Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Νέα Ιωνία για το έγκλημα των Τεμπών – Καταγγελία για το 2ο ΓΕΛ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το έγκλημα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών διοργανώνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Νέας Ιωνίας, σήμερα στις 7.30 το απόγευμα, στην πλατεία Σημηριώτη.

Όπως σημειώνεται «“Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή”, το βροντοφώναξαν τα παιδιά μας, το φωνάζουμε και εμείς οι γονείς. Φοράμε μαύρα όπως μαύρη έγινε η ψυχή Κρατάμε κερί εις μνήμη των αδικοχαμένων ψυχών. Ας σωπάσουν σήμερα οι πολιτικοί. Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες». Θα ακολουθήσει πορεία στο Άγαλμα της Μάνας.

Καταγγελία ΚΚΕ

Την ίδια ώρα σε καταγγελία για τη διεύθυνση του 2ου ΓΕΛ προχώρησε το ΚΚΕ. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωση του «καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ενέργεια της υποδιευθύντριας του 2ου ΓΕΛ να καταγράψει τα ονόματα των μαθητών που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις με σκοπό την τιμωρία τους, που όμως δεν έκαμψε την αποφασιστικότητα τους και τελικά έπεσε στο κενό.

Είναι πολύ ελπιδοφόρο το ότι οι μαθητές μας κινητοποιούνται μαζικά ώστε το έγκλημα των Τεμπών με το θάνατο δεκάδων συμμαθητών τους και νέων ανθρώπων να μην συγκαλυφθεί και να παρθούν όλα τα μέτρα για ασφαλείς μεταφορές.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στηρίζουν με όλες τις  δυνάμεις τους τις κινητοποιήσεις και τις πολύμορφες συγκινητικές εκδηλώσεις των εργατικών σωματείων, των συλλόγων αυτοαπασχολούμενων και γυναικών των λαϊκών στρωμάτων, των Ενώσεων και Συλλόγων γονέων και ιδιαίτερα της νεολαίας, των φοιτητών, των σπουδαστών και των μαθητών.

Για να πάψουν επιτέλους οι ανθρωποθυσίες στο βωμό του κέρδους.

Γιατί εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές, αυτοί μετράνε κέρδη και ζημιές».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU