Απόλαυσαν την παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» στη Νέα Ιωνία

Μοναδικές στιγμές έζησαν εκατοντάδες θεατές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των σωματείων και των μαζικών φορέων της Ν. Ιωνίας και βρέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΓΕΛ για να παρακολουθήσουν το κλασικό αριστούργημα του Ζαν Ζιρωντού «Η τρελή του Σαγιό» από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

“Οι συντελεστές της παράστασης, με τις ερμηνείες τους δέθηκαν από την πρώτη στιγμή με το κοινό, που ανταποκρινόταν σε κάθε νεύμα και προτροπή τους, με παλαμάκια και χειροκροτήματα, ώσπου στο φινάλε της παράστασης επιβράβευσε με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα την προσπάθειά τους να αποδώσουν στα μέγιστα, τόσο στη μορφή όσο και στο περιεχόμενο, την παράσταση.

Επίσης το κοινό, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση υγειονομικού υλικού για τον Παλαιστινιακό λαό, προσέφερε πληθώρα φαρμάκων, ορών καθώς και άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα.

Τόσο το κοινό όσο και οι συντελεστές ανανεώσαμε το ραντεβού τους για τη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση των Εργατικών Κέντρων, των Ομοσπονδιών και των σωματείων την Τετάρτη 28 Φλεβάρη, στις 10.30 π.μ. στα Προπύλαια”, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU