Ζώδια από την Ντάλια – Οκτώβριος 2021

Πίνακας Περιεχομένων

Ζώδια από τη Ντάλια λοιπόν, Οκτώβριος 2021! Για πάμε: 

Ζώδια – Επί τα αυτά Κριοί

Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως αλλά και λύσεως. Ό,τι σας ταλάνισε τον Σεπτέμβριο επιμένει σθεναρά και τον Οκτώβρη και σας τριβελίζει το μυαλό. Κι όπως πάντα το κόκκινο σημείο είναι ένα: Το σπίτι, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Είτε καθυστερεί να υπογραφεί το συμβόλαιο, είτε ο μεταφορέας σας κάνει νερά για την ημερομηνία, είτε η μετακόμιση τελικά γίνεται αλλά με ποιον θα μπείτε μέσα; Με τον τωρινό σύντροφο ή με τον πρώην που έχει θρονιαστεί κανονικά στο μυαλό σας και όχι μόνο, τον τελευταίο καιρό; Εδώ σας θέλω.

Τα καλά νέα: Θα βρεθούν οι λύσεις που αναζητάτε. Τα… περίεργα νέα: Δεν είναι ακριβώς αυτές που περιμένατε. Όποια πάντως κι αν είναι τα θέματα που σας απασχολούν προσπαθείτε να μην το παρακάνετε στην πίεση ή… στην αποσυμπίεση (όχι, το αλκοόλ δεν έλυσε ποτέ τίποτα).

Ειδικά γύρω στην Πανσέληνο που είναι και στο ζώδιο σας 20/10 στον χορό μπαίνει και η ένταση στον χώρο της δουλειάς. Καλό είναι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ εκτός πια αν πάτε για… δικό σας μαγαζί.

(Τip Οκτωβρίου: Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε… α ρε Τολάρα αρχηγέ)

 

Ζώδια – Νους υγιής κλπ Ταύροι.

Σαν την τέντα που τρίζει και σας πριονίζει το νευρικό σύστημα έτσι ακριβώς κυλά η καθημερινότητα το πρώτο 20ήμερο του Οκτώβρη. Κι άντε την τέντα την αλλάζεις, το ατάσθαλο αφεντικό δεν το αλλάζεις τέτοιες εποχές.

Ούτε την συμβολαιογράφο που σε πάει μπρος πίσω, ούτε τους νοικάρηδες που μπαίνουν σου λενε μας κάνει, υπογράφουμε και μετά σου τηλεφωνούν πώς βρήκαν άλλο. Αγάντα!

Όλα θα μαλακώσουν και θα μπουν σε μια σειρά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα από την Πανσέληνο 20/10 και μετά. Βέβαια μια Πανσέληνος που σέβεται τον εαυτό της μια ένταση παραπάνω την έχει όσο καλά νέα και να φέρνει γι’ αυτό τις 2-3 μέρες γύρω της δε χρειάζεται να… απαντάτε σε φίλους και συνεργάτες.

Κάντε πώς δεν ακούσατε… Εκείνο που πρέπει να ακούσετε όμως είναι τι σας λέει το σώμα σας. Εκείνο το ποναλάκι στη σπλήνα μην το αφήσετε… αναπάντητο, αλλά όχι να απαντήσετε εσείς με τίποτις ματζούνια. Ο γιατρός να γνωματεύσει που καλό θα είναι να μην αμελήσετε να επισκεφτείτε γιατί τάχα μου… δεν έχετε χρόνο.

(Tip ‘πες τώρα!!!: Για σορόπια έχετε χρόνο, για γιατρό όχι;  )

 

Ζώδια – Οι ουρανοί είναι δικοί σας Δίδυμοι

Ή κάπως έτσι τέλος πάντων ένεκα ο ανάδρομος Ερμής ένα μπουρδούκλωμα, μια καθυστέρηση, ένα εμποδιάκι θα το βάλει, έτσι, για να δικαιώσει τη φήμη του ρε αδερφέ. Τα πράγματα όμως για εσάς τον Οκτώβρη είναι πράγματι θετικά. Καταρχάς είστε ορεξάτοι κι ετοιμοπόλεμοι.

Θέλετε και μπορείτε να κυνηγήσετε στόχους τόσο στη δουλειά όσο και στα ερωτικά σας και μη σας πω ότι μέχρι και για… απόγονο σκέφτεστε. Οι δημόσιες σχέσεις αλλά και τα ταλέντα σας αποδίδουν και άνθρωποι σημαντικοί είναι στο πλευρό σας να σας υποστηρίξουν ηθικά και υλικά. Λίγη προσοχή θα πρέπει να δώσετε γύρω στην Πανσέληνο 20/10 όπου υπάρχει ο κίνδυνος να τα… σπάσετε με κάποιο πρόσωπο κύρους που καλό θα ήταν να μη γίνει αυτή τη χρονική στιγμή.

Μη δράσετε εν θερμώ. Βγείτε να κάνετε το γύρω του τετραγώνου, πάρτε μια τυρόπιτα, πάρτε ένα τηλέφωνο τον ψυχοθεραπευτή. Προς το τέλος του μήνα ανακαλύπτετε τη ρομποτική και ακολουθείτε πιστά το πρόγραμμα που έχετε βάλει για να κατακτήσετε τα όνειρα σας…από όπου κι αν προέρχονται.

(Business Tip: Μπαμπά μην τρέχεις! Το καλό πράγμα αργεί να γίνει)

 

Ζώδια – Ο μεγάλος θυμός Καρκίνοι

Ο πολύ μεγάλος θυμός, μη σας πω, ο οποίος σέρνεται μέσα στο σπίτι. Η αλήθεια είναι πως ο Οκτώβριος δεν είναι ένας μήνας περίπατος… Περισσότερο μήνα τρεξίματος τον λες, το γνωστό «τρέχω και ΔΕ φτάνω».

Θα κληθείτε λοιπόν να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που αφορούν την οικία (το καλό σενάριο), την οικογένεια ή τη μητέρα (λίγο πιο δύσκολο σενάριο). Μέσα σε όλα αυτά το καζάνι που βράζει εδώ και καιρό για όλα τα παραπάνω θέματα νιώθετε πως είναι έτοιμο να ανατιναχτεί.

Τι κάνουμε τώρα λοιπόν; Βάζουμε μπροστά τη λογική και την αλήθεια. Βρείτε την πραγματική αιτία του προβλήματος (9,5 φορές στις 10, ο θυμός είναι φόβος) και πιάστε το νήμα της λύσης από κει.

Η λύση δε θα δοθεί  μέσα στον μήνα βέβαια αλλά θα σας δώσει μεγαλύτερη ψυχραιμία και μια αίσθηση ότι ελέγχετε κάπως το παιχνίδι. Τον Νοέμβριο θα είστε σε θέση να το κάνετε και πρακτικά. Όπως και να ‘χει αποφύγετε καβγάδες ή να αναμασάτε την πικρία σας. Η Πανσέληνος 20/10 φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκτονωθείτε.

(Tip all time classic: Κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή. Πικρό μεν, αληθινό δε)

 

Ζώδια – Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Λέοντες

Ο πρώτος τομέας που βάλλεται από τον ανάδρομο Ερμή είναι η επικοινωνία. Οι συνεννοήσεις ρετάρουν, το σπασμένο τηλέφωνο δίνει και παίρνει, τα καλά νέα αποδεικνύονται κακά (αλλά και το ανάποδο) κι όλα αυτά που οδηγούν; Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια ή το ακόμα πιο εκνευριστικό: Μούτρα, μούτρα, μούτρα και παγερή σιωπή (χίλιες φορές μουρμούρα!)

Οδηγίες sos: Διπλοτσεκάρετε ότι πληροφορία σας δίνουν, ειδικά αν προέρχεται από δικά σας πρόσωπα (οικογένεια, φίλος, συνεργάτης). Μην αποθαρρύνεστε από τις καθυστερήσεις, ό,τι δουλειά γίνεται τώρα θα φανεί μετά την Πανσέληνο 20/10 και μάλιστα θα πληρωθεί εις διπλούν και σε χρήμα και σε δόξα.

Χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμα. Μη φοβηθείτε τις νέες γνωριμίες, ερωτικές και επαγγελματικές αλλά παρά τον ενθουσιασμό μην τα δώσετε όλα απ’ την αρχή, τα μεγάλα ρίσκα απαγορεύονται δια ροπάλου, προτιμάτε το αγάλι-αγάλι, η σιγουριά και η σταθερότητα.

Δε θα ήθελε κανείς μας να επενδύστε σε μια σχέση που δεν είναι ακριβώς αυτό που έχετε φτιάξει στο μυαλό σας, έτσι δεν είναι;

(Tip for ever: Σέρβις στο αμάξι, σέρβις στο αμάξι, σέρβις στο αμάξι! Μάλλιασε η γλώσσα μου!!!)

 

Ζώδια – Τα λεφτά, τα μπερντέ, τα μπικικίνια Παρθένοι.

Το χρήμα είναι η λέξη κλειδί για τον Οκτώβριο αγαπητοί. Προσοχή για να μη σας φουσκώσω τα μυαλά και τρέξετε καπάκι για καμιά Ferrari, δεν εννοώ ότι θα πιάσετε το τζόκερ και θα γίνεται ζαμπλούτου γωνία μέσα στον μήνα.

Εννοώ ότι όλη σας η ενέργεια, όλο σας το μυαλό, όλες σας οι κινήσεις θα γίνουν με στοχοπροσήλωση να αυξήσετε το εισόδημά σας αλλά και να ανεβείτε επαγγελματικά.

Οι προοπτικές υπάρχουν και παρά τις όποιες καθυστερήσεις λόγω ανάδρομου Ερμή, τα πράγματα κινούνται και θα το δείξουν ακόμα καλύτερα μετά το πρώτο 20ήμερα. Μπορείτε ακόμα να επανα-διαπραγματευτείτε καλύτερες οικονομικές συμφωνίες και να πετύχετε καλύτερες ρυθμίσεις. Ως εδώ είναι το καλό σενάριο σε ό,τι αφορά τα μπερντέ.

Το κακό ή μάλλον το… χαζό, είναι να αρχίσετε να σκορπάτε από δω κι από κει για να ικανοποιήσετε το… μωρό, το οποίο συν τοις άλλοις είναι και μονίμως ανικανοποίητο. Καλύτερα να κάνετε κανένα δώρο σε εσάς αν είναι τέτοιο ξινό μωρό.

(Tip and Tuck: Καλέ κείνο το μποτοξάκι τολμήστε το- αλλά επ’ ουδενί όχι υαλουρονικό)

 

Ζώδια – Happy Birthday Ζυγοί

Να σας χαιρόμαστε να μας ομορφαίνετε και να μας ισορροπείτε!!! Τώρα ποιος θα ισορροπήσει εσάς είναι μια άλλη πολυπλόκαμη ιστορία που όμως δεν πάει κι άσχημα τον Οκτώβρη. Πρώτα απ’ όλα είστε από τους πιο ελαφρά βαλλόμενους από τον περίφημο ανάδρομο Ερμή.

Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε όπως όλοι άλλωστε, είναι οι επικοινωνίες και δη, το κομμάτι του εξοπλισμού σας (εκείνος ο δόλιος ο υπολογιστής σας αν είχε στόμα!!!).

Τα σχέδια σας δε συναντούν σημαντικά εμπόδια, μερικές μέρες καθυστέρηση δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου. Ούτως ή άλλως για το πρώτο 20ήμερο του μήνα η συμβουλή είναι «σπεύδε βραδέως» (αλλά σπεύδε όμως).

Τα αληθινά καλά νέα είναι πως φαίνονται να ανοίγουν οι δρόμοι στον ερωτικό τομέα και μέσω αυτού παίρνει φτερά ή έμπνευση και η δημιουργία. Μήπως να σκεφτόσασταν κάποιον άλλο δρόμο, έστω παράλληλο, με τα τωρινά επαγγελματικά. Οι πρώτοι θα ‘σαστε ή οι τελευταίοι που θα κάνετε το χόμπι επάγγελμα; Τολμήστε να σκεφτείτε αισιόδοξα και μην υποκύψετε σε γκρίνιες την Πανσέληνο 20/10.

(Tip and send: Το κινητό σας στέλνει σίγουρα τα mail; Τσεκαρισμένο;)

 

Ζώδια – Φως στο τούνελ Σκορπιοί

Σε σχετική αγρανάπαυση για λίγο ακόμα, κάνα 20ήμερο όπου εκεί πλέον που θα αρχίσουν τα γενέθλια σας και θα ‘χουν τελειώσει κι οι ανάδρομοι θα μπορέσουν τα πράγματα να ξεμουχλιάσουν.

Προς το παρόν επεξεργαστείτε με κάθε λεπτομέρεια και με πλήρη έμπνευση τα σχέδια που θα βάλετε σε εφαρμογή μετά την Πανσέληνο 20/10 και  προτιμήστε να τα κρατήσετε κρυφά.

Στο παρασκήνιο μείνετε γενικά κι εσείς και αποφύγετε να μπλέξετε, ή μάλλον να σας μπλέξουν, σε ιστορίες τρίτων. Κάποια χρήματα φαίνονται στον ορίζοντα από υποθέσεις που όσο πάμε προς τα τέλη φαίνονται να ξεμπλοκάρονται και μπορείτε επιτέλους να βάλετε στο χέρι ζεστό χρήμα.

Ζεστό θα θελήσετε και να το… φάτε σε δουλειές για το σπίτι (κατάλληλη εποχή για βάψιμο πριν αρχίσουν οι πολλές βροχές). Απολαύστε τις τελευταίες μέρες «τεμπελιάς» γιατί έρχεται Νοέμβριος και αρχίζουν τα 100άρια ανδρών και γυναικών. Δυναμώστε και λίγο τη φυσική σας κατάσταση

(Τip γιατρού: Πολυβιταμίνες, κεφίρ και βασιλικός πολτός!!! Πυ-πυ-πύραυλος!!!)

 

Ζώδια – Το καλό το παλικάρι Τοξότες

Ως γνωστόν, ξέρει κι άλλο μονοπάτι (κι η καλή η κοπελιά, εννοείται). Πράγμα που σημαίνει ότι αν κάτι δεν προχωράει με την τακτική που ακολουθείτε, τροποποιείστε την τακτική σας. Κάπως έτσι παλεύονται τα εμπόδια που βάζει ο τζαναμπέτης ανάδρομος Ερμής. Κάντε λίγο υπομονή κι εσείς όπως και όλοι μας και θα περάσει, πού θα πάει!

Ξέρω βέβαια πως δεν είναι το δυνατό σας στοιχείο η καρτερικότητα κι είστε παιδιά της δράσης και της ανεμελιάς αλλά για το πρώτο 20ήμερο του μήνα τα πράγματα είναι λίγο ράθυμα και ασαφή. Από την άλλη όμως είστε και απ’ τους σχετικά ευνοημένους μια και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τις 7 του μήνα και φλερτάκια φέρνει και κάνα εξτραδάκι οικονομικό.

Η τελευταία δύσκολη στιγμή του μήνα εκεί γύρω στην Πανσέληνο 20/10 θα απαιτήσει λίγο παραπάνω ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση για να μην πληγώσετε ανθρώπους οι οποίοι είναι πολύ κοντά σας. Πιστέψτε με δεν αξίζει τον κόπο για μερικά ψωρο-ευρώ…

(Τip ζωής: Τα ξεχωριστά πορτοφόλια είναι μια κάποια λύση)

 

Ζώδια – Δε Μασάμε Ρε Αιγόκεροι

Θα είναι σαν να παλεύετε τη Λερναία Ύδρα… και δε θα είναι. Απλώς οι αντοχές και η ενέργεια σας έχουν μειωθεί (μήπως παίζει και καμιά ίωση, καμιά υπερκόπωση;) κι όλα σας φαίνονται δύσκολα και αργά, βα-σα-νι-στι-κά αργά και άχαρα.

Μην τα παρατάτε όμως. Όχι τώρα. Κουμπώστε 2-3 βιταμίνες και συνεχίστε την καλή εξόχως παραγωγική δουλειά μέχρι να περάσουν οι ανάδρομοι κι από τέλος του μήνα οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα.

Προς το παρόν, δεν υπογράφετε τίποτα μέχρι τις 19 του μηνός και δεν ανταλλάσσετε κουβέντες βαριές εκεί γύρω στις 20 του μήνα με την Πανσέληνο.

Δεν ξέρω πώς ακριβώς θα αποφύγετε το κάνετε, αλλά πραγματικά αν μιλήσετε έτσι όπως θα νιώθετε εκείνη τη στιγμή θα ταρακουνηθούν σχέσεις που δε θα μπορέσουν να επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση. Εκτός πια, αν έχετε αποφασίσει πως είναι τοξικές και θέλετε εσείς να αποδεσμευτείτε οριστικά. Από τις  23/10 όλα γίνονται πολύ πιο βοηθητικά και όπως κι αν έχετε επιλέξει να κινηθείτε επαγγελματικά και προσωπικά θα συναντήσετε καλές θάλασσες.

(Τip και δέος: Μαζί με τις βιταμίνες κουμπώστε και κάνα σύμβουλο ψυχικής υγείας. Θαύματα κάνουν. Θαύ-μα-τα!!!)

 

Ζώδια – Φτου και βγαίνω Υδροχόοι

Στα μαλακά σας έχει ο Οκτώβρης κι ας χτυπιόμαστε οι υπόλοιποι με τις αναδρομιές του Ερμή. Όχι ότι δεν έχετε κι εσείς τις αναβολές σας και μπερδεματάκια σας στις συνεννοήσεις (αυτά τα spam έχουν κάψει κόσμο) αλλά εν τέλει τα σχέδια σας δεν μπλοκάρονται σοβαρά. Σ’ εσάς τα δύσκολα είναι αλλού.

Πρέπει να αποφασίσετε προς τα πού θα πάτε στα επαγγελματικά για να είστε ολοκληρωμένοι και γιατί όχι; ευτυχείς. Και σκέφτεστε μακροπρόθεσμα. Θαρρώ πώς μπορείτε να καθυστερήσετε αυτή την απόφαση για μετά τις 20 του μήνα n’est pas;

Αντί να κλώθετε τα ίδια και τα ίδια προτιμήστε να ξαναβρεθείτε με φίλους που έχετε χαθεί και μαζί μ’ αυτούς να γνωρίσετε καινούργιους (που μπορεί να εξελιχθούν κι αλλιώς). Θα σας ανοίξουν πόρτες σε ευκαιρίες και επιλογές που δε σας είχαν περάσει απ’ το μυαλό και θα διασκεδάσετε κιόλας βρε, αυτό που το πάτε; Στην Πανσέληνο 20/10 θα χρειαστεί να τρέξετε πολύ αλλά τουλάχιστον εσείς δε θα τσακωθείτε όπως άλλα κι άλλα ζώδια.

(Τip and chic: Ανανεώστε λίγο την γκαρνταρόμπα. Δε φαντάζεστε πώς αλλάζει τη διάθεση)

 

Ζώδια – Down to earth Ιχθείς

Καλά τα όνειρα, η μαγεία και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις αλλά ο Οκτώβριος απαιτεί ρεαλισμό. Είναι η ώρα που θα ρίξετε μια σοβαρή ματιά τι μπαίνει, τι βγαίνει, προς τα πού και για ποιον. Λόγω ανάδρομου Ερμή είναι μια καλή στιγμή για να επανα-διαπραγματευτείτε οικονομικές συμφωνίες, συμβόλαια είτε με το δημόσιο είτε ιδιωτικά (ιδιαίτερα αν συνεργάζεστε με φίλους).

Ομοίως με τα οικονομικά σοβαρή ματιά και διαχείριση χρειάζεται και ο τομέας της υγείας. Συνηθίζετε να ωθείτε τον εαυτό σας σε λογής άκρα και αυτό έχει αποτύπωμα στον οργανισμό. Στα καλά νέα είναι η παιχνιδιάρα Αφροδίτη στον Τοξότη οπού υπόσχεται διασκέδαση (αλλά όχι τίποτις σοβαρό, να εξηγούμαστε).

Κάντε ασκήσεις αυτοπεποίθησης γιατί από τα μέσα του μήνα και ειδικότερα τον Νοέμβριο θα σας χρειαστεί για να πλασάρετε τα ταλέντα σας και να καταπλήξετε τα πλήθη. Η Πανσέληνος στις 20/10 σας χτυπά και πάλι στην οικονομική ανασφάλεια αλλά ευτυχώς το εφέ είναι παροδικό.

(Τip and smile: Μη φοβάστε τον οδοντίατρο βρε κουτά, δε θα σας πονέσει)

Ζώδια

Διαβάστε επίσης
Δείτε επίσης

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU