Ζώδια από την Ντάλια – Οκτώβριος 2023: Ζυγοί, στο γενέθλιο πάρτι σας φέτος θα έρθει πλανητικός κόσμος και ντουνιάς

Κασσελάκηδες Κριοί

Δεν τα πήγατε κι άσχημα τον Σεπτέμβρη αν κρίνω απ’ τον Stefanos. Συνεχίστε λοιπόν την καλή δουλειά. Διατηρήστε τις ισορροπίες στις συνεργασίες και τις σχέσεις και επ’ ουδενί μην καβαλήσετε το

Ζώδια
Ζώδια Κριός

καλάμι και αρχίσετε τα παιχνίδια εξουσίας και τα πολλά-πολλά λεκτικά (και τοξικά) πινγκ-πονγκ.

Αυτά κυρίως κατά το πρώτο δωδεκαήμερο του μήνα. Η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό στις 14/10 φέρνει καινούργιες προτάσεις αλλά μπορεί να προϋποθέτει… σπάσιμο αβγών. Δεν πειράζει, είστε έτοιμοι και αποφασισμένοι και εδώ που τα λέμε γεννάν και τα κοκόρια σας αυτή την περίοδο.

Από τις 12/10 και μετά η προσοχή σας στρέφεται στα οικονομικά θέματα όταν ένας-ένας οι σημαντικοί πλανήτες περνάνε στον Σκορπιό και γίνεται υπερ-απαραίτητο να βρείτε τρόπους να νιώσετε ασφαλείς στον πολύπαθο οικονομικό τομέα. Μιλώντας για ασφάλεια να προειδοποιήσω ότι σ’ ένα κρυφό σας κομμάτι απ’ τους άλλους, οι ανασφάλειες το ίδιο διάστημα μπορεί να στήσουν ένα μικρό παρτάκι!

(Tip and Learn: Λάθη γίνονται, κάντε αυτοκριτική αλλά μη σας δείρετε κιόλας!)

 

Εργασία και χαρά Ταύροι

Επιστροφή για τα καλά στη δουλειά και τις υποχρεώσεις. Αλλά αυτοί είστε! σιγά μη σας είπα και τίποτα καινούργιο. Ωστόσο… το καινούργιο είναι πώς τον φετινό Οκτώβρη θα έχετε και ευκαιρίες για

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

διασκέδαση, χαλάρωση, ενασχόλησης με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του.

Είναι η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, που από τις 09/10 περνά στην σύντροφο Παρθένο και τα πασπαλίζει όλα με τη χαρά της ζωής. Μην αμελήσετε τα καμπανάκια της Ηλιακής έκλειψης στις 14/10 (και γύρω-γύρω μέρες).

Αν σας τσιμπήσει το συκωτάκι, πάμε για υπέρηχο. Αν πονέσει το δοντάκι, πάμε στον οδοντίατρο. Όπως και να ‘χει προς το τέλος του μήνα, με λίγη υπομονή και την προστατευτική ομπρέλα του Δία που σας σώζει έστω και την τελευταία στιγμή, όλα θα πάρουν το καλύτερο.

Η δεύτερη έκλειψη του φθινοπώρου που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 28/10 είναι η τελευταία (δυο χρόνια και τι δεν περάσατε!). Επιτέλους γίνεστε πρωταγωνιστές αλλά… με την καλή έννοια!

(Tip all time classic: Είναι φίλες μας οι αλλαγές… Πες κι εσύ Stefanos!)

 

 

Πανταχού παρόντες Δίδυμοι

Με τη φιλοδοξία αλλά και την εργατικότητά σας να έχουν πιάσει ταβάνι ρίχνεστε στον στίβο του Οκτωβρίου. Τι επιφυλάσσει άραγε; Πρώτα-πρώτα με τον κυβερνήτη σας Ερμή να περνά στον φιλικό Ζυγό

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

(05/10) αλλά και τον Άρη που είναι ήδη εκεί μιλάμε για χαρά της ζωής, ενέργεια και δυναμικότητα στο φουλ, διάθεση σούπερ-ντούπερ και βέβαια… ευοίωνες προοπτικές.

Το πανηγύρι συμπληρώνει η Αφροδίτη που περνά στην Παρθένο (δίνοντας έμφαση στα θέματα του οίκου τα οποία οδεύουν προς συμφέρουσα επίλυση). Ακόμα και η φθινοπωρινή έκλειψη στις 14/10 δεν φαίνεται να σας δυσκολεύει (παρεκτός αν προκύψουν πισωγυρίσματα από και προς το παρελθόν).

Με τον Ερμή σας στον Σκορπιό από τις 22-23/10 μπαίνετε στη διαδικασία να γίνετε πιο αποδοτικοί, οργανωτικοί… πιο ορατά απαραίτητοι σε αφεντικό, πελάτες ή και συνεργάτες (οι τελευταίοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας διαβάλλουν, κόψτε τον βήχα στα γατάκια γιατί είστε πολλά χρόνια στο κουρμπέτι!)

(Doc’s Tip: Και μετρήστε και καμιά πίεση. Η μικρή είναι όντως μικρή;)

 

Οίκος και Φως, Νερό, Τηλέφωνο Καρκίνοι

Το σπίτι είναι για ακόμα μια φορά το κύριο ενδιαφέρον σας. Είτε είναι τα ποναλάκια της μαμάς, είτε τα υδραυλικά (απ’ το ’67) που βγάζουν υγρασίες στον από κάτω, είτε  η πόρτα που κλείνει πίσω σας

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

μετά τη δουλειά και θέλετε να νιώσετε προστατευμένοι και ασφαλείς, το σπίτι πάλι σας απασχολεί.

Στο παιχνίδι μπαίνει και η  Ηλιακή έκλειψη στις 14/10 που κι αυτή τρικλοποδιάζει προγραμματισμένες διαδικασίες («Ας έρθει έστω ένας υδραυλικός» Τ. Χυτήρης) ή δυσχεραίνει τη συνεννόηση με τους γύρω σας. Ώπα. Βαθιά ανάσα. Ο υδραυλικός θα έρθει, αλλά στο τέλος της εβδομάδας, δεν χάθηκε κι ο κόσμος πια!

Με Άρη, Ερμή και Ήλιο στον φίλο σας Σκορπιό από 12, 22-23/10 αλλάζουν οι συσχετισμοί και το σφυροκόπημα μαλακώνει. Με την δεύτερη έκλειψη στις 28/10 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού ενδέχεται να προστρέξουν σ’ εσάς άνθρωποι από το φιλικό σας περιβάλλον για βοήθεια (ναι, άλλη μια φορά). Αν είναι ακόμα φίλοι (και άνθρωποι) έχει καλώς δώστε τη. Αλλιώς…

(SOS Tip: Τις μέρες γύρω απ’ την πρώτη έκλειψη σιγανά και ταπεινά παντού!)

 

Λέοντες part 2: «Η επιστροφή»

Το επικοινωνιακό πάρτι του Οκτωβρίου (μήνας γενεθλίων του Ζυγού) που κάθε χρόνο συμμετέχετε με περίσσεια χαρά συνεχίζετε για ακόμη μια χρονιά αλλά αυτή τη φορά με πολύ περισσότερο κόσμο. Δεν

Ζώδια
Ζώδια Λέων

θα σταματάει να χτυπά το τηλέφωνο και οι προσκλήσεις για κανάλια, συνεντεύξεις και κοινωνικές (βλ. επαγγελματικές) εκδηλώσεις.

Με την Αφροδίτη να φεύγει απ’ τα λημέρια σας στις 09/10 δεν θα λυπηθείτε κι ιδιαίτερα μια και τον περισσότερο καιρό ήταν ανάδρομη και ξινή. Ωστόσο, ήταν ένα ταχύρυθμο ανεκτίμητο.

Ώρα να εφαρμόσετε και να δείξετε όλα όσα μάθατε με αφορμή την έκλειψη Ηλίου στις 14/10. Διαπραγματεύσεις, σπουδές, ταξίδια, νέες επαγγελματικές προτάσεις και συμφωνίες, όλα μα όλα είναι στο καινούργιο παιχνίδι.

Με τη δεύτερη φθινοπωρινή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού 28/10 είτε αλλάζετε κατοικία, είτε χώρο δουλειάς πρόκειται σίγουρα για αναβάθμιση, ακόμα κι αν το ξεβόλεμα είναι πάντα λίγο μπελαλίδικο.

(Tip ‘πες τώρα!!!: Τζους τοξικοί! Να κάνετε δικό σας κόμμα βρε!)

 

Million dollars babies Παρθένοι 

Εμμονή σας έχουν γίνει τα μπερντέ πχια! Δεν λέω, το ενεργειακό, το σούπερ μάρκετ, το πρόστιμο απ’ την κλήση που ‘χατε «ξεχάσει», το… μωρό που έχει ακριβά γούστα ή και οι φήμες που κυκλοφορούν για

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

περικοπές στην εταιρεία… ΔΕΝ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ!

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να περνάει στον Ζυγό (05/10), η τρικυμία εν κρανίω των προηγούμενων μηνών ησυχάζει και μπορείτε να βρείτε τρόπους πρακτικούς για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, ενώ παράλληλη ευνοούν και οι συνθήκες και οι γύρω σας που είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν στα επαγγελματικά σας σχέδια.

Με την έκλειψη Ηλίου- νέα Σελήνη 14/10 καλό θα είναι να μη ρισκάρετε έτσι στο αυθόρμητο αλλά να κάνετε λίγη υπομονή για καλύτερα αποτελέσματα.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας απ’ τις 09/10 φέρνει στιγμές χαράς και διασκέδασης, μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες μετά από τόσο καιρό στην πίεση. Ριχτείτε στο πάρτι επικοινωνίας και μετακινήσεων από 12 και κυρίως από 22 του μήνα και μετά αλλά μην ξεφεύγετε.

(Τip Alarm: Προσοχή στα λόγια (προφορικά ή γραπτά) και το τιμόνι κοντά στην έκλειψη 28/10!)

 

Happy Birthday to you Ζυγοί

Να σας χαιρόμαστε και να χαίρεστε κι εσείς τη ζωή σας και τον έμπλεο αλλαγών Οκτώβριο. Στο γενέθλιο πάρτι σας φέτος θα έρθει πλανητικός κόσμος και ντουνιάς, Άρης, Ερμής, φυσικά ο Ήλιος και το

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

κερασάκι στην τούρτα σας θα είναι η Ηλιακή έκλειψη με νέα Σελήνη στις 14/10 στον άξονα Κριού-Ζυγού. Surprise!!!

Ναι, είστε πρωταγωνιστές θετικά (αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, στοχοπροσήλωση, αυτογνωσία) αλλά μερικές φορές και αρνητικά μιας και αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις λόγω των πολλών προσόντων σας που είναι απ’ όλους πλέον ορατά.

Μη δεχτείτε την οποιαδήποτε πρόταση αμέσως και κυρίως μην πείτε το ναι αν δεν είστε σίγουροι πώς είναι αυτό που θέλετε (ναι, εννοώ είτε για δουλειά είτε για σχέση).

Με το πέρασμα Άρη 12/10, Ερμή 22/10 και Ήλιου 23/10 στον Σκορπιό τα οικονομικά σας απαιτούν προσοχή, ωστόσο η δεύτερη φθινοπωρινή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σηματοδοτεί θετικές προοπτικές για λύση.

(Τip and chic: Κλείστε και κάνα ραντεβού για μπαλαγιάζ, τώρα είναι η ώρα!)

 

Αλλαγή εδώ και τώρα Σκορπιοί

Ιδιωτεύστε, κάντε τις γιόγκες σας, πιείτε τα κεφίρ σας και χαλαρώστε όσο προλαβαίνετε μέχρι τις 12 του μηνός. Με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο σας, οι ρυθμοί θα αλλάξουν φύρδην κύριε Πετροχείλο

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

μου. Η έκλειψη του Ηλίου σε συνδυασμό με τη νέα Σελήνη στις 14/10 θα σας ζητήσει να ασχοληθείτε με το παρασκήνιο.

Μπορεί να είναι αυτά που λέγονται για εσάς, μπορεί όμως και να μπαίνετε εσείς σε διαδικασία να δουλέψετε μυστικά κάποιο σχέδιο σας που θα παρουσιάσετε μετά για να πάρετε όλο το χαρτί!

Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο 09/10 θα νιώσετε πώς δεν είστε μόνοι και οι δικοί σας άνθρωποι είναι εκεί σε ό,τι κι αν τους ζητήσετε.

Το μεγάλο πάρτι αρχίζει στις 22-23/10 με την είσοδο Ερμή και Ήλιου στο ζώδιο σας. Οι μεγάλες θετικές αλλαγές είναι μπροστά σας, ενώ ακόμα και η δεύτερη φθινοπωρινή έκλειψη που σας αφορά άμεσα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού 28/10 κινείται στην ίδια κατεύθυνση μεταμόρφωσης.

(Don’t Tip at all: Κράτα τα κρυφά κρυμμένα ειδικά στον νέο συνάδελφο!)

 

Όλοι μαζί μπορούμε Τοξότες

Έχετε συγκεντρώσει δίπλα σας τους πιο ικανούς, τους πιο θετικούς, τους πιο αποτελεσματικούς για να υλοποιήσετε το κοινό όραμά σας. Ο Οκτώβρης πριμοδοτεί την όλη προσπάθεια με όλους τους

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

επικοινωνιακούς άσους στα χέρια σας.

Τι άλλο να χρειαστείτε; Χρειάζεστε λίγη προσοχή κοντά στις 10 του μηνός, μήπως και ανακαλύψετε εσείς (αλλά και οι άλλοι) μυστικά για ανθρώπους που ήταν/είναι δίπλα σας. (Υπολογίστε και λίγες μέρες πριν και μετά για την έκλειψη στις 14/10 που κινείται στην ίδια ρότα αποκαλύψεων.

Ας δείξετε καλύτερα προσοχή 08 με 16/10). Αξιοποιείστε τους συνεργάτες σας που είστε απολύτως σίγουροι για το ποιοι είναι και για τους άλλους περιμένετε λίγο. Με το πέρασμα Άρη 12/10, Ερμή 22/10 και Ήλιου 23/10 στον Σκορπιό το πολύ κοινωνικό καταλαγιάζει και πέφτετε με τα μούτρα στην δουλειά με έντονους ρυθμούς, αυξημένες υποχρεώσεις και εξαντλητικά ωράρια.

(Ηealth Tip: Και πάρτε και καμιά πολυβιταμίνη για να κρατηθείτε στα πόδια σας!)

 

Τι είχες Γιάννη Αιγόκεροι

Τι είχα πάντα… Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Η καριέρα και πάλι σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας. Όχι, ότι μπορείτε να κάνετε και διαφορετικά μιας κι ο Οκτώβριος φέρνει νέες προτάσεις και μάλιστα

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

βαρέων βαρών.

Αυτό το τελευταίο είναι που πρέπει να προσέξετε μιας και τόσο οι ατέλειωτες επαφές και οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις είναι πραγματικά πιεστικές ακόμα και για ένα work alcoholic όπως εσείς.

Άσε που η πίεση φέρνει και νεύρα και εντάσεις και αψιμαχίες για το τίποτα κι έρχεται και η Ηλιακή έκλειψη στις 14/10 και μπορεί να στα κάνει όλα μπουρλότο. Ψυχραιμία και διπλωματία όσο μπορείτε στις μέρες γύρω της.

Βέβαια δεν είστε και τελείως στεγνοί από χαρά μιας και η Αφροδίτη στην Παρθένο απ’ τις 09/10 όλο και κάποια τονωτική ένεση διασκέδασης και έρωτα θα κάνει για να την… παλέψετε. Οι μεγάλοι αποσταθεροποιητικοί κραδασμοί της τελευταίας διετίας σταματούν με την τελευταία έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 28/10. Ζήτω!

(Τip Tip Hooray: Κάντε κάνα ταξιδάκι να το γιορτάσετε, είναι και τριήμερο!)

 

Pas mal, pas mal Υδροχόοι

Με καλύτερη διάθεση, πιο ελαφριά, πιο αισιόδοξη αρχίζει ο μήνας. Βγαίνετε, γνωρίζετε νέους ανθρώπους, νέα… ήθη και έθιμα, στο τσακίρ κέφι κι αν κουμπώνει το τριήμερο και νέους πολιτισμούς.

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

Με το πλανητικό πάρτι στον Ζυγό (που παραμένει σταθερός φίλος σας) όλα γίνονται λίγο πιο εύκολα, πιο διασκεδαστικά και πιο εποικοδομητικά. Με τον Άρη στον Σκορπιό από τις 12/10 έχετε και ενέργεια, σιγουριά και αποφασιστικότητα να κυνηγήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Κάντε το χωρίς να καβαλήσετε το καλάμι μιας και καραδοκεί η Ηλιακή έκλειψη της 14/10 που μπορεί να σας κάνει να πληγώσετε συνεργάτες ή φίλους.

Θέλετε να τα αλλάξετε όλα (κι ο Stefanos) παρ’ όλα αυτά αν δεν έχετε όλο το σχέδιο έτοιμο (κι ο Stefanos) μην αγχώνεστε, δώστε σας λίγο χρόνο (εδώ δεν ταιριάζει ο Stefanos). Με την τελευταία φθινοπωρινή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού λιμάρετε λίγο τα νευράκια σας ειδικά αν απευθύνεστε σε ανωτέρους.

(Tip and Fly: Μην κοιτάτε πίσω (και κάτω!) Μόνο μπροστά, ψηλά και μακριά!)

 

Γειωμένοι Ιχθείς

Πώς καταντήσατε λοχία… Εσείς τα ρομαντικά παιδιά του ονείρου… Ανάθεμα το ενεργειακό και το ελαιόλαδο! Τα οικονομικά πρέπει να μπουν σε τάξη χτες! Τα καλά νέα είναι πώς με τον Ερμή στον Ζυγό

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

από τις 05/10 υπάρχουν θετικές προοπτικές να τα τακτοποιήσετε και να ανακουφιστείτε.

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από 09/10 οι συνεργασίες είναι σε αγαστή σύμπνοια, άκρως βοηθητικό επαγγελματικά αλλά και ψυχολογικά. Και κάπου εδώ μπαίνει η Ηλιακή έκλειψη στις 14/10. Ό,τι φοβία, ανασφάλεια, αγωνία, υπαρξιακό κρύβεται στο συρτάρι φτου και βγήκε! Δράστε πρώτα πρακτικά, να δείτε ας πούμε αν εκείνο το ποναλάκι είναι σωματικό και μετά πάτε στο… ψυχοσωματικό.

Στη δεύτερη περίπτωση, κοιτάξτε κατάματα την αιτία που το προκαλεί και διορθώστε τη. Εύκολο να το λες θα μου πείτε… Ναι, αλλά ακούστε, από τις 22-23/10 έρχεται βοήθεια από τον Σκορπιό με Ερμή και Άρη που θα σας οπλίσουν με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Λίγη υπομονή κι επιμονή θέλει.

(Tip me if you can: Αξιοποιήστε τα social αλλά ποτέ με αλκοόλ!)

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU