Δήλωση στήριξης του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές από τον Γιώργο Τσοπανίδη, πρώην δημοτικό σύμβουλο Ν. Ιωνίας

Τη δημόσια στήριξη του στο ΚΚΕ εκδήλωσε ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας Γιώργος Τσοπανίδης με ανακοίνωσή του. Όπως σημειώνει ο ίδιος «σε λίγες ημέρες καλούμαστε να ψηφίσουμε για τις Ευρωεκλογές. Η κυβέρνηση της ΝΔ και του Μητσοτάκη συνεχίζει την αντιλαϊκή πολιτική της ακρίβειας και των φοροεπιδρομών, στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής εμπλέκει όλο και περισσότερο τη χώρα διεθνώς σε επικίνδυνους ανταγωνισμούς μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και επικαλούμενη το ποσοστό της στις τελευταίες εθνικές εκλογές επιδεικνύει αλαζονεία σε όλα τα επίπεδα.

Ο εξευρωπαϊσμός της έχει εξαντληθεί στην εξίσωση των βαρών και των οικογενειακών δαπανών των ελληνικών λαϊκών νοικοκυριών με αυτά των χωρών της Ευρώπης με το υψηλότερο κόστος ζωής, τη στιγμή που όμως οι μισθοί των Ελλήνων εργαζομένων και τα εισοδήματα των Ελλήνων αυτοαπασχολουμένων παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα και εξανεμίζονται από τον πληθωρισμό που καλπάζει. Τα κάθε είδους καλάθια (νοικοκυριού, νονού κλπ.) και τα επιδόματα της φτώχειας έχουν φέρει τη χώρα πίσω στη δεκαετία του 1950 και ο δήθεν εκσυγχρονισμός τους απεικονίζεται ξεκάθαρα στο έγκλημα των Τεμπών, στην αποσάθρωση των δομών της Υγείας και της Παιδείας, στη διάλυση του Δημοσίου Τομέα και στο ξεπούλημα των «ασημικών» του.

Aπό τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου, η lifestyle «αντιπολίτευση» του Social Media-ΣΥΡΙΖΑ και η ιδεολογική και γενικότερη πολιτική αποστέωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ τίποτα δεν έχουν να προσφέρουν, ενώ τα συντηρητικά και ακροδεξιά μορφώματα και απολειφάδια ρίχνουν νερό στο μύλο της αντίδρασης.

Μόνη απάντηση και διέξοδος και στις Ευρωεκλογές είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, με τη συνέπεια που δείχνει έμπρακτα καθημερινά, στους χώρους εργασίας, στην κοινωνία, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην Ελληνική Βουλή και την Ευρωβουλή.

Το δυνάμωμα του ΚΚΕ είναι η μόνη αληθινή εναλλακτική. Φροντίζουμε το αποτέλεσμα της κάλπης να τούς κάνει να χάσουν τον ύπνο τους. Κάνουμε το ΚΚΕ ακόμα πιο δυνατό, δυναμώνουμε τη φωνή του στην Ευρωβουλή, χαλυβδώνουμε το λαϊκό κίνημα.

Γιώργος Τσοπανίδης
Αυτοαπασχολούμενος Δικηγόρος
Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU