Φώτης Τσομπάνογλου – Νέα Ιωνία: Εάν οι Ιωνιώτες αποφασίσουν να μας δώσουν τα ηνία της πόλης, θα δουν από την επόμενη κιόλας μέρα αισθητή διαφορά

Είμαι ο Φώτης, γιος του αείμνηστου Γιώργου Τσομπάνογλου, επί σειρά ετών Συνοικιακού και Δημοτικού Συμβούλου της πόλης μας. Κατάγομαι από Μικρασιατική Οικογένεια και έχω ΜακεδονοΘρακικές και Ποντιακές ρίζες από την μητέρα μου.

Είμαι γεννημένος στην Νέα Ιωνία, παντρεμένος με την Βρεφονηπιοκόμο Ελισάβετ Χριστοπούλου και ευτυχής πατέρας δύο αγοριών 4,5 χρονών και 5 μηνών αντίστοιχα.

Συμμετέχω στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” Παναγιώτη Μανούρη και του εκλεκτού επιτελείου του γιατί πιστεύω ότι το ήθος, η εμπειρία, οι γνώσεις, η εργατικότητα και η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, την οποία έχουμε αποδείξει στο παρελθόν από πολλές και διαφορετικές θέσεις ευθύνης, είναι περισσότερο από αναγκαίες αυτήν την περίοδο για την πόλη που ζούμε και αγαπάμε, μιας και έχει περιέλθει σε μεγάλο τέλμα σε κάθε επίπεδο (Περιβαλλοντικό οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, αθλητικό, επιχειρησιακό) και έχει υποβαθμίσει αισθητά την ποιότητα ζωής κατοίκων, επαγγελματιών και επισκεπτών.

Εάν οι Ιωνιώτες αποφασίσουν να μας δώσουν τα ηνία της πόλης, θα δουν από την επόμενη κιόλας μέρα αισθητή διαφορά σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι μια δέσμευση που όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ή έχουν δει στο παρελθόν τα αποτελέσματα της δουλειάς μας, ξέρουν ότι θα υλοποιηθεί χωρίς αστερίσκους.

Ευχαριστώ πολύ το zonews που μου δίνει την ευκαιρία να προβληθώ μέσα από τις ηλεκτρονικές και έντυπες σελίδες του, ώστε να με γνωρίσουν και άλλοι συντοπίτες μας και να μας δώσουν την ευκαιρία να ξαναβάλουμε την Ιωνία μας στο χάρτη των πόλεων που αξίζει να ζεις, να εργάζεσαι, να διασκεδάζεις και να δημιουργείς.

Ένα σύντομο βιογραφικό του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Δημοτικός Σύμβουλος 2011-2023

5/2017 ως και 6/2019: Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Τ (Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπλασης των Τουρκοβουνίων) Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Ν.Π.Δ.Δ. με μέλη τους Δήμους, Φιλοθέη – Ψυχικό, Νέα Ιωνία, Γαλάτσι.

9/2014 ως 3/2018: Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Νέας Ιωνίας με αρμοδιότητες όλα τα ζητήματα οικονομικής φύσεως του Δήμου και πολιτικός προϊστάμενος όλων των οικονομικών υπηρεσιών. Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής.

1/2011 ως 9/2014: Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, πολιτικός προϊστάμενος όλων των γεωτεχνικών υπηρεσιών, υπηρεσιών καθαριότητας και πολιτικής προστασίας, εξωτερικών συνεργείων φωτισμού και μικροεπισκευών, συνεργείων επισκευών και συντήρησης οχημάτων και εξοπλισμού, καθώς επίσης και των υπηρεσιών συντήρησης, επέκτασης, λειτουργίας και χειρισμού των γεωτρήσεων και των υδραυλικών εγκαταστάσεων, φρεατίων ομβρίων και αποχετεύσεων δημοτικών κτιρίων και της διαχείρισης υδάτινων πόρων. Επίσης πολιτικός προϊστάμενος του τμήματος προστασίας, ελέγχου και ευζωίας των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

4/2016 έως 3/2018: Εκκαθαριστής της πρώην δημοτικής επιχείρησης Δήμου Νέας Ιωνίας Δ.ΕΠ.Ε.Α

6/2016 ως 3/2018: Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Τ.Α  Α.Ε

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU