Άρης Βρούστης – Βόρειος Τομέας Περιφέρειας: Ο Ηρακλειώτης που… “πυροβολεί” με βίντεο

Viral έχουν γίνει στο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην Αττική τα μικρά βίντεο του Άρη Βρούστη, αρχικά για τον Γιώργο Πατούλη και στη συνέχεια για τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ο Βρούστης είναι Ηρακλειώτης και ήταν Περιφερειακός Σύμβουλος την περίοδο 2014-2019, με τη «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Συμμετέχει χρόνια στα κοινά και μεταξύ άλλων έχει διατελέσει αιρετός στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, μέλος της Επιτροπής Πολιτών για την απόκτηση του Κτήματος Φιξ κ.α.

Τώρα, είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Βόρειο Τομέα (Νέα Ιωνία, Ηράκλειο Αττικής, κ.τ.λ.) με την παράταξη «Αττικός Κύκλος» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Ιωακειμίδη.

Ο Βρούστης ήταν εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. και της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ – Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Τι είναι τώρα… αυτός ο ΕΔΣΝΑ;

Πολύ απλά είναι υπεύθυνος για την προσωρινή αποθήκευση, την επεξεργασία, τη μεταφόρτωση, την ανακύκλωση και την εν γένει αξιοποίηση και διάθεση των στερεών αποβλήτων, τη λειτουργία σχετικών εγκαταστάσεων, την κατασκευή μονάδων επεξεργασίας και αξιοποίησης, καθώς και την αποκατάσταση υφιστάμενων χώρων εναπόθεσης (ΧΑΔΑ) εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής…   Όλο τα πακέτο «απορρίμματα» δηλαδή.

Ο Βρούστης όμως δεν ήταν απλά στον ΕΔΣΝΑ. Έχει εμπειρία, τεχνογνωσία και παρακολουθούσε από κοντά το θέμα απορρίμματα και μετά το 2019. Και επειδή αυτά που έβλεπε δεν του άρεσαν καθόλου, ξεκίνησε και έβγαλε μία σειρά από βίντεο, όπου με απλά λόγια λέει την άποψή του.

Δείτε τα με τη χρονική σειρά που τα έχει βγάλει:

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU