Περιφέρεια Αττικής: Χαμόγελα Πατούλη μετά την διαμάχη Σγουρού – Ιωακειμίδη από… σπόντα

Γελάνε και τα μουστάκια του Γιώργου Πατούλη, μετά από μία απροσδόκητη διαμάχη που ξέσπασε στον χώρο των 2 εκ των βασικών, όπως όλα δείχνουν, αντιπάλων του νυν Περιφερειάρχη Αττικής, δηλαδή ανάμεσα στον Γιάννη Σγουρό και τον Γιώργο Ιωακειμίδη, αν και η αλήθεια είναι πως ο τελευταίος προσπαθεί όσο γίνεται να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Αιτία μία… απόλυση στην «Αυγή» και συγκεκριμένα της συντάκτριας Αυτοδιοίκησης Ηλέκτρας Βισκαδουράκη. Η διεύθυνση της «Αυγής» με ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι η συντάκτρια σε κείμενό της με τίτλο «Πυρά Ιωακειμίδη κατά Πατούλη και Δούρου για τα μάτια της Περιφέρειας Αττικής» διαστρέβλωσε αναφορές του Γιώργου Ιωακειμίδη.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι το μόνο που ζητήθηκε αρχικά ήταν να προσέλθει η συντάκτρια στα γραφεία της εφημερίδας για να συζητηθούν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα, μετά το κείμενο, ακολούθησε από τη συντάκτρια και «σειρά αντισυναδελφικών και βαθιά αντιεπαγγελματικών αναρτήσεων και σχολίων στο Facebook» και κάπως έτσι προέκυψε η απόλυση. (Δείτε όλη την ανακοίνωση της εφημερίδας ΕΔΩ).

Από την πλευρά της η Ηλέκτρα Βισκαδουράκη εμμένει ότι το ρεπορτάζ της ήταν ορθό με αποτέλεσμα όποιοι ενδιαφέρονται να… ψάχνουν πλέον τα βίντεο να δουν τι δήλωσε ο Γιώργος Ιωακειμίδης! (Δείτε τις αναρτήσεις της δημοσιογράφου στο προφίλ στο facebook ΕΔΩ).

Η ανάρτηση Καραμάνου

Το θέμα ενδεχομένως να περιοριζόταν στα εσωτερικά της εφημερίδας, εάν δεν ερχόταν μια χορηγούμενη ανάρτηση στο facebook του πρώην αντιπεριφερειάρχη Αττικής, επί θητείας Ρένας Δούρου, του Χρίστου Καραμάνου ο οποίος εξαπέλυσε μύδρους εναντίον της «Αυγής» και μέσα στο κείμενό του και εναντίον του Γιώργου Ιωακειμίδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρίστος Καραμάνος, από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής, της «Δύναμης Ζωής», είναι ένας εκ των βασικών υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής στις εκλογές του Οκτωβρίου και ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται ανοικτά υπέρ αυτής.

Μάλιστα είχε πρωτοστατήσει σε σχετική εκδήλωση στήριξης της υποψηφιότητας Σγουρού, όπου συντονίστρια ήταν η Ηλέκτρα Βισκαδουράκη (Δείτε σχετικό ρεπορτάζ του zonews.gr ΕΔΩ).

Οι αιχμές Σγουρού

Να σημειωθεί ότι τότε, με αφορμή αυτήν την εκδήλωση, ο Γιάννης Σγουρός είχε κάνει μία γραπτή δήλωση στην οποία είχε κάνει αίσθηση μια έμμεση, αλλά ιδιαίτερα επιθετική αναφορά για τον Γιώργο Ιωακειμίδη.

Σ αυτήν την αναφορά ναι μεν ο Γιάννης Σγουρός δεν ονομάτιζε, αλλά σαφέστατα για τους γνωρίζοντες «φωτογράφιζε» τον Γιώργο Ιωακειμίδη, λέγοντας πως «επιτρέψτε  μου να προβλέψω και την αντίστοιχη ήττα κάποιων κινήσεων, που θέλουν να «αλλάξει ο Μανολιός, βάζοντας τα ρούχα αλλιώς» στην Περιφέρεια -με την υποστήριξη κομματικών και  επιχειρηματικών  συμφερόντων σε ετερόκλιτα σχήματα, χωρίς ταυτότητα και αυτοδιοικητική διαύγεια».

Όπου «επιχειρηματικά συμφέροντα» με τη σειρά του «φωτογραφιζόταν» ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μια αναφορά που από τότε έκανε τρομερή εντύπωση σε όσους ασχολούνται με τα αυτοδιοικητικά, διότι εάν κάποιος θέλει να έχει ελπίδες απέναντι στην ισχυρή υποψηφιότητα Πατούλη σε έναν ενδεχόμενο 2ο γύρο εκλογών, αν μη τι άλλο, δεν χρησιμοποιεί τέτοια φρασεολογία για έναν συνυποψήφιό του από την αντιπολίτευση!

Σ αυτό το σκηνικό ήρθε και η θυελλώδης ανακοίνωση του Χρίστου Καραμάνου και έκανε ακόμη χειρότερα τα πράγματα, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Πατούλης απλώς να… κάθεται και να απολαμβάνει το θέαμα.

Δείτε την ανάρτηση του Χρίστου Καραμάνου (Το ενεργό link ενδέχεται να αφαιρεθεί όταν λήξει η χορηγούμενη περίοδος στο facebook:

Το σχόλιο Ιωακειμίδη

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ιωακειμίδης δεν θέλησε να ανεβάσει τους τόνους. Μάλιστα σχολιάζοντας στην ανάρτηση του Χρίστου Καραμάνου έγραψε πως «όποιος αναζητεί την αλήθεια, δεν έχει παρά να ακούσει την ομιλία μου».

Δείτε το σχόλιο του Γιώργου Ιωακειμίδη:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU