Ο Γιώργος Πατούλης αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής

Την απόφασή να μην διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια Αττικής δημοσιοποίησε ο Γιώργος Πατούλης μετά την ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία ότι θα στηρίξει τον Νίκο Χαρδαλιά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Πάντως, ένα στοιχείο που δεν πρέπει να αγνοηθεί, είναι ότι ο Γ.Πατούλης σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα (που μέχρι τώρα έχουν επιβεβαιωθεί) ήταν στόχος παρακολούθησης με το Predator, υπόθεση που συνδέεται ευθέως με το Μέγαρο Μαξίμου και τους συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Και προφανώς δικαιώνονται όλοι όσοι έλεγαν πως ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, η υπόθεση των παρακολουθήσεων θα συνεχίζει να μολύνει για πολλά χρόνια την ελληνική πολιτική ζωή, από την στιγμή που δεν υπάρχει σοβαρή διάθεση (το αντίθετο μάλιστα) να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση από τη Δικαιοσύνη.

Η δήλωση του Γιώργου Πατούλη έχει ως εξής:

«Όλα τα χρόνια της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, στήριζα πάντα τις σωστές κυβερνητικές επιλογές,  όλων των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μάλιστα, ως Περιφερειάρχης Αττικής,  συνεργάστηκα αποτελεσματικά με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παράγοντας θετικό έργο προς όφελος των πολιτών της Αττικής.

Παραμένω πιστός  στις αρχές και τις αξίες της παράταξης μου. Η Νέα Δημοκρατία είναι στην καρδιά μου, δεν αποτελεί για μένα «σημαία ευκαιρίας» για προσωπική ανέλιξη. Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα.

Θέλω  να τονίσω πως πάνω από όλα, σέβομαι τον κόσμο της παράταξής μου  αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες, που διαχρονικά με στηρίζουν στην πολιτική μου πορεία.  Στην αυτοδιοικητική και επιστημονική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια, προτεραιότητά μου ήταν πάντα να βρίσκομαι διαρκώς, δίπλα στον πολίτη. Αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω και στο μέλλον.

 

Αισθάνομαι περήφανος για το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική, το οποίο είναι αποτέλεσμα ενός σοβαρού σχεδιασμού και μιας εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας.

Το έργο αυτό δεν πρέπει να μείνει στη μέση γι’ αυτό στις εκλογές του Οκτωβρίου θα στηρίξω την επιλογή του κόμματός μου, ευελπιστώντας ότι τα επόμενα χρόνια, θα είναι κι αυτά περίοδος δημιουργίας για την Αττική».

Πάντως, ενα στοιχείο που δεν πρέπει να αγνοηθεί, είναι ότι ο Γ.Πατούλης σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα (που μέχρι τώρα έχουν επιβεβαιωθεί) ήταν στόχος παρακολούθησης με το Predator, υπόθεση που συνδέεται ευθέως με το Μέγαρο Μαξίμου και τους συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU