Παρουσία και του Προέδρου  της Επιτροπής Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής Μιχάλη Ζαμπίδη, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι παρουσίασαν το αθλητικό τους πλάνο και ακολούθησε μια διεξοδική συζήτηση για την ανάπτυξη του αθλητισμού, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας αλλά και τους τρόπους επίλυσης κοινών προβλημάτων.

Κεφαλογιάννη: «Ο αθλητισμός στοιχείο της ταυτότητάς μας»

Η κα Κεφαλογιάννη καλωσορίζοντας τους παριστάμενους, ανέφερε: «Ο αθλητισμός αποτελεί στοιχείο της ταυτότητας της Περιφέρειας Αττικής και  είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε άξιους εκπροσώπους του στη διοίκησή μας, όπως είναι η κυρία Μιλλούση και ο κύριος Ζαμπίδης. Αμφότεροι θα έχουν την αμέριστη στήριξή μου στο έργο τους και σε συνεργασία με τους δώδεκα δήμους του βορείου τομέα που όλοι είναι ιδιαιτέρως ενεργοί στο κομμάτι του αθλητισμού, πιστεύω ότι θα κάνουμε πολλά βήματα μπροστά».

Μιλλούση: «Βασικό συστατικό η συνεργασία των φορέων του αθλητισμού»

Η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Αθλητικού Ιδεώδους, Βασιλική Μιλλούση τόνισε: «Ο βόρειος τομέας Αθηνών ήταν ο τρίτος σταθμός των συναντήσεών μας με τους αντιδημάρχους αθλητισμού. Η ανταπόκριση είναι ιδιαίτερα θετική και αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση γιατί η αγαστή συνεργασία όλων των φορέων του αθλητισμού αποτελεί βασικό συστατικό επίτευξης του στόχου μας. Η συνολική εικόνα που αποκτούμε για τον τρόπο δράσης και ανάπτυξης του αθλητισμού στους δήμους της Αττικής, μας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσουμε στις ανάγκες, να βοηθήσουμε τις προσπάθειές τους και να είμαστε ουσιαστικά δίπλα τους».

Ζαμπίδης: «Όραμα-δράση-αποτέλεσμα»

Ο Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής Μιχάλης Ζαμπίδης μέσα σε τρεις λέξεις αποτύπωσε τον τρόπο που η Περιφέρεια κινείται στα θέματα του αθλητισμού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όραμα, δράση, αποτέλεσμα. Με αυτό το τρίπτυχο θα πορευτούμε προς όφελος των συνανθρώπων μας και του αθλητισμού στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας».

Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού Χαλανδρίου Α. ΜαυραγάνηςΦιλοθέης-Ψυχικού Ε. ΠαλτζόγλουΜεταμόρφωσης Δ. ΣκοπελίτηΚηφισιάς Ε.ΔραγώναΛυκόβρυσης-Πεύκης Κ.ΣωτηρίουΑγίας Παρασκευής Π.ΔιακογιάννηςΒριλησσίων Α. Δημητρίου,  Παπάγου-Χολαργού Μ.Αθανασάκου-Μουντάκη μαζί με τον προϊστάμενο του τμήματος Αθλητισμού του δήμου Κ.Κρασώνη