Ποιος ήταν ο «Κεφάλας» που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Νέα Ιωνία

Πηγή: www.ieidiseis.gr –  Ακόμα μια δύσκολη υπόθεση καλούνται να διαλευκάνουν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, άγνωστοι δολοφόνησαν εν ψυχρώ 58χρονο ο οποίος βρισκόταν στην «Καντίνα του Γιάννη» στην οδό Ιφιγενείας 81 στη Νέα Ιωνία, στα όρια με την Μεταμόρφωση.

Τη στιγμή που ο 58χρονος βρισκόταν έξω από το σουβλατζίδικο, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα του μια μηχανή με δύο άτομα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει νεκρός.

Ο 58χρονος Μ.Κ., γνωστός ως «Κεφάλας», δέχτηκε τρεις σφαίρες σε σημεία που δεν αφήνουν πιθανότητα να ζήσει κανείς. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κυκλωμάτων της νύχτας.

Ο Μ.Κ. φέρεται να ξεκίνησε τις διασυνδέσεις του στη νύχτα πριν από τρεις δεκαετίες.  Ήταν ένας από τους δυνατούς «παίκτες» στα βορειοδυτικά προάστια και συγκεκριμένα σε: Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο Αττικής και πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας της ΑΕΚ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι «μια» νέα γενιά σκληρών ποινικών -από τη βαλκανική χερσόνησο- τα τελευταία χρόνια επιχειρεί να εκμεταλλευτεί το ξεκαθάρισμα που γίνεται στην αθηναϊκή νύχτα, κερδίζοντας συνεχώς χώρο για τις δραστηριότητες της.

Οι δράστες, οι οποίοι τους είχαν στήσει ενέδρα, κυριολεκτικά τον «γάζωσαν» με τις σφαίρες να τον βρίσκουν σε διάφορα σημεία του σώματός του. Επί τόπου μετέβησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο άνδρες με καλυμμένα πρόσωπα. Όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει έως αυτήν την ώρα, δείχνουν πως πρόκειται για ακόμη ένα συμβόλαιο θανάτου. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU