“Όλοι Μαζί Μπορούμε” στο δήμο Ηρακλείου Αττικής για συλλογή πασχαλινών δώρων για τα παιδιά

“Και αυτό το Πάσχα μπορούμε να γίνουμε οι νονοί και οι νονές των παιδιών που το έχουν ανάγκη”. Αυτό είναι το μήνυμα του δήμου Ηρακλείου για τη δράση “Όλοι μαζί μπορούμε”, με αφορμή τη συλλογή πασχαλινών δώρων για τα παιδιά. Όπως τονίζεται “ο δήμος Ηρακλείου Αττικής συμμετέχει για ακόμα μια φορά στη δράση του Όλοι Μαζί Μπορούμε και συγκεντρώνει δώρα για τα παιδιά των οικονομικά αδύναμων οικογενειών της πόλης. Από τη Δευτέρα 22 έως το Σάββατο 27 Απριλίου, 10.00 το πρωί με 14.00 το μεσημέρι, οι πολίτες που θέλουν να προσφέρουν μπορούν να έρχονται στο δημαρχείο Ηρακλείου (Στ. Καραγιώργη και Μαρίνου Αντύπα).

Τα δώρα που συγκεντρώνονται είναι λαμπάδες, παιχνίδια, παπούτσια και ό,τι άλλο μπορεί να δοθεί στα παιδιά αυτό το Πάσχα. Τα πασχαλινά δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

«Για ακόμα μια φορά ενώνουμε τις δυνάμεις μας και γινόμαστε μια μεγάλη οικογένεια για να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Να ανοίξουμε μια μεγάλη αγκαλιά ώστε κανένα παιδί να μην μείνει έξω», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου”.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU