Η «Ανατολή» καλεί σε προπόνηση όλες τις Ακαδημίες της

Ενθουσιασμό προκάλεσαν στην «Ανατολή» Νέας Ιωνίας τα νέα για την επανέναρξης του αθλητισμού εντός σταδίων, στο πλαίσιο των αλλαγών στα μέτρα για την αντιμετώπιση του covid19.

Συγκεκριμένα η… επιστροφή στον Στίβο από αύριο Δευτέρα 17 Μαΐου, ανακοινώθηκε με πολύ μεγάλη ικανοποίηση για το αθλητικό σωματείο της Νέας Ιωνίας.

Όπως τονίζεται, επειδή ο στίβος ανήκει στη χαμηλότερη κατηγορία επικινδυνότητας μετάδοσης της ίωσης που προκαλεί ο COVID-19 (σύμφωνα με τις ανακοινώσεις από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) η επιστροφή στις δραστηριότητες γίνεται αύριο και η «Ανατολή» καλεί σε προπόνηση όλες τις Ακαδημίες της στο δημοτικό στάδιο της Νέας Ιωνίας.

«Ξεκινάμε από τις 5:00 μ.μ. με τα μικρά μας, τα νήπια και την Α’ Δημοτικού.

Και συνεχίζουμε στις 6:00 μ.μ. με όλες τις υπόλοιπες ηλικίες.

Το Προαγωνιστικό και τα Αγωνιστικά Τμήματα συνεχίζουν κανονικά στο πρόγραμμά τους», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Κατά την προσέλευσή τους στο χώρο του δημοτικού σταδίου, αλλά και κατά την αποχώρησή τους, οι αθλούμενοι θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας (μάσκες, αντισηπτικό, απόσταση μεταξύ τους). Τα αποδυτήρια δεν θα είναι διαθέσιμα και οι γονείς δεν θα μπορούν να παρακολουθούν τις προπονήσεις από το χώρο των κερκίδων.

«Παρακαλούμε να τηρήσουμε όλοι τα παραπάνω έτσι ώστε να αποφύγουμε τη μετάδοση και διασπορά του ιού και να απολαύσουμε το άθλημά μας με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU