ΒΙΝΤΕΟ – Δεν τα κατάφερε να προκριθεί, αλλά το πάλεψε ο Βαζαίος του Ομίλου Φιλάθλων Νέας Ιωνίας

Την έβδομη θέση στην πέμπτο προκριματικό των 200 μέτρων μικτής ατομικής κατέλαβε στους Ολυμπιακούς του Τόκιο ο κολυμβητής του Ομίλου Φιλάθλων Νέας Ιωνίας Ανδρέας Βαζαίος.

Ο Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε την απόσταση σε 1:58.84 που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοσή του για φέτος. Ο Βαζαίος που έχει ατομικό ρεκόρ 1:57.98 δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά. Ο κολυμβητής του ΟΦ Νέας Ιωνίας κατετάγη στην 24η θέση.

«Ξεκίνησα αρκετά γρήγορα και στο τέλος κουράστηκα πολύ. Νόμιζα ότι θα ήμουν πολύ πιο μέσα στην κούρσα. Στο τέλος δεν είχα να δώσω κάτι παραπάνω και βγήκε ένα κακό αποτέλεσμα. Ήθελα να μπω μέσα και να κάνω μία δυνατή κούρσα.

Ήταν στα μέτρα μου ο ημιτελικός. Είμαι αρκετά στεναχωρημένος. Έχω άλλη μία κούρσα. Θα προσπαθήσω εκεί να κλείσω θετικά. Οι αγώνες δεν έχουμε τελειώσει. Έχουμε πάει αρκετά δυνατά σαν ελληνική. Σε αγώνες που έχουν διάρκεια πάνω από 1-2 μέρες θα δούμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά και να τελειώσουμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σαν ελληνική αποστολή» δήλωσε ο Βαζαίος στην ΕΡΤ.

Δείτε το βίντεο του αγώνα και το βίντεο με τις δηλώσεις του αθλητή ΕΔΩ και ΕΔΩ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU