Δήμος Νέας Ιωνίας: Πρόσκληση και Πρόγραμμα για τον Εορτασμό Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Ιωνίας για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

 

Η Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων θα τελεστεί στις 10.15 π.μ. και θα ακολουθήσει στις 11.30 π.μ. η παρέλαση των Σχολείων, Φορέων κ.λπ. επί της Λεωφ. Ηρακλείου.

 

Μετά τη Δοξολογία ο εορτασμός θα συνεχιστεί στο χώρο του  Αγάλματος της Μητέρας. Θα τελεσθεί Επιμνημόσυνη Δέηση και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων. Μετά τη λήξη της τελετής κατάθεσης στεφάνων αποχωρούν οι σημαιοφόροι και παραστάτες προς το χώρο συγκεντρώσεως των Σχολείων (28ης Οκτωβρίου και πάροδοι) και οι επίσημοι προς την εξέδρα, η οποία θα βρίσκεται στην πλατεία Σημηριώτη.

 

Ο πανηγυρικός της ημέρας θα εκφωνηθεί από τη  Δήμαρχο Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου.

 

Η παρέλαση θα αρχίσει περίπου στις 11:30 π.μ. και τα τμήματα που θα παρελάσουν θα ξεκινήσουν από τη διασταύρωση της Λεωφόρου Ηρακλείου με την 28η Οκτωβρίου (με κατεύθυνση προς Αθήνα), θα διέλθουν μπροστά από το χώρο των επισήμων, θα συνεχίσουν μέχρι την οδό Ευαγγελικής Σχολής, απ’ όπου και θα αποχωρήσουν.

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2022 ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU