέτρα διεθνώς έχουν αυτό το αποτέλεσμα, χωρίς καμία εξαίρεση!

  • Καλούμε τους/τις συναδέλφους να υπογράψουν τη δήλωση που έχει αποστείλει η ΔΟΕ για την απεργία-αποχή από την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση με ομόφωνη απόφαση της,  να ακολουθήσουν τα βήματα που έχουν σταλεί και να ενημερώσουν το Δ.Σ.
  • Να καταγγείλουν στο  Δ.Σ. την παραμικρή προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησης,  από  όπου κι  αν προέρχεται, η οποία βάζει εμπόδια στην εφαρμογή  της  ομόφωνης απόφασης των συνδικαλιστικών μας οργάνων.

Οι εκπαιδευτικοί πέρυσι απορρίψαμε με την απεργία-αποχή τον ίδιο το νόμο για την «αξιολόγηση» και στο περιεχόμενο και στην υλοποίησή του με ποσοστό 95%, με την καθολική συμμετοχή μας, με την οργανωμένη δράση μας και τη συσπείρωση στο σωματείο μας.

Συνεχίζουμε αγωνιστικά!

Συσπειρωμένοι στον Σύλλογό μας, συλλογικά και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα απαντάμε με καθολική συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από την αξιολόγησή τους!

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU