Ζώδια από την Ντάλια – Μάϊος 2024: Ταύροι χρόνια πολλά, οι επιθυμίες σας είναι διαταγή!

Τί-πο-τα Τί-πο-τα δεν μας σταματά Κριοί

Με τον κυβερνήτη σας Άρη να επαναπατρίζεται στο ζώδιο σας η δράση χτυπάει κόκκινο κι ούτε πουλί πετάμενο δεν θα σταθεί μπροστά σας. Καθυστερήσεις, αναβολές κι αμφιβολίες τέλος. Βάλ’τε μπροστά τις Ζώδιαμηχανές και βγείτε στο κυνήγι του χρήματος και της επαγγελματικής επιτυχίας.

Η πρώτη χρυσή συμβουλή του μήνα είναι να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα. Κυνηγήστε μεν μια-μία τις οικονομικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν σε όλες τις πιθανές παραλλαγές (από το πολυπόθητο τραπεζικό δάνειο που τόσο καιρό παλεύατε έως και μια νέα ή δεύτερη προσοδοφόρα θέση) κυρίως όμως σκεφτείτε μακρόπνοα και επενδύστε.

Υπάρχει βέβαια και η δεύτερη χρυσή συμβουλή: Φροντίστε τα χρήματα που θα έρθουν (γιατί θα έρθουν) να μη… φύγουν χωρίς να το καταλάβετε. Να ξεσκάσετε, δεν λέω, να σας κάνετε και κάνα χατίρι, επίσης δεν λέω, αλλά έχετε λιγάκι το νου σας ιδιαίτερα το διάστημα 17-23/05.

Όσο για τις ερωτικές επενδύσεις, τολμήστε τις το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

(Lucky Tip: Εκεί κοντά στη νέα Σελήνη 08/05 παρ’ τα και κάνα λαχείο. Κι αν σου κάτσει;)

 

Ηappy Birthday to you Ταύροι

Πολύχρονοι βρε κι ό,τι επιθυμείτε! Αν κρίνω δε απ’ τους πλανήτες που ‘χουν μαζευτεί στο γενέθλιο πάρτι σας (Ήλιος, νέα Σελήνη, Αφροδίτη, Δίας, Ουρανός και Ερμής μετά τις 15/05) οι επιθυμίες σας είναι Ζώδιαδιαταγή! Dream big και θα σας δοθούν γενναιόδωρα και οι ευκαιρίες και οι ευκολίες για να κατακτήσετε τους στόχους σας.

Ακόμα δε κι αν τα περίφημα τερτίπια του Ουρανού σας φέρουν μπροστά σε απρόβλεπτες εξελίξεις (που δεν είναι και οι αγαπημένες σας) θα δείτε πως είναι αυτές που ανοίγουν μπροστά σας ένα νέο φωτεινό κεφάλαιο στη ζωή σας που δεν το είχατε καν φανταστεί (μάλλον δεν τολμούσατε). Το απόλυτο: «Τώρα που γυρίζει» λαμβάνει χώρα την εβδομάδα 17-23.

Η συγκεκριμένη αυτή ιδιαίτερα τυχερή σύνοδος του Δία με τον Ήλιο και την Αφροδίτη γίνεται μια φορά στα 12 χρόνια (κοινώς για την επόμενη ζήσε Μάη μου). Συντονίστε λοιπόν τις κεραίες σας και αδράξτε κάθε λεπτό της μέρας (αλλά και της νύχτας… ελπίζω να το πιάσατε το υπονοούμενο).

(Money Momey Tip: Και που να δείτε όταν ο Δίας περάσει στους Διδύμους από 26/05… Show me the money! –για ένα χρόνο περικαλώ!)

 

Κοντά στα ξημερώματα Δίδυμοι

Η αποχώρηση του Άρη απ’ τους ράθυμους Ιχθείς και η μετακίνησή του στον σπιρτόζο (και φίλο σας) Κριό κάνει ήδη τα πράγματα καλύτερα με το καλημέρα του μήνα. Ώρα για να ξαναβρείτε φίλους, συνεργάτες, Ζώδιασυνοδοιπόρους και να ξαναμπείτε με θέρμη στον κοινό αγώνα. Οι επιδόσεις δεν μένουν απαρατήρητες και συζητιούνται πίσω από κλειστές πόρτες τις μέρες γύρω από τη νέα Σελήνη (08/05).

Μπορείτε να περιμένετε το καλύτερο. Φροντίστε να έχετε απόθεμα δυνάμεων, σωματικό και πνευματικό για τις νέες σας ευθύνες (που θέλατε όμως, έτσι;). Τα πραγματικά καλά νέα του μήνα ξεκινούν προς το τέλος, μαζί με τα γενέθλια σας. Αφροδίτη 23/05 και Δίας 26/05 περνούν στο ζώδιο σας και ξαναβρίσκετε τον αισιόδοξο, δραστήριο και δημιουργικό εαυτό σας.

Ο δε τυχερός Δίας θα διαρκέσει για έναν ολόκληρο χρόνο (μέχρι τις 09/06/25) οπότε κανονίστε την πορεία σας. Δεν θα δεχτώ τίποτα λιγότερο από την απόλυτη επιτυχία στους στόχους σας (απ’ όπου κι αν προέρχονται).

(Business Tip: Πάντα με δουλειά, συνέπεια και χωρίς να βάζουμε τον κεφάλι μας στον ντορβά δίχως εγγυήσεις εννοείται, γκεγκέ;)

 

Και μαζί και μόνος Καρκίνοι

Η δραστήρια συμμετοχή σας στην ομάδα (την όποια ομάδα, από κομματική παράταξη ως ερασιτεχνικό θεατρικό σύλλογο) συνεχίζεται με επιτυχία και τον Μάιο. Η εξωστρέφεια σας πάει και φέρνει θετικά Ζώδιααποτελέσματα και στην ψυχολογία σας αλλά και στο πρότζεκτ που η ομάδα σας έχει αναλάβει.

Γιορτάστε το όλοι μαζί κοντά στη νέα Σελήνη στις 08/05 και πάτε για τα επόμενα. Έτσι κι αλλιώς η έντονη δραστηριότητα συνεχίζεται και με τον Άρη πλέον στον Κριό πλέον απογειώνεται. Αξιοποιείστε το διάστημα 17 με 23 και αδράξτε κάθε ευκαιρία που θα σας δώσει το σύμπαν (σε όλους τους τομείς). Μην αφήνετε εκκρεμότητες, να σας κλέβουν χρόνο και σκέψη (η Πανσέληνος 23/05 χτυπάει καμπανάκι).

Από δω και πέρα (Δίας στους Διδύμους μέχρι 09/06/25!) πρέπει να είστε απερίσπαστοι και προσηλωμένοι στον κρυφό σας στόχο. Ναι, οι άλλοι θα συνεχίσουν να πιστεύουν σ’ εσάς και να στηρίζουν αλλά πια μιλάμε για αποκλειστικά προσωπικό σας στοίχημα.

(Τip και δέος: Άλλο δυναμικός, άλλο εριστικός. Έχει κι ο Άρης τις παγίδες του στα δώρα που φέρνει.)

 

Μεγαλειότατοι Λέοντες

Να ξεκινήσω με τα καλά νέα με αλφαβητική σειρά ή με σειρά εμφανίσεως; Με το πέρασμα του Άρη στον φίλο σας Κριό από την πρώτη μέρα του μήνα ήδη τα πανιά σας φουσκώνει ούριος άνεμος κι είστε έτοιμοι Ζώδιαγια περιπέτειες.

Ευκαιρίες θα δοθούν πολλές κατά τη διάρκεια του μήνα κι απ’ όσο σας ξέρω θα τις αδράξετε με αυτοπεποίθηση για να καταπλήξετε τα πλήθη. Προσέξτε μόνο μήπως η αυτοπεποίθηση ξεφύγει σε αλαζονεία κι εκεί έχετε θέματα με τους ανώτερους σας (αν βέβαια υπάρχει κάποιος ανώτερος σας σ΄ αυτή τη ζωή!).

Με το σταδιακό πέρασμα του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Δία στους Διδύμους το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η κοινωνικότητα σας εκτοξεύεται και παρ’ ολο που είστε προσηλωμένοι στην καριέρα σας ανοίγει η όρεξη και για λίγο φλερτάκι και τις λεγόμενες χαρές της ζωής! Εκμεταλλευτείτε την ετήσια παραμονή του Δία στους εξωστρεφείς Διδύμους (από 26/05/24 ως 09/06/25), δώστε τα όλα στο… κοινό σας (και εξασφαλίστε χορηγίες!).

(Tip for ever: Άλλο οι χαρές της ζωής, άλλο οι χαρές μια ζωής. Προσοχή στον ενθουσιασμό και τις δεσμεύσεις!)

 

Με το βλέμμα στο μέλλον Παρθένοι

Με αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σας ξεκινάει ο Μάιος. Κρατήστε το θετικό mood και ανοίξτε ξανά θέματα σπουδών ή επαγγελματικών επιδιώξεων που είχαν πέσει σε λακκούβες λόγω του ανάδρομου Ερμή Ζώδιατον προηγούμενο μήνα. Ακόμα και τα προσωπικά τώρα μπορούν να τρέξουν να πιάσουν τον… Μάη.

Σε κάθε περίπτωση, το πάθος σας επιστρέφει και μαζί του οι επιτυχίες. Εκμεταλλευτείτε το σούπερ τυχερό διάστημα 17-23 και μην αφήσετε πέτρα που δεν θα σηκώσετε για ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής, ιδιαιτέρως όμως στα οικονομικά.

Με το σταδιακό πέρασμα Ήλιου, Αφροδίτης και Δία στους Διδύμους (το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα) η κοινωνική σας ζωή αναβαθμίζεται και ναι σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ναι αυτό φέρνει εξελίξεις και στην επαγγελματική σας ζωή.

Αν λάβουμε υπόψη ότι ο τυχερός Δίας θα στρογγυλοκαθίσει στους Διδύμους μέχρι τις 09/06/25 μήπως ήρθε ή ώρα να στήσετε τη διαδικτυακή σας επιχείρηση;  (Τip it to keep it Πειραματιστείτε αλλά μην καταξοδευτείτε. Λάο Τσε.)

 

The best is yet to come Ζυγοί

Με έμφαση στο οικονομικό κομμάτι (αλλά με την καλή έννοια) ξεκινάει ο Μάιος. Βαριά οικονομικά χαρτιά όπως οι επενδύσεις, οι τράπεζες, οι… κληρονομιές, χρήματα που δεν προκύψανε από κάποια αύξηση Ζώδιαστο μισθό σας ας πούμε, έχουνε μια θετική (ίσως και απρόσμενη) εξέλιξη. Ημερομηνίες κλειδί η νέα Σελήνη στις 08/05 (και οι γύρω μέρες) καθώς και το διάστημα 17 με 23 οπού γεννάν και τα κοκόρια σας και όχι μόνο στα οικονομικά/επαγγελματικά αλλά και στα ερωτικά.

Αρκεί το πάθος να μην ξεφύγει σε πείσμα οποιουδήποτε είδους, αν και ως παιδιά της διπλωματίας μάλλον θα αποφύγετε τις κακοτοπιές, έστω και τελευταία στιγμή. Με τον Ήλιο, την Αφροδίτη, τον Δία (και τα άλλα παιδιά) να γυρνάνε στους φιλικούς σας Διδύμους το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, μόνο καλά μπορεί να προκύψουν.

Το επικοινωνιακό σας τάλαντο επανέρχεται αναβαθμισμένο δε με ειλικρίνεια και σαφήνεια. Ποιο είναι το αυτί (επαγγελματικό ή ερωτικό) που δεν θα σας ακούσει;

(Tip ‘πες τώρα!!!: Θέση, αντίθεση, σύνθεση… Μακράν οι καλύτερες συνεργασίες και έρωτες μη σου πω!)

 

Επί της ουσίας, Σκορπιοί

Το πραγματικά σημαντικό έρχεται να σας αποκαλύψει ο φετινός Μάιος, απελευθερώνοντας σας από αμφιβολίες, φρούδες ελπίδες και ατέρμονες εσωτερικές αναζητήσεις.

ΖώδιαΤώρα καταλήγετε ποιους ανθρώπους θέλετε δίπλα σας και αποφασίζετε να το πάτε ένα βήμα παρακάτω είτε είναι γάμος είτε επαγγελματική συνεργασία και να πέσουν οι σχετικές υπογραφές. Αξιοποιείστε την εβδομάδα 17 με 23 Μαΐου που έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας για νέα και σταθερά ξεκινήματα. Με τη σταδιακή μετακόμιση Ήλιου, Αφροδίτης και Δία στους Διδύμους το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, η υλική πλευρά των πραγμάτων αποκτά μια νέα διάσταση πιο επαγγελματική, πιο εξειδικευμένη.

Το ταλέντο σας στα οικονομικά είναι ήδη γνωστό. Κάτω από αυτό τον Δία όμως (που σημειωτέον διαρκεί μέχρι τις 09/06/25) αναβαθμίζεται σε μια υψηλή τέχνη οπού το εισόδημα εισέρχεται με τον ελάχιστο δυνατό κόπο, εξέρχεται δε με τον πιο προσοδοφόρο τρόπο. Επενδύσεις να το πω; Επενδύσεις θα το πω.

(Τip and fit: Και μια και μιλάμε για επενδύσεις, γραφτείτε και σ’ ένα γυμναστήριο! Επένδυση ζωής κανονικά!)

 

Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο Τοξότες

Αν έχετε και παράπονο δηλαδή. Με το καλημέρα του μήνα ο Άρης από τον φίλο σας Κριό σας στέλνει φορτηγά ενέργειας για να φορτίσετε αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, τόλμη.

ΖώδιαΗ νέα Σελήνη στις 08/05 έρχεται και κουμπώνει αφορμές κι ερεθίσματα για να εξερευνήσετε όλες τις πιθανές προοπτικές για να πάτε πιο μπροστά στον τομέα της εργασίας (ή και της υγείας ακόμα) ενώ το διάστημα 17 με 23 μπορείτε να τα παίξετε όλα στο κόκκινο γιατί όποιος γυρίζει (το συγκεκριμένο διάστημα) κερδίζει!

Το αληθινά καλό κομμάτι του μήνα όμως ξεκινά το τελευταίο δεκαήμερο με το πέρασμα του Ήλιου στους πο-λύ-φί-λους-σας Διδύμους (και βάλε και την Αφροδίτη και τον Δία σταδιακά, μπίνγκο!) Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 23/05 σηματοδοτεί μια πραγματικά θετική στροφή των εξελίξεων στη ζωή σας.

Οι επιθυμίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν αρκεί να έχετε ξεκαθαρίσει εγκαίρως ποιες είναι κυρίως μέσα σας αλλά και στους ανθρώπους που σας στηρίζουν καιρό.

(Tip all time classic: Ο νέος είναι ωραίος αλλά μην ξεχνάτε πως ο παλιός, ο μπαρουτοκαπνισμένος είναι αλλιώς!)

 

Σπίτι μου-Χαρά μου Αιγόκεροι

Οι υποχρεώσεις δεν σταματούν ποτέ, εντάξει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε και Πάσχα. Το σπίτι κι όλα αυτά που ζητάει (ανακαίνιση; μετακόμιση; υδραυλικά;) σας φορτώνουν με άγχος αλλά καλά Ζώδιαθα κάνετε να πείτε του Άρη στον Κριό να κάτσει στα αυγά του και να μην σας πιέζει και πολύ γιατί α!

Ευτυχώς η προσωπική σας ζωή έρχεται αρωγός, στα δύσκολα και μη βιαστείτε να μου πείτε ότι δεν υπάρχει γιατί κοντά στη νέα Σελήνη 08/05 όλο και κάτι θα κινηθεί. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο το τυχερό διάστημα 17 με 23 Μαΐου.

Με το σταδιακό πέρασμα Ήλιου, Αφροδίτης και Δία στους Διδύμους το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα τα επαγγελματικά και το κυνήγι της οικονομικής ασφάλειας αποκτούν για άλλη μια φορά κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας.

Με τον τυχερό Δια στους επικοινωνιακούς Διδύμους για έναν (και βάλε) χρόνο επενδύστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ενδεχόμενο κάποιου (έξτρα ή κυρίως) εισοδήματος μέσω αυτών.

(Τip and run:Πάντως η διαδικτυακή γιόγκα τέλος. Άνοιξε ο καιρός, πάμε για τζόκινγκ!)

 

Με ποτήρι μισογεμάτο Υδροχόοι

Τα καλά νέα αρχίζουν με το καλημέρα του μήνα οπού ο Άρης μετακομίζει στον δυναμικό φίλο σας Κριό. Ο Ερμής έχει σταματήσει ήδη τις απριλιάτικες κόνξες κι έχει γυρίσει στην ορθή του πορεία οπότε όλα σας Ζώδιασχέδια, τουλάχιστον στο επίπεδο επικοινωνίας έχουν αρχίσει και κινούνται επιτέλους.

Με τη νέα Σελήνη στις 08/05 ενδεχομένως κι ένα σχέδιο σε σχέση με το ακίνητό σας να έχει αρχίσει όχι μόνο να κινείται αλλά να οδεύει προς την τελική του λύση κάτι που μπορεί να προκύψει το τυχερό διάστημα 17 με 23 οπού όλα τα θετικά σενάρια είναι στο τραπέζι (προς υπογραφή παρακαλώ!).

Ο καλός Μάης ξεκινά όμως το τελευταίο δεκαήμερο όταν με σειρά εμφανίσεως μετακομίζουν στους φιλικούς σας Διδύμους, Ήλιος, Αφροδίτη και Δίας (ο τελευταίος για έναν ολόκληρο χρόνο!). Η διάθεση ανεβαίνει, τα οικονομικά επίσης και να μη μιλήσω για τις… κατακτήσεις. Αρέσω παιδί μου, αρέσω!!! Το σημαντικό όμως είναι ότι κάποια από τις… κατακτήσεις μπορεί να αρέσει και σ’ εσάς.

(Freedom Tip: Αφεθείτε. Επιτρέπεται.)

 

Λίγο ακόμα να σηκωθούμε Ιχθείς

Είναι φίλος σας ο Ταύρος, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε; Το πάρτι των έξι πλανητών λοιπόν στον μήνα των γενεθλίων του όχι μόνο σας αφορά αλλά μετατρέπεται σε δικό σας πάρτι εξωστρέφειας,

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

επικοινωνίας, δυναμικότητας και πάνω απ’ όλα θετικής διάθεσης.

Από κοντά κι η νέα Σελήνη (08/05 στον Ταύρο που λέγαμε) δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και τις σπουδές (για μικρά και μεγάλα ψαράκια). Από κοντά βοηθητική και η κοινωνική ζωή (βλ. και διαδικτυακή) που επιτέλους μετά από καιρό δείχνετε πρόθυμοι να είστε μαζί μας.

Αξιοποιείστε το διάστημα 17 με 23 Μαΐου και προωθήστε τα ταλέντα σας, τις ιδέες σας, τα σχέδια σας. Τέτοιες ευκαιρίες μια φορά στα 12 χρόνια! Με το σταδιακό πέρασμα Ήλιου, Αφροδίτης και κυρίως του Δία του παραδοσιακού σας κυβερνήτη στους Διδύμους και μάλιστα για ένα χρόνο (έως 09/06/25) η οικογένεια και το σπίτι γίνονται κυρίαρχο θέμα, βαρύ μεν αλλά εν τέλει ιαματικό.

(Star Tip:Προσοχή στις σπατάλες και μην πυροβολείτε τον αστρολόγο!)

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU