Απίστευτη ανάρτηση της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Αττικής για τον πρόεδρο του κόμματος! Πλήρης επιβεβαίωση του zonews.gr

Ανάρτηση που θα ζήλευε η… τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας έκανε η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Αττικής για τον ίδιο της τον πρόεδρο!

Συγκεκριμένα, πριν λίγη ώρα η σελίδα της οργάνωσης στο facebook κοινοποίησε ανάρτηση από το iefimerida.gr με δηλώσεις του Σωτήρη Βαλντέν που ανήκει σε μία από τις ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ, την «Γέφυρα», ο οποίος προχώρησε σε σειρά απαξιωτικών έως και υβριστικών χαρακτηρισμών για τον πρόεδρο του κόμματος.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

 

Όπως έχει γράψει επανειλημμένως το zonews.gr -και έχει δεχθεί χυδαίες επιθέσεις γι αυτό- η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο Αττικής είναι ουσιαστικά μια μικρή ομάδα ατόμων που έχουν απομακρύνει οποιονδήποτε “ανεπιθύμητο” λειτουργώντας αυστηρά φραξιονιστικά. 

Φυσικά επιβεβαιώνεται στο ακέραιο και το σχετικό ρεπορτάζ της στήλης “Τοπικώς και Ανεπισήμως” – Διαβάστε εδώ: Ηράκλειο Αττικής: «Μαζέψτε τον μ@λ@κ@», ο «δούρειος ίππος της Γκόλντμαν Σακς» και άλλες ιστορίες για αγρίους περί “στηρίξεων”…

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU