Δέσποινα Θωμαΐδου – Νέα Ιωνία: “Ανανεώστε την εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσουμε!”

Κάλεσμα στους δημότες της Νέας Ιωνίας να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στη δημοτική αρχή, προκειμένου να συνεχίσει το έργο της, έκανε η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαϊδου, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξής της «Δύναμη Προοπτικής», στον πεζόδρομο της Παλαιών Πατρών Γερμανού, την περασμένη Τρίτη.

Τα εγκαίνια έγιναν με μεγάλη συμμετοχή και δυναμικό παλμό, παρά τις σκέψεις αναβολής λόγω των πυρκαγιών στην Αττική, ενώ η δήμαρχος έμεινε ιδιαίτερα και έντονα στο αναπτυξιακό της όραμα, όπως σημείωσε, για τη Νέα Ιωνία.

Στον ασφυκτικά κατάμεστο πεζόδρομο η δήμαρχος Νέας Ιωνίας έδωσε το σύνθημα της έναρξης του προεκλογικού αγώνα και ζήτησε από τους εκατοντάδες πολίτες την ανανέωση της εμπιστοσύνης για να συνεχιστεί το έργο την επόμενη πενταετία.

Την εκδήλωση προλόγισε η Γενικής Γραμματέας του Δήμου κα Αταλάντη Μιχελογιαννάκη και στη συνέχεια τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Μιχάλης.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γιάννης Κεχρής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Σπύρος Ευσταθόπουλος, ο Αν. Διοικητής του Γ.Ν. Θήβας κ. Γιάννης Κατσαγκόλης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κα Μαίρη Ιγγλέση, ο υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής κ. Θανάσης Φαλούκας, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κα Αγγελική Σακκαλόγλου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κα Ελένη Χατζή, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Αντώνης Καρβουνιάρης, η Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. κα Ελένη Γρίβα, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Γεωργία Μπίμη-Ιωάννου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, μέλη – υποψήφιοι της παράταξης “Δύναμη Προοπτικής”, καθώς και πλήθος κόσμου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU