Γιώργος Παπαδημητρίου – Ηράκλειο Αττικής: Προεκλογική συγκέντρωση με ενθουσιασμό και σιγουριά για τη νίκη

Περίσσευε ο ενθουσιασμός στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Γιώργου Παπαδημητρίου, η οποία έγινε στο κατάμεστο γήπεδο του Τυφώνα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους συγκεντρωμένους, ενώ την εκδήλωση άνοιξε με έναν χαιρετισμό του ο πρώην Δήμαρχος και νυν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού του Γιώργου Παπαδημητρίου, Παντελής Βλασσόπουλος.

Όπως είπε «9 χρόνια δυστυχώς ζούμε με μία διοίκηση που κυριαρχεί η αλαζονεία και ο διχασμός, εμείς θα καταργήσουμε αυτές τις διακρίσεις, θα ενώσουμε τους Ηρακλειώτες μαζί με τον αυριανό Δήμαρχο Γιώργο Παπαδημητρίου».

Γιώργος Παπαδημητρίου – Παντελής Βλασσόπουλος

«Δίνετε το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής για την πόλη μας»

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπαδημητρίου απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους τόνισε πως «σήμερα δίνετε το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής για την πόλη μας», ενώ απευθυνόμενος στη δημοτική αρχή υποστήριξε πως «έχει κουραστεί και έχει κουράσει».

Όπως είπε η δημοτική αρχή δεν έχει πραγματοποιήσει ένα μεγάλο έργο, ενώ αναφερόμενος στο Κτήμα Φιξ, τόνισε πως ο ίδιος ήταν υπέρ της απόκτησης της έκτασης, αλλά χωρίς δάνειο.

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου, μεταξύ άλλων έκανε λόγο για προεκλογικά έργα της τελευταίας στιγμής, ενώ άσκησε και κριτική για την κατάσταση των σχολικών συγκροτημάτων της πόλης.

Αναφερόμενος στην παράταξη του είπε ότι «είμαστε η μεγάλη, ενωτική, πολυσυλλεκτική, παράταξη, το Ηράκλειο Πολιτών», συμπληρώνοντας ότι «μπορεί στις εθνικές εκλογές να μην είμαστε μαζί, αλλά για την πόλη είμαστε ένα».

Δείτε απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU