Ζώδια από την Ντάλια – Ιούνιος 2023: Δίδυμοι, Τip it to keep it: Μη σπαταλάτε, μη σπαταλιέστε!

Καλοκαιράκι έχει η καρδιά μου Κριοί

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού ο Ιούνιος σας ανήκει δικαιωματικά (αμ πώς!) και μάλιστα με το καλημέρα. Ασχοληθείτε από την 01/06 μέχρι και την 11/06 επισταμένα με τα οικονομικά σας και σίγουρα

Ζώδια
Ζώδια Κριός

θα βρείτε πόρτες ανοιχτές για την αύξηση των εισοδημάτων σας (ναι, ακόμα κι αυτές τις εποχές).

Από τις 11 και μετά που ο Ερμής επισκέπτεται τους Διδύμους για αρμένικη βίζιτα μέχρι τις 27/06 ανοίγεται ένα θαυμάσιο διάστημα για να καταφέρετε ό,τι θέλετε και σε όποιον τομέα εσείς επιθυμείτε (με τη βοήθεια και της Αφροδίτης που έχει ήδη μπει στον Λέοντα από τις 05/06).

Θέλετε να ακούσουν τις ιδέες σας οι πελάτες ή ο προϊστάμενος; Το ‘χετε. Θέλετε να ενδώσει το αντικείμενο του πόθου σας; Το ‘χετε; Θέλετε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για ένα ταξιδάκι να ανανεωθείτε βρε παιδί; Το ‘χετε.

Από τις 21/06 η ατμόσφαιρα γίνεται πιο… οικογενειακή. Τα ενδιαφέροντα σας στρέφονται σε θέματα σπιτιού (μήπως ήρθε η ώρα για μετακόμιση επιτέλους;)

(Clear Tip: Αποφύγετε τον πειρασμό να κινηθείτε παρασκηνιακά!)

 

Ανακουφισμένοι Ταύροι

Επιτέλους ο χαοτικός ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας έρχεται στον ίσιο δρόμο και καταφέρνετε να θυμηθείτε πώς σας λένε και ποιοι είστε. Ξαναβρίσκετε τον τρόπο να διαχειριστείτε σωστά τα

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

οικονομικά σας αλλά και τις σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Δείξτε λίγη προσοχή κοντά στην Πανσέληνο 04/06 και αποφύγετε δεσμεύσεις (το ίδιο ισχύει και για τη νέα Σελήνη στις 18/06).

Με τον Ερμή να προχωρά στους Διδύμους από τις 11/06 μια νέα πηγή εισοδημάτων δείχνει να έρχεται την κατάλληλη ώρα. Ξοδέψτε τα παραπάνω χρήματα πολύ συνετά και όχι σε μαξιλαράκια για το σαλόνι όταν προέχουν τα υδραυλικά.

Με το καλοκαίρι να ξεκινά επίσημα στις 21/06 ξεκινά και η καλοκαιρινή σας διάθεση. Ξαναβγαίνετε στον κόσμο έτοιμοι για φλερτάκια, ποτάκια, ταξιδάκια (ίσως και πρόσκαιρα καβγαδάκια στις 26/06 αν δεν δώσετε τόπο στην οργή).

Το τέλος του μήνα όπως και να ‘χει σας βρίσκει αισιόδοξους, εφευρετικούς και αποτελεσματικούς.

(Τip ζωής: Τι λέω τόσον καιρό για το κοινό πορτοφόλι; Μπαρουταποθήκη!)

 

Ηappy Birthday Δίδυμοι

Να σας χαιρόμαστε! Να χαίρεστε κι εσείς τον μήνα των γενεθλίων σας που ‘ναι γεμάτος δώρα! Με το καλημέρα ο Ιούνιος είναι σαν να διώχνει σύννεφα απ’ το μυαλό και την καρδιά.

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

Με ξεκάθαρο το τοπίο μπορείτε να προχωρήσετε στις επιτυχημένες κινήσεις που απαιτούνται για να επικοινωνήσετε τα σχέδια σας στους κατάλληλους ανθρώπους.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 05/06 και τον Άρη ήδη να είναι στη λιονταρίσια γειτονιά έχετε σταθερή υποστήριξη από φίλους ενώ ευνοείται ιδιαίτερα η συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους, παρατάξεις (έχουμε κι εκλογές, μην ξεχνιόμαστε).

Με τον Ερμή στο ζώδιο σας από τις 11 του μήνα θα έχετε έξτρα ενέργεια για την επίτευξη των στόχων σας. Τακτοποιήστε σωστά τις εκκρεμότητές σας και μην κάνετε πασαλείμματα γιατί μπορεί να έρθουν στο φως με τη νέα Σελήνη στις 18/06 (καλό είναι να μην πάρετε αποφάσεις το τετραήμερο γύρω της).

Με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21/06 οργανώστε τον χρόνο σας και όχι μόνο.

(Τip it to keep it: Μη σπαταλάτε, μη σπαταλιέστε!)

 

With a little help from my friends Καρκίνοι

Με την πρωτομηνιά κιόλας βαριά διάθεση και η κούραση του προηγούμενου καιρού αρχίζουν να αλαφραίνουν όσο τα μικρά (ή και μεγάλα) καθημερινά εμπόδια αρχίζουν σιγά σιγά να φεύγουν απ’ τον

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

δρόμο σας.

Πολύτιμοι βοηθοί οι κοντινοί σας άνθρωποι. Φίλοι και συνεργάτες βάζουν πλάτη και είναι εκεί για εσάς. Παράλληλα νέες γνωριμίες θα σας δώσουν έμπνευση, κίνητρο αλλά και τον ζωογόνο ενθουσιασμό που χρειάζεστε.

Από τις 05/06 με την Αφροδίτη να σας αποχαιρετά και να προχωρά στον γειτονικό Λέοντα η ανάγκη σας για σταθερότητα, συναισθηματική και υλική γίνεται πρωταρχική. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να την αποκτήσετε αρκεί να μην κινηθείτε με παρασκηνιακό τρόπο.

Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τις μέρες γύρω στο καινούργιο φεγγάρι της 18/06. Δεν έχετε όλη την εικόνα. Με την επίσημη είσοδο του καλοκαιριού και του Ήλιου στο ζώδιο σας (21/06) όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα και σαφώς πιο θετικά, αφήστε τις για τότε.

(Τip and fit: Ξεκινήστε διατροφή και μια κάποια γυμναστική. Βeach is bitch!)

 

Τέρμα τα γκάζια Λέοντες

Ε, δεν τον λες και χαλαρό μήνα τον Ιούνιο. Τον λες όμως δυναμικό, περιπετειώδη, δραστήριο και θριάμβους φέροντα. Ε, τι τώρα; Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; Αρπάξτε τις ευκαιρίες της Πανσελήνου στις

Ζώδια
Ζώδια Λέων

04/06 για δημιουργία (αλλά και διασκέδαση).

Αποφύγετε ωστόσο τις μέρες γύρω της να πάρετε κάποια δεσμευτική απόφαση (ομοίως και με τη νέα Σελήνη στις 18/06). Με την έλευση της Αφροδίτης στη γειτονιά σας (05/06-08/10!) και τον παθιασμένο Άρη που ήδη σας έχει επισκεφτεί οι δυνατότητες επιτυχίας είναι πραγματικά απεριόριστες σε ό,τι κι αν επιχειρήσετε (από αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μέχρι και την πρωθυπουργία).

Εξυπακούεται ότι αυτή η ισχυρή σας παρουσία αλλά και η αυτοπεποίθηση, θα προσελκύσουν πολλούς θαυμαστές (προσοχή στις… παρασκηνιακές όμως καταστάσεις, το πιάσατε το υπονοούμενο). Χειριστείτε διπλωματικά αντιθέσεις με τους ανωτέρους σας στις 26/06 και ετοιμαστείτε για απρόσμενες επιστροφές από το παρελθόν.

(Drive Tip: Τέρμα τα γκάζια αλλά όχι στο αμάξι (ή τη μηχανή)!)

 

Καριερίστες Παρθένοι

Τα επαγγελματικά είναι το ζήτημα αιχμής του Ιουνίου αλλά… με την καλή έννοια. Είναι η ώρα να κάνετε ανοίγματα, να βάλετε σε εφαρμογή τα λίγο πιο τολμηρά σας σχέδια, να βουτήξετε στα βαθιά. Οι…

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

συσχετισμοί σας ευνοούν κι αν δεν το κάνετε τώρα, πότε;

Με την κάπως πιεστική Πανσέληνο (04/06) ενδεχομένως να ζοριστείτε σε πάρετε κάποιες αποφάσεις. Φροντίστε να έχετε όλη την εικόνα, γιατί υπάρχει δράση και στο παρασκήνιο (και θα υπάρχει για καιρό). Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να περνάει στους Διδύμους στις 11/06 είναι η κατάλληλη ώρα για συνεντεύξεις, διαπραγματεύσεις, αξιολογήσεις στον τομέα που δραστηριοποιείστε.

Στόχος σας είναι ο «τίτλος» αλλά και η αύξηση των εισοδημάτων. Μπορούν να επιτευχθούν και τα δύο. Αποφύγετε να δεσμευτείτε με τον οποιοδήποτε τρόπο στις μέρες γύρω από τη νέα Σελήνη (18/06) και εξετάστε με κάθε λεπτομέρεια τι είναι αυτό που σας ζητούν να… υπογράψετε (ρωτήστε και κάνα δικηγόρο, κλέφτες θα γίνουν;)

(Business Tip: Και πάνω στη διαπραγμάτευση να και το φλερτάκι! Αμ πώς!)

 

Χαμογελώντας ξανά Ζυγοί

Η πίεση του προηγούμενου διαστήματος αρχίζει σταδιακά να υποχωρεί προς μεγάλη σας ανακούφιση. Τα καλά μαντάτα ξεκινούν με το καλημέρα του μήνα στις 02/06 όταν μια ευχάριστη έκβαση σε

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

υπόθεσή σας θα σας δώσει φτερά για υψηλές πτήσεις σε συνδυασμό και με την επίσκεψη του Ερμή στους Διδύμους από τις 11/06.

Μέσα σ’ όλα η Πανσέληνος 04/06 έρχεται με αποκαλύψεις που θα σας ταρακουνήσουν (αλλά μάλλον με την καλή έννοια). Τα πραγματικά ωραία ξεκινούν με την είσοδο της Αφροδίτης (κυβερνήτης πλανήτης) στον Λέοντα.

Το επικοινωνιακό σας τάλαντο εκτοξεύεται στο χρηματιστήριο των επαφών σας (επαγγελματικών και… όχι μόνο). Τις μέρες γύρω από τη νέα Σελήνη (18/06) προτιμήστε να τις περάσετε μελετώντας κάθε λεπτομέρεια των αποφάσεων που πρέπει να πάρετε (ειδικά αν πρόκειται για νέα ξεκινήματα) και αποφασίστε, δώστε χέρια, βάλτε  υπογραφές ΜΕΤΑ τις 21/06 όταν ο Ήλιος θα ‘χει περάσει στον Καρκίνο και όλα θα είναι πιο στρωτά.

(Love Tip: Φίλοι μεν αλλά όλα μπερδεύονται γλυκά, για δες!)

 

Συνειδητοποιημένοι Σκορπιοί

Βαθιά-βαθιά αλλά όχι απαραίτητα και βαριά-βαριά σας πάει ο Ιούνιος. Πρωταρχικό για ‘σας είναι να βρείτε τι πράγματα επιθυμείτε και ποιοι θέλετε (και μπορούν) να είναι συνοδοιπόροι σας.

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

Ο Ερμής στους Διδύμους από τις 11/06 βάζει αυτά τα ερωτήματα επιτακτικά και καλείστε να δώσετε απαντήσεις και να πράξετε βέβαια αναλόγως (ενδεχομένως να χρειαστεί και κάποιο αντίο).

Σε περίπτωση πάντως αποχαιρετισμών, να ξέρετε πώς ξαφνικοί έρωτες (αλλά και συνεργασίες) παίζουν σε όλη τη διάρκεια του μήνα και μάλιστα έξω από το ως τώρα κουτί σας.

Αποφύγετε να προχωρήσετε σε δεσμευτικές αποφάσεις κοντά στην Πανσέληνο (04/06) αλλά τη νέα Σελήνη (18/06) γιατί δεν έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Εκμεταλλευτείτε την αυτοπεποίθηση που σας χαρίζει η Αφροδίτη στον Λέοντα από 05/06 και κάντε τις σωστές κινήσεις για τα οικονομικά σας (αλλά και το ερωτικά σας, εδώ που τα λέμε). Με την είσοδο του Ήλιο στον φιλικό σας Καρκίνο, φτιάξτε σακίδια και βαλίτσες.

(Tip και τζίζ: Προσοχή στα ηλεκτρικά στις 26/06, φωνάξτε επαγγελματία)

 

Παίζοντας μπαλίτσα Τοξότες

Πολλά γκολάκια υπόσχεται ο Ιούνιος και σίγουρα θα ανεβείτε κατηγορία. Από την πρώτη του μέρα κιόλας που ο Ερμής αφήνει τα ανάδρομα του και κυρίως με το πέρασμα του στους Διδύμους οι ευκαιρίες

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

κι οι ρυθμοί αυξάνονται ιλιγγιωδώς. Είστε έτοιμοιοιοιοι;

Κλείστε συνεντεύξεις, κάντε παρουσιάσεις της δουλειάς σας, επιδιώξτε προαγωγές, κυνηγήστε τον έρωτα της ζωής σας! Ένα μόνο να μην κάνετε.

Στο τετραήμερο γύρω από την Πανσέληνο 04/06 αλλά και τη νέα Σελήνη 18/06 μην πάρετε σημαντικές, δεσμευτικές αποφάσεις σε όλους τους τομείς. Με την αυτοπεποίθηση αλλά και την καλή τύχη που θα στείλει η Αφροδίτη στον Λέοντα από 05/06 επιδιώξτε την επίτευξη των στόχων σας αλλά μην ξεχνάτε και να διασκεδάζετε.

Άλλωστε καλοκαιράκι μπήκε και τα ταξίδια είναι στο ενδεδειγμένο πρόγραμμα (άσε που μπορείτε να τα συνδυάσετε και με νέες γνωριμίες ή νέες εμπειρίες και γνώσεις που από Σεπτέμβρη και μετά θα σας φανούνε πολύ-πολύ χρήσιμες).

(Tip me if you can: Μην τα βάζετε με τους γύρω σας, Κάνουν ό,τι μπορούν!)

 

Δραστήριοι Αιγόκεροι

Επιτέλους οι εξελίξεις παύουν να σέρνονται και τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά. Ειδικά δε, μετά την 11/06 οπού ο Ερμής περνάει στους Διδύμους μιλάμε για την επιθυμητή σειρά, μιας

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

και πλέον παίρνετε στα χέρια σας τον έλεγχο.

Τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο (04/06) ασχοληθείτε με τον εαυτό σας για να έχετε όλες τις απαραίτητες δυνάμεις να ανταποκριθείτε στα πολλά σας καθήκοντα.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 05/06 σας απασχολεί έντονα η διαχείριση των οικονομικών σας, η συν-διαχείριση για να ακριβολογώ. Τακτοποιείστε τα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, τώρα που έχετε την πλανητική εύνοια της Αφροδίτης και μην κάνετε πασαλείμματα.

Το τετραήμερο γύρω από τη νέα Σελήνη (18/06) τακτοποιήστε με την ίδια επιμέλεια και το καθημερινό σας πρόγραμμα για να μπορέσετε να αποδώσετε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων σας.

Βλέπετε οι προτάσεις από δω και πέρα θα είναι πολλές (και όχι μόνο στα θέματα της καριέρας).

(Τip and smile: Τα δύσκολα πέρασαν. Φρέσκα κουλούρια ο κουλουράς!)

 

Κι όμως κινείται Υδροχόοι

Μπουχτίσατε με τη στασιμότητα και την ομίχλη του προηγούμενου καιρού. Ευτυχώς με το καλημέρα του Ιούνη ο Ερμής γυρίζει στον ίσιο δρόμο κι εσείς μπορείτε επιτέλους να ξεκουνηθείτε (και να

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

ξεκουνήσετε τις καταστάσεις). Με την Πανσέληνο στις 04/06 προγραμματίστε ένα ταξιδάκι (έχει και τριήμερο) και γεμίστε τις μπαταρίες σας (θα χρειαστεί).

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα από 05/06 αν και γενικώς είναι μια θετική θέση απαιτεί από εσάς να εξασκήσετε τη διπλωματία και όχι το πείσμα σας, τουλάχιστον όσο είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα που βρίσκεται κι αυτός στη γειτονιά σας μέχρι τις 11/06. Ευτυχώς η νέα Σελήνη υπόσχεται στιγμές χαράς, δημιουργίας και… έρωτα (ζήστε τον, ακόμα κι αν είναι για λίγο).

Με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο ήρθε η ώρα για πολύ έντονη δραστηριότητα στα επαγγελματικά σας (οι γεμάτες μπαταρίες που λέγαμε), σηκώστε τα μανίκια και ριχτείτε με όρεξη και έμπνευση στη δουλειά.

(Τip και δέος: Ανεξαρτησία ναι, απομόνωση όχι!)

 

Έργα και ημέρες Ιχθείς

Δεν υπάρχει χρόνος για αμπελοφιλοσοφίας μέσα στον Ιούνιο. Απαιτεί από εσάς να είστε λειτουργικοί, αποτελεσματικοί, ετοιμοπόλεμοι, συγκεντρωμένοι και ρεαλιστές (ναι όλα αυτά εσείς). Κρόνος

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

βλέπετε και όχι μόνο όμως.

Τα πράγματα δεν είναι αρνητικά είναι όμως σοβαρά. Με καλά νέα ξεκινά ο μήνας όταν μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας γεμίζει μεν νέες υποχρεώσεις αλλά και ζωογόνα δράση.

Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις κοντά στην Πανσέληνο 04/06. Όσο κι αν πιέζεστε μπορείτε να κλέψετε λίγο χρόνο προς αποφυγήν λάθους. Με την είσοδο του Ερμή στις 11/06 η οικογένεια και το σπίτι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και σε συνδυασμό με τον Κρόνο που γυρίζει ανάδρομος στις 17/06 θα βρεθείτε προ σημαντικών συνειδητοποιήσεων  (σκληρό ίσως αλλά βαθιά καθαρτικό).

Στο ίδιο μήκος και η νέα Σελήνη στις 18/06. Μια ανάσα διασκέδασης και ανεμελιάς έρχεται να σας δοθεί το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα! Ξεδιψάστε!

(Tip ‘πες τώρα!!!: Με την νέα Σελήνη φωνάξτε τον υδραυλικό!).

 

 

 

 

.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU