Οι Αλαγιώτες για τον θάνατο του Γιώργου Τσοπανάκη

Σύνδεσμος Αλαγιωτών Νέας Ιωνίας
Παρασκευή 21 Μαΐου 2021, ανήμερα του Αγ. Κωνσταντίνου, έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Τσοπανάκης, γιος της Σοφίας και του Κώστα Τσοπανάκη-του μακροβιότερου Προέδρου του Συνδέσμου Αλαγιωτών Ν.Ιωνίας εκ των ιδρυτικών ιστορικών οικογενειών του Συνδέσμου. Γεννημένος το 1976 στη Ν.Ιωνία Αττικής, Ιωνιώτης Αλαγιώτης 3ης γενιάς, με μαθητικά χρόνια στη Ν.Ιωνία, μεγαλωμένος με μικρασιατική αλαγιώτικη κουλτούρα και με σπουδές στο εξωτερικό.
Εργαζόταν επί σειρά ετών στην Γκάνα της Αφρικής απεσταλμένος ως διπλωματικός εκπρόσωπος των Βρυξελλών από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Προσέφερε επίσης για χρόνια τις υπηρεσίες του στους Γιατρούς χωρίς Σύνορα.
Παντρεμένος στη Γερμανία και πατέρας δύο παιδιών, του Κωνσταντίνου και του Νικολάου.
Μια φωτεινή προσωπικότητα, ανήσυχο πνεύμα, επικοινωνιακός, χαμογελαστός, εγκάρδιος στον λόγο, εξαίρετος φίλος, γεμάτος συναισθήματα προς τον συνομιλητή του. Αγαπητός σε Νέα Ιωνία και Αλάγια όπου με μέλη του Συνδέσμου, νεώτερα και παλαιότερα ηλικιακά, είχε επισκεφθεί την Αλάγια και είχε αναπτύξει δυνατή φιλία ετών.
Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Αλαγιωτών εκφράζουν στην οικογένεια του Γεωργίου Τσοπανάκη τη μέγιστη θλίψη για τον πρόωρο χαμό του, τα θερμά συλλυπητήρια και τη νοερή συμπαράστασή τους για την απώλεια ενός εκλεκτού μας μέλους.
Με τη συναίνεση της οικογένειες κοινοποιούμε το δυσάρεστο αυτό γεγονός και σε νεώτερο δελτίο τύπου θα ανακοινωθεί η ημερομηνία τέλεσης της Εξοδίου Ακολουθίας.
Στη φωτογραφία (αρχείο Συνδέσμου Αλαγιωτών): ο Γ. Τσοπανάκης (σ.σ. δεύτερος από δεξιά) από την επίσκεψη στην Αθήνα -Νοέμβρης 2019- του τ. Δημάρχου Αλάνυας Σιπαχίογλου και του δημοσιογράφου Μ.Αλή του τουρκικού τύπου Alanya News.
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU