Αριστείδης Χατζησαββίδης – 2η ενημέρωση 8/3/23, επίδειξη δύναμη από την αντιπολίτευση

Αγαπητοί συμπολίτες- συμπολίτισσες που σήμερα γιορτάζετε και χρόνια σας πολλά, προχθές Δευτέρα 06/03/2023 είχαμε Δημοτικό Συμβούλιο  στο Δήμο μας (ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ) και η αντιπολίτευση έκανε επίδειξη δύναμης, όχι με την συμμετοχή και  τις προτάσεις, αλλά με την αποχή της, προκειμένου να εμποδίσει την λειτουργία του Δήμου.

Επιδεικτικά απουσίασαν όλοι της Παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ» που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, όλοι της Παράταξης «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» που στηρίζεται από το ΚΚΕ, οκτώ (8) από τους (14) δεκατέσσερις της «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ» του κ. Μανούρη.

Παρόντες ήταν μόνο 14 από τους 41 Δημοτικούς Συμβούλους, ενώ η απαρτία απαιτεί 21 Δημοτικούς Συμβούλους. Κατά την περίοδο του COVID που κάναμε τα Δημοτικό Συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη, η αντιπολίτευση φώναζε γιατί δεν τα κάνουμε δια ζώσης. Όταν τα καλέσαμε δια ζώσης τα συμβούλια, απουσίαζαν συστηματικά, δεν μπορούσαμε να κάνουμε απαρτία και απαιτούσαν να τα κάνουμε μικτά.

Τώρα που γίνονται μικτά, δεν συμμετέχουν ούτε μέσω διαδικτύου. Καθαρό  σαμποτάζ για να μην πάρει αποφάσεις η Δημοτική Αρχή και μην προχωρήσουν οι λύσεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης μας. Καμία άλλη δικαιολογία δεν υπάρχει αφού στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν θέματα της αντιπολίτευσης, η πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού, που είναι ο πραγματικός και υποχρεωτικός προϋπολογισμός, αφού διαμορφώνεται από τα πραγματικά έσοδα της προηγούμενης χρονιάς. Επίσης προς συζήτηση εστάλη από την Δήμαρχο και ψήφισμα για το τραγικό εγκληματικό δυστύχημα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη που αφαίρεσε την ζωή από 57 ανθρώπους και άλλους τόσους τραυματίες.

Μάλιστα ο κ. Κουτσός που εκπροσωπεί την Παράταξη «Εκτός Σχεδίου» έστειλε ψήφισμα αλλά δεν παραβρέθηκε στο συμβούλιο για να το υπερασπιστεί.

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που εσείς εκλέγετε έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να συμμετέχουν και να αποφασίζουν για όλα τα θέματα που έρχονται για συζήτηση.

Αν δεν ανταποκρίνονται σε τούτη την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μην σας ζητούν την ψήφο. Αν παρ’ όλα αυτά συνεχίζουν να σας περιφρονούν  με αυτή την τακτική, να τους το ανταποδώσετε με την απόρριψη σας, στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2023.

Αναμένουμε την επόμενη Δευτέρα 13/03/2023 που θα επαναληφθεί το Δημοτικό Συμβούλιο με τα ίδια θέματα, αν θα συνεχίσουν το σαμποτάζ που επιτρέπει να διαχειρίζονται κάκιστα την χρήση της απλής αναλογικής. Να είστε σίγουροι πως θα σας ενημερώσω πάλι.

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

 

Αριστείδης Χατζησαββίδης

Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Δήμου Νέας Ιωνίας

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU