Ζώδια από την Ντάλια – Νοέμβριος 2022

Ζώδια – Με το βλέμμα στο μέλλον Κριοί.

Στάδιο προετοιμασίας ο Νοέμβριος για τα μαγικά που θα προκύψουν με την έλευση του ’23. Μην σας φαίνεται το διάστημα μακρύ, νεράκι ο καιρός κυλά, αφήστε που δεν θα σας μείνει και χρόνος δηλαδή για τέτοιες σκέψεις μιας κι έχετε τόσα να κάνετε ένεκα της προετοιμασίας που λέγαμε.

Ζώδια
Ζώδια Κριός

Ένα από αυτά είναι να εξυγιάνετε τα οικονομικά σας που σχετίζονται με άλλους. Μα ο σύντροφος είναι, μα ο συνεργάτης είναι, μα… η τράπεζα είναι ήρθε, η ώρα να μπει τάξη να ξέρετε τι έχετε στο

ταμείο «σας» (ενδεχομένως να σας χρειαστεί για κάποιο έκτακτο μπουγιουρντί εκεί γύρω στην έκλειψη-Πανσέληνο 08/11).

Προσπαθήστε να βρείτε νέους τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδά σας (πρωτότυπο!) και δεν είναι κακή ιδέα να εξετάσετε την πιθανότητα μιας αγοραπωλησίας που μπορεί να σας λύσει τα χέρια για τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια.

Μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα στο παιχνίδια μπαίνει… το παιχνίδι. Ναι, το ερωτικό αλλά και γενικά της διασκέδασης  και… της έμπνευσης.

(Τip it to keep it: Δεν εξυγιαίνετε και το κοινό αμάξι καλού κακού;)

 

Ζώδια – Στην πρέσα Ταύροι

Εντάξει, το είχαμε πει, δεν θα ήταν και το ευκολότερο διάστημα του χρόνου το φθινόπωρο (στο οποίο ανήκει ΚΑΙ ο Νοέμβρης!). Παρ’ όλα αυτά θα επιλέξουμε να δούμε τα πράγματα με τη θεωρία του μισογεμάτου ποτηριού.

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

Όπως και να ‘χει το πραγματικά δύσκολο κομμάτι τελειώνει. Η διαδικασία που ξεκίνησε τον Οκτώβριο έχει την τελευταία της «αναλαμπή» στην έκλειψη-Πανσέληνο 08/11 και πάπαλα. Βέβαια το να ξεκουνιέστε μια καλώς ή κακώς εννοούμενη ρουτίνα στον χώρο της δουλειάς ή των προσωπικών σχέσεων δεν είναι η αγαπημένη σας κατάσταση αλλά στο τέλος είναι πάντα, μα πάντα, για καλό.

Αξιοποιήστε το διάστημα 10 με 16 του μήνα για να πάρετε βαθιές ανάσες χαλάρωσης με φίλους που σας στηρίζουν και από τις 17 και μετά ριχτείτε με τα μούτρα στην ανοικοδόμηση της ζωής σας τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά.

Προσοχή στα οικονομικά σας (σταμάτα!) στον ειδικό τομέα των ηλεκτρονικών συνδιαλλαγών, θερίζουν οι χάκερς!

(Tip all time classic: Μην σπαταλιέστε με ανθρώπους βαρίδια, ας φορτωθούν αλλού)

 

Ζώδια – Αεί διδασκόμενοι Δίδυμοι

Όσο ζούμε μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε (εντάξει, όχι όλοι, λέμε τώρα). Οι περισσότεροι πάντως εξ υμών τα καταφέρνετε σ’ αυτό τον τομέα τον μαθησιακό. Πώς; Τhe old fashioned way: Ο παθώς μαθώς. Από τα τέλη Οκτώβρη λοιπόν και μέχρι τα μέσα Γενάρη του ’23 η μαμά-ζωή θα σας διδάξει μια σειρά από χρήσιμα πραγματάκια για την μετέπειτα πορεία σας, αρχής γενομένης από την έκλειψη

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

Πανσέληνο στις 08/11.

Μια εντελώς απροσδόκητη αποκάλυψη (στη δουλειά ή τα προσωπικά) θα ανακατέψει την τράπουλα για τα καλά. Το μεγάλο στοίχημα είναι να το διαχειριστείτε ψύχραιμα και να τραβήξετε καλό φύλλο στρέφοντας εν τέλει την κατάσταση προς όφελος σας.

Μην ανακατευτείτε με… πίτουρα, μην ξοδευτείτε σε άσκοπες εξηγήσεις και ατέλειωτες αναλύσεις και κυρίως μην τα παίρνετε όλα τόσο κατάκαρδα. Από τις 16 και μετά τα μαθήματα θα γίνονται σε… εξωτερικούς χώρους, μπαράκια, ταβερνάκια, θεατράκια, παρτάκια… «παίζω» και μαθαίνω!

(Τip & Tip Co: Εκείνο το café που θα ανοίγατε με τον Μπάμπη, μήπως να το ξαναβλέπατε σαν προοπτική;)

 

Ζώδια – Αμετακίνητοι Καρκίνοι

Αυτό πρέπει να είστε. Δεν είναι η περίοδος του «λυγίζω δε σπάω». Είναι η περίπτωση του ίδρωσα, πάλεψα, κόπιασα, ξενύχτησα και στήθηκα στα πόδια μου μετά από ένα δύσκολο και βαθιά αποσταθεροποιητικό διάστημα και δεν κουνιέμαι από τούτη τη που την πατώ δεν πάει να φυσήξει κι ο Αίολος αυτοπροσώπως.

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

Ένα τζαναμπέτικο αγεράκι θα προσπαθήσει να σας φουρφουριάσει κοντά στην Πανσέληνο 08/11 αλλά εσείς όπως είπαμε. «Δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω». Μην επιτρέψετε σε κανέναν να ανακατευτεί στα προσωπικά σας και μην πάρετε τίποτα λιγότερο από αυτό που σας αξίζει.

Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη ρίξτε το βάρος σας στα επαγγελματικά σχεδιάζοντας κάποιες αλλαγές στον χώρο ή στον τρόπο, που θα σας βοηθήσουνε να έχετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής και βέβαια μεγαλύτερη απόδοση.

Και μιλώντας για ποιότητα ζωής, μήπως, λέω μήπως, να κόβατε επιτέλους το τσιγάρο και να αρχίζατε καμιά διατροφούλα, λίγη ασκησούλα; Έτσι για αλλαγή..

(Tip for ever: Αν ο Αίολος φυσήξει για το αμόρε σας το «Δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω» ισχυει ομοίως.)

 

Ζώδια – Αλλαγή πίστας Λέοντες

Ναι το ξέρω πώς εσείς (μάλιστα, εσείς) θα θέλατε να είστε αγκαλιά με την αγάπη σας σπιτάκι ζεστά και χαλαρά αλλά τουλάχιστον για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου η λέξη «καναπές» είναι απαγορευμένη. Σηκωθείτε από πολυθρόνες, ντιβάνια, ανάκλιντρα και με την έκλειψη-Πανσέληνο στις 08/11 ετοιμαστείτε για αλλαγή πίστας στα επαγγελματικά (προς τα πάνω).

Ζώδια
Ζώδια Λέων

Το διάστημα των αλλαγών πρόκειται να διαρκέσει καιρό και συμπεριλαμβάνει από αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης μέχρι και επαγγελματικής στέγης ωστόσο το σημείο εκκίνησης είναι η 08/11. Από τις 16 και μετά μπορούν στο πρόγραμμά σας να χωρέσουν και μερικές ώρες διασκέδασης με φίλους, ερωτικές στιγμές (να ‘τη η αγάπη σας που λέγαμε) και γενικά λίγη χαρά ζωής βρε παιδί μου όλο δουλειά, δουλειά πια…

Με την εύνοια της πολύ θετικής νέας Σελήνης στις 24/11 μπορείτε να καταφέρετε ό,τι επιθυμεί η ψυχή σας από προαγωγή μέχρι… απόγονο.

(Tip-tak, tip-tak: Τις τελευταίες μέρες του μήνα μη «συνερίζεστε» τον συνέταιρο, μόλις χώρισε.)

 

Ζώδια – Στη… ζύμωση Παρθένοι

Ήρθε η ώρα σας. Βγείτε, επικοινωνήστε, ζυμωθείτε, μιλήστε, συζητήστε, συνδιαλλαγείτε, εκφραστείτε, πείτε αυτά που θέλετε, όπως θέλετε, όπου θέλετε, οι περιστάσεις είναι ευνοϊκές

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

αλλά…τρακανταμπάμ! (πάντα υπάρχει ένα αλλά) κοντά στην έκλειψη-Πανσέληνο θα έχετε λίγη προσοχή ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά αν ασχολείστε με εκδόσεις, ΜΜΕ, νομικά ή εκπαιδευτικά επαγγέλματα. Εγώ το είπα, αμαρτία ουκ έχω.

Πάντως ακόμα κι αν το βατραχάκι ξεπηδήσει από το στόμα σας, θα έχετε μια ευκαιρία κάπως να σουλουπώσετε την κατάσταση από τις 10 μέχρι και τις 16. Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα το σπίτι με την έννοια και του χώρου αλλά και των προσώπων παίζει πρωταρχικό ρόλο σε ένα καλό σενάριο που περιλαμβάνει από μετακόμιση, ανακαίνιση μέχρι και σύσφιξη σχέσεων με την οικογένειά σας (που για να λέμε του στραβού το δίκιο κάπως την είχατε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό).

(Τip and call: Και πάρτε κάνα τηλέφωνο και τη θεία Κούλα)

 

Ζώδια – Η ώρα της ντουλάπας Ζυγοί

Και δεν εννοώ βέβαια (όχι μόνο τουλάχιστον) ότι θα κατεβάσετε τα χειμερινά και θα ανεβάσετε τα καλοκαιρινά. Η έκλειψη-Πανσέληνος στις 08/11 σας καλεί να τακτοποιήσετε κάθε είδους οικονομική

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

εκκρεμότητα που σέρνεται και σας στοιχειώνει εδώ και καιρό. Δάνεια, ταμεία, ΔΕΚΟ, κλήσεις, εφορίες θα πρέπει να μπουν σε μια σειρά διευθέτησης.

Ομοίως και οι σχέσεις. Ομοίως και οι καταχωνιασμένοι στο τελευταίο συρτάρι φόβοι σας ή τα θέλω σας. Και παρόλο που όλο αυτό φαντάζει δύσκολο και σκοτεινό θα υπάρξει και συμπαράσταση και στήριξη από τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας αλλά και πλανητικά.

Τα καλά νέα είναι πώς τα έσοδά σας είναι αξιοπρεπή (σύμφωνα με το τι ισχύει γενικώς) και δεν αποκλείεται να βρείτε και κάποια έξτρα πηγή, πιθανά από το φιλικό σας περιβάλλον μιας και από τις 16 Νοέμβρη και μετά αισθάνεστε όντας πιο αισιόδοξοι και σαφώς πιο κοινωνικοί αρχίζετε και πάλι να κυκλοφορείτε (με επιτυχία).

(Τip and smile: Και να σας κάνετε και κάνα δωράκι, λεφτά υπάρχουν)

 

Ζώδια – Happy Birthday Σκορπιοί

Να σας χαιρόμαστε και εις έτη πολλά! Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει και γράφεται με τα γενέθλιά σας. Στην ουσία η συγγραφή έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό απλά… δεν τα ‘χατε βάλει στο χαρτί ρε παιδί

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

μου, τα ‘χατε στο μυαλό σας ή μάλλον στην καρδιά σας.

Η έκλειψη-Πανσέληνος στις 08/11 έχει να κάνει με τις πολύ στενές σχέσεις. Μπορεί να μιλάμε για έναν γάμο, μπορεί να μιλάμε για τον από χρόνια συνέταιρο. Με λύπη καρδιάς καταλήγετε πώς τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν.

Ενδεχομένως να μη χρειάζεται οι δρόμοι σας να χωρίσουν αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξανα-γνωριστείτε με απόλυτη ειλικρίνεια και σεβασμό. Όπως και να γίνει πάντως, το διάστημα 10 με 16 υπόσχεται μια ευχάριστη τονωτική ένεση χαράς και διασκέδασης.

Γεμίστε λοιπόν τις μπαταρίες σας και ριχτείτε με όρεξη και αυτοπεποίθηση στη δουλειά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη. Η ανταμοιβή θα είναι γενναιόδωρη και θα ωφελήσει τόσο την τσέπη όσο και τη φιλοδοξία σας.

(Business Tip: Διαπραγματευτείτε με το αφεντικό στις 24/11, μυρίζει αύξηση)

 

Ζώδια – Και μετά θα πάμε στη θάλασσα Τοξότες

Λίγη, τόση δα υπομονή να περάσει το πρώτο δεκαήμερο. Υπομονή και επαγρύπνηση. Σας έχουν πιάσει λίγο τα… ψυχολογικά σας στις αρχές του μήνα, «ποιος είμαι, που πάω, τι θα γίνω όταν μεγαλώσω».

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

Υπομονή, συμβαίνει σε όλους φάση είναι, πλησιάζουν και τα γενέθλιά σας. Υπάρχει όμως και μια έκλειψη-Πανσέληνος στις 08/11. Εδώ μπαίνει η επαγρύπνηση.

Η έκλειψη-Πανσέληνος είναι στον τομέα της υγείας-εργασίας. Δεν αφήνουμε λοιπόν ούτε ένα τόσο δα ποναλάκι στην τύχη. Κατευθείαν στον κυρ-γιατρό. Όπως και να ‘χει οι προοπτικές από τις 10 και μετά είναι θετικές με μια σειρά πλανητών να μπαίνουν στον Τοξότη με πρώτη-πρώτη την Αφροδίτη που φέρνει και έρωτα και χρήμα (εννοείται και χαρά, άμα τα φέρει αυτά τα δύο!).

Ακολουθεί ο Ερμής που ανεβάζει την επικοινωνία και άρα και το πώς πλασάρεστε και επαγγελματικά. Και κάπως έτσι πριν το καταλάβατε θα φτάσουν και τα γενέθλία σας από 22/11 και θα πάμε στη θάλασσα να κάνουμε το πάρτι.

(Τip SOS: Κι όπως είπαμε το νου σας στο ποναλάκι!)

 

Ζώδια – Αδιάβροχοι Αιγόκεροι

Αρκούντως προστατευμένοι αυτό το διάστημα ενώ άλλα κι άλλα ζώδια έχουν μουσκέψει μέχρι το κόκαλο απ’ τα πλανητικά τερτίπια. Ακόμα και η ομολογουμένως δύσκολο έκλειψη-Πανσέληνος στις 08/11

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

εσάς σας ρίχνει σχετικά στα μαλακά, μιας και οι οποιεσδήποτε εντάσεις στις σχέσεις είτε θα αποσοβηθούν είτε τελικά εάν οδηγήσουν σε ρήξη, ε, δεν θα ‘ναι και το τέλος του κόσμου.

Το διάστημα 10 με 16 Νοεμβρίου κυκλοφορήστε στον κόσμο και διαφημίστε τις ικανότητες σας και αν σκάσει και κάνα τυχερό στα ερωτικά, δώστε του μια ευκαιρία. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα προτεραιότητά σας γίνεστε εσείς (επιτέλους βρε!).

Ένας πιο υγιεινός τρόπος ζωής θα σας τονώσει όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά και θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια να κυνηγήσετε τους μονίμους υψηλούς στόχους σας.

Βασιστείτε στους ανθρώπους που σας έχουν αποδείξει τη στήριξή τους και κάντε τους κοινωνούς στα σχέδια σας. Θα σας εκπλήξουν ευχάριστα και πάλι!

(Tip ‘πες τώρα!!!: Παραδόξως θα σας εκπλήξουν ευχάριστα και ορισμένα κουτσομπολιά)

 

Ζώδια – Rolling Stones Υδροχόοι

Ως γνωστόν πέτρα που κυλά δεν χορταριάζει και εσείς δεν μένετε λεπτό ήσυχοι τον Νοέμβρη. Δουλειές που πρέπει να γίνουν για να φέρουν άλλες δουλειές για να υπάρχει δουλειά ή μάλλον η περίφημη

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

καριέρα που ονειρεύεστε και χτίζετε τουβλάκι το τουβλάκι.

Στην καριέρα χτυπά και η έκλειψη-Πανσέληνος στις 08/11. Τι φέρνει; Not much really. Γιατί η όποια αλλαγή προκύψει στον χώρο αυτό θα αποδειχτεί είτε είναι προς όφελος σας είτε θα βρεθεί άμεσα λύση το διάστημα 10 με 16 του μηνός.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μηνός οι ρυθμοί δεν μειώνονται μεν αλλά όλα γίνονται κάπως πιο ανάλαφρα, χωρίς τόσο άγχος και με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία. Μεγάλο ρόλο σ’ αυτό παίζουν οι φίλοι και οι συλλογικές δραστηριότητες όποιου είδους (από μπασκετάκι μέχρι δημοτική παράταξη).

Ακόμα και ερωτικά υπάρχουν κάποιες σπίθες, αν και θα πάρει λίγο χρόνο για να πάρει το πράγμα φωτιά. Με τη νέα Σελήνη 24/11 η λεωφόρος της επιτυχίας ανοίγεται μπροστά σας. Καλά χιλιόμετρα!

(Τip and chic: Ετοιμαστείτε για ψώνια, έρχεται μπόνους στις 23/11!)

 

Ζώδια – Τώρα που γυρίζει Ιχθείς

Πώς να το πω κομψά; Άλλο ένα διμηνάκι πάνω-κάτω ο Δίας στο ζώδιο σας και μετά πάει το πουλάκι μετά από 12 χρόνια. Κάντε ό,τι μπορείτε… ένα παραπάνω σεμινάριο, μια ξένη γλώσσα, προωθήστε τα

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

ταλέντα σας σε νέους κύκλους, δημιουργήστε κάτι νέο και διαφορετικό απ’ ότι καταπιανόσασταν μέχρι τώρα, ταξιδέψτε στην Πορτογαλία, ερωτευτείτε και πάνω απ’ όλα πιστέψτε στον εαυτό σας.

Η έκλειψη-Πανσέληνος 08/11 θα σας δυσκολέψει λίγο με τους συγγενείς και ίσως βγουν στη φορά κάποια μυστικά που καλό θα ήταν να έμεναν κρυφά αλλά με την ευνοϊκή φόρα που θα ξαναρχίσει από τις 10 του μηνός δεν πρόκειται να σας πτοήσει τίποτα.

Ειδικά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη οι επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά κυρίως η στήριξη που πρόκειται να λάβετε θα σας εκπλήξουν ευχάριστα και θα σας ανοίξουν την όρεξη για ακόμη παραπάνω πρόοδο και επέκταση (αυτό με την επέκταση θέλει λίγη προσοχή γιατί ο Δίας συνήθως φέρνει και μερικά έξτρα κιλάκια).

(Tip που ισχύει ανεξαρτήτως πανσελήνου: Τα μάτια σας δεκατέσσερα και τα χέρια στο τιμόνι!)

Ζώδια

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU