Περιφέρεια Αττικής – Βόρειος Τομέας: Στην καλοκαιρινή γιορτή του Σικιαριδείου Ιδρύματος η Αντιπεριφερειάρχης

Στην καλοκαιρινή γιορτή του Σικιαριδείου Ιδρύματος η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη

 

Εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη παραβρέθηκε την Τρίτη (15/6) στην καλοκαιρινή εκδήλωση του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

 

Η κα Κεφαλογιάννη στο χαιρετισμό της εξήρε το όραμα και το έργο του Ιδρύματος, τονίζοντας την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και προσωπικά του Περιφερειάρχη.

«Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στο Σικιαρίδειο Ιδρυμα και με κάθε ευκαιρία αποδεικνύει την αγάπη του και την έμπρακτη στήριξή του σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Παραμένουμε κοντά σας. Μέλημά μας η βελτίωση της ποιότητας ζωής, η δημιουργική απασχόληση, η ενίσχυση της κοινωνικοποίησης των παιδιών και η στήριξη των οικογενειών».

 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η κα Κεφαλογιάννη συνεχάρη την πρόεδρο του Σικιαριδείου κ. Λιούτα, καθώς επίσης τους λειτουργούς και όλους τους εργαζομένους για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και μαζί με τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Π.Κόνιαρη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου Δημήτρη Σμυρνή ξεναγήθηκαν στους χώρους του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU