Ο “δαίμων” της singular logic σε Νέα Ιωνία και Ηράκλειο και ένας χαμός στο γειτονικό Χαλάνδρι

Μαθαίνω ότι το βράδυ των εκλογών του 1ου γύρου έγινε ένας χαμούλης τόσο στη Νέα Ιωνία, όσο και στο Ηράκλειο με τα περιβόητα “χρωματάκια” που έβγαζε η Singular Logic στις καρτέλες με τους υποψήφιους στους δύο δήμους, τις οποίες χρησιμοποιούσαν φυσικά οι τηλεοπτικοί σταθμοί για να μεταδώσουν τα αποτελέσματα.

 

Όπως γράψαμε και στα ρεπορτάζ για τη Νέα Ιωνία και το Ηράκλειο Αττικής, πέραν της Λαϊκής Συσπείρωσης που είχε τη στήριξη του ΚΚΕ και κάποιων άλλων μεμονωμένων ελάχιστων εξαιρέσεων, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μπει χρώμα τόσο στους δύο επικεφαλής των παρατάξεων που θα αναμετρηθούν στη Νέα Ιωνία (Θωμαΐδου – Μανούρης) όσο και στο Ηράκλειο (Μπάμπαλος – Παπαδημητρίου).

 

Και αυτό γιατί στη μεν Νέα Ιωνία η Θωμαΐδου και ο Μανούρης είχαν στελέχη τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη ΝΔ, ενώ στο Ηράκλειο και ο Μπάμπαλος και ο Παπαδημητρίου είχαν υποψήφιους από όλους τους χώρους.

 

Οπότε, το λογικό ήταν το περιβόητο “γκριζάκι”, ανεξάρτητος χωρίς χρίσμα δηλαδή, να έμπαινε σε όλους. Έλα όμως που μέχρι κάποια ώρα… διείσδυσε περιέργως το… πρασινάκι για δύο υποψήφιους: Για τη Θωμαΐδου στη Νέα Ιωνία και για τον Μπάμπαλο στο Ηράκλειο.

 

Αυτό ερμηνεύτηκε ως μία προσπάθεια να “μικρύνει” το εύρος αναφοράς των δύο υποψηφίων, οπότε όπως καταλαβαίνετε έπεσαν τα σχετικά τηλέφωνα στο υπουργείο Εσωτερικών και τη singular logic, τον “δαίμων” τον πήρε ο… διάολος και αργότερα το πρασινάκι… απεσύρθη.

Εδώ να πούμε πως το πρασινάκι στη Νέα Ιωνία το είχε και ο Βασίλης ο Χριστοδούλου ο οποίος όμως το επιθυμούσε, σημειώνοντας βέβαια ότι ο συνδυασμός του είχε υποψήφιους ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης.

 

Στο γειτονικό Χαλάνδρι τώρα, έχει γίνει ένας χαμός με την εντελώς άγαρμπη παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη στον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών και στην προσπάθεια του να στηρίξει την υποψήφια Δήμαρχο Κρίστη Αγαπητού, η οποία υποθέτω ανήκει στους υποστηρικτές του στην εκλογική περιφέρεια του Βόρειου Τομέα.

Οι χονδροειδέστατες δηλώσεις με στόχο τον ιδιαίτερα πετυχημένο αλλά και αγαπητό Δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο, μάλλον θα φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο για τον υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ήδη από την ώρα που αυτές έγιναν γνωστές αυτές οι δηλώσεις, υπάρχει μία τρομερή συσπείρωση γύρω από τον Σίμο Ρούσσο και η κυρία Αγαπητού μάλλον αναμένεται να πληρώσει το… μάρμαρο της αλαζονείας Γεωργιάδη.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU