Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ.Σεφέρης»: Κάλεσμα συμμετοχής σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας για την απόλυση καθηγήτριας από φροντιστήριο

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. « Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ»  συνεχίζει να απαιτεί την άμεση ανάκληση της κατάπτυστης απόλυσης της προέδρου του συλλόγου εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση από το φροντιστήριο Πρωτοπορία στη Νέα Ιωνία. Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στις δράσεις του συλλόγου Εκπαιδευτικών στην Ιδιωτική Εκπαίδευση «Ο ΒΥΡΩΝ» τις επόμενες μέρες.

Απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε οι εργαζόμενοι με σωρεία αντιλαϊκών μέτρων και προσπάθεια καταστολής των αγώνων μας μια πρέπει να είναι η στάση μας: συσπείρωση στα σωματεία μας και αλληλεγγύη μεταξύ μας για να προστατέψουμε τα δικαιώματά μας και να θέσουμε στην προμετωπίδα των αγώνων μας τις δικές μας πραγματικές ανάγκες.

Καλούμε τα εκπαιδευτικά σωματεία , τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής να στηρίξουμε όλοι μαζί την απολυμένη εκπαιδευτικό!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου «Ο ΒΥΡΩΝ»:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Συνάδελφοι,

Χθες, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του σωματείου μας για την απόλυση της προέδρου. Με αυξημένη συμμετοχή και σε δυναμικό κλίμα, έγινε ενημέρωση των τελευταίων εξελίξεων.

Σημειώθηκε πως χάρη στην αταλάντευτη δράση του σωματείου και την πλατιά αλληλεγγύη των συναδέλφων μας από σωματεία εκπαιδευτικών και άλλους κλάδους, κερδίζουμε συνεχώς έδαφος. Η εργοδοσία στο σύνολό της έχει καταλάβει πως, ακόμη και να μη λογοδοτεί στο νόμο, θα λογοδοτεί σε εμάς.

Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσουμε τη φωνή του εκπαιδευτικού στα φροντιστήρια!

Δυναμώνουμε το σωματείο μας, υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας απέναντι στην εργοδοσία. Ξεκινάμε νέα καμπάνια εγγραφών στο σωματείο. Κλιμακώνουμε τη δράση μας.

Καλούμε σε

·        Συλλαλητήριο στη Ν. Ιωνία την Πέμπτη 8/12 στις 15:00 (Μητροπολίτου Τιμόθεου και Λ. Ηρακλείου)

·        Παράσταση διαμαρτυρίας στην επιθεώρηση Ν. Ιωνίας, στις 14/12 στις 12:00, ημέρα που θα κληθεί η ιδιοκτήτρια του φρ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ για εξηγήσεις.

·        Πανελλαδική σύσκεψη των σωματείων Ιδ. Εκπ. Με αφορμή το θέμα της απόλυσης

Συμμετέχουμε στο

·        Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 15/12 στις 12:00 στα Προπύλαια. Στηρίζουμε τα αιτήματα για μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών, την επαναφορά 13ου-14ου  μισθού.

·        Παράσταση αλληλεγγύης στη δίκη της υπόθεσης των οδηγών σχολικών λεωφορείων για τα βαρέα ένσημα, στις 16/12.

·        Παναττικό συλλαλητήριο την ημέρα ψήφισης του νέου αντιλαϊκού προϋπολογισμού, 17/12 στις 12.30  στο Σύνταγμα, με τα άλλα σωματεία στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.

 

  Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της κατάπτυστης απόλυσης της προέδρου του συλλόγου εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση! Η εκδικητική απόλυση δεν θα περάσει!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΌΛΟΙ:

  • Στο Συλλαλητήριο στη Ν. Ιωνία την Πέμπτη 8/12 στις 15:00 (Μητροπολίτου Τιμόθεου και Λ. Ηρακλείου)
  • Στην παράσταση διαμαρτυρίας στην επιθεώρηση Ν. Ιωνίας τη Δευτέρα 14/12 στις 12:00, ημέρα που θα κληθεί η ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ για εξηγήσεις.
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU