ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας: Εκδήλωση για το φορολογικό νομοσχέδιο – λαιμητόμος

Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που σαρώνει ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους βρέθηκε στο επίκεντρο της εκδήλωσης που διοργάνωσε στο Μαρούσι η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία συμμετέχουν και οι οργανώσεις της Νέας Ιωνίας και του Ηρακλείου Αττικής.

 

Η αίθουσα γέμισε τόσο από μέλη και φίλους του κόμματος, όσο και από επαγγελματίες που βλέπουν να έρχεται ένα νομοσχέδιο – λαιμητόμος, ενώ ομιλητές ήταν στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχουν εμπειρία στο χώρο και συγκεκριμένα οι Νίκος Παππάς, Βουλευτής και τομεάρχης Οικονομίας, Νίκος Σκορίνης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, συντονιστής του τμήματος μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς «δεν υπάρχει κανένα μέτρο περιορισμού της ακρίβειας και του υψηλού ενεργειακού κόστους, αντιθέτως για τους μικρομεσαίους υπάρχει αποκλεισμός από τον τραπεζικό δανεισμό και τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα».

 

Το ιδιωτικό χρέος είναι ανεξέλεγκτο, ενώ με το νέο φορολογικό υπάρχει συμπίεση της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας. Αυτή την πολιτική θα την ανατρέψουμε ως σύγχρονη αριστερά, ως αριστερή και προοδευτική παράταξη.

 

Για εμάς, ανάπτυξη είναι κάτι πολύ περισσότερο από την επισφαλή και άνιση μεγέθυνση του ΑΕΠ. Για εμάς ανάπτυξη είναι μια πορεία βελτίωσης της συλλογικής ευημερίας».

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αθηνά Λινού, Βουλεύτρια του Βόρειου Τομέα, Ελένη Αυλωνίτου, πρώην Βουλεύτρια, Νίκος Φαραντούρης, καθηγητής, σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Γιαγτζής, κλωστοϋφαντουργός, μέλος στο Δ.Σ. του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, Μιχάλης Σταύρου, από τη ΓΣΕΒΕΕ και την Ομοσπονδία Λογιστών, Δημήτρης Τσουκαλάς – Πρώην Βουλευτής και πρώην Γ.Γ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γρηγόρης Στεργιούλης, πρώην. Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΠΕ, Μιχάλης Ρένεσης, πρώην Πρόεδρος ΛΑΡΚΟ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU