Ζώδια από την Ντάλια – Απρίλιος 2022

Πίνακας Περιεχομένων

Ζώδια – Happy birthday Κριοί

Χρόνια πολλά και να σας χαίρονται (ξέρετε εσείς ποιοι!). Τι καλύτερο δώρο από μια νέα Σελήνη στο ζώδιο σας με το καλημέρα του μήνα των γενεθλίων σας. Δυναμικά και παθιασμένα είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα και λαμβάνετε τις απαραίτητες πρωτοπόρες πρωτοβουλίες (το ζεστό ψωμάκι του

Ζώδια
Ζώδια Κριός

Κριού ούτως ειπείν). Αν καταφέρετε δε, να μπολιάσετε την ορμή σας με λίγη (τόση δα) υπομονή, μπορείτε να επιτύχετε το μέγιστο των στόχων σας (απ’ όπου κι αν προέρχονται και όπου κι αν πηγαίνουν) Τόση δα υπομονή δείξτε και στους γύρω σας, ιδιαίτερα αν μιλάμε για σχέσεις μακράς διαρκείας.

Τολμήστε να πάρετε ρίσκα (το φυσικό σας περιβάλλον) αλλά ιδιαίτερα για τα οικονομικά σας φροντίστε πρώτα να έχετε όλες τις πληροφορίες και από έγκυρες πηγές όχι μόνο απ’ τον μπατζανάκη σας.

Με την Πανσέληνο του Απρίλη στις 16/04 το τοπίο ξεκαθαρίζει πρώτα μέσα και ύστερα στους άλλους (ξέρετε εσείς ποιους!) τι θέλετε και πώς το θέλετε.

(Tip ‘πες τώρα!!!: Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, θα σας εκπλήξει ευχάριστα!)

 

Ζώδια – Θετικοί Ταύροι

Το κομμάτι «άσε με έχω τα ψυχολογικά μου» λαμβάνει και επισήμως τέλος. Μια τόση δα ουρίτσα έμεινε μέχρι να φτάσουν τα γενέθλια σας τον επόμενο μήνα που θα χρειαστεί να τη ροκανίσετε με υπομονή, πείσμα, αισιοδοξία και χωρίς πολλά-πολλά αλάτια γιατί κάνουν κατακράτηση. Η νέα Σελήνη

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

01/04 σας βρίσκει έτοιμους να ξαναβγείτε στον κόσμο και να ξαναμπείτε στο παιχνίδι.

Και βέβαια από τη στιγμή που το έχετε πάρει εσείς απόφαση τίποτα δε μπορεί να σας σταθεί εμπόδιο (ούτε καν ο πραγματικά τεράστιος όγκος δουλειάς που καλείστε να διεκπεραιώσετε).

Το μπόνους έρχεται με την Πανσέληνο 16/04 οπού το σύμπαν φέρνει δίπλα σας ανθρώπους υποστηρικτές και συνοδοιπόρους σε ό,τι έχετε ονειρευτεί.

Ναι αυτό περιλαμβάνει και τα ερωτικά σας, αν και σ’ αυτό τον τομέα μη ράψετε κατευθείαν νυφικό ή γαμπριάτικο. Με την πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στα γενέθλιά σας 30/04 προσδεθείτε και μην καπνίζετε (και κόψτε και τα πολλά λίπη)

(Business Tip: Τρίτη 05/04 ρεπό, σπιτάκι, netflix, ως εκεί).

 

Ζώδια – Ανανεωμένοι Δίδυμοι

Σας… πάει η νέα Σελήνη την 1η του μηνός, σας πάει κι ο Απρίλης γενικώς. Η εξωστρέφεια και η επικοινωνιακή σας δεινότητα καταπλήττουν τα πλήθη και είναι αυτά τα… πλήθη ειδικά που πρέπει να στοχεύσετε είτε για να γίνουν το εκστασιασμένο σας κοινό, είτε για να συμπορευτείτε μαζί τους προς

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

ένα κοινό στόχο που θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, αρκεί να το χτίζετε σε σταθερά θεμέλια.

Πολιτικοί, καλλιτέχνες, πολιτικοί, άνθρωποι των media, διαφημιστές, influencers και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις είναι ο μήνας σας.

Μην αγνοείτε τα καμπανάκια της διαίσθησής σας και πάνω απ’ όλα μην αγνοείτε τα καμπανάκια του οργανισμού διότι ο Απρίλης κινείται σε εξαντλητικούς ρυθμούς κι απαιτεί άψογη φυσική κατάσταση (την ψυχική την έχετε).

Το νου σας γύρω στις 30/04, η συγκεκριμένη ηλιακή έκλειψη δε συσκοτίζει αλλά φέρνει στο φως πρόσωπα και πράγματα. Προετοιμάστε τις δικαιολογίες σας για κάθε ενδεχόμενο (You’ ve been warned)

(Tip and send: Τρίτη 05/04 προσοχή στα email και στο αμάξι).

 

Ζώδια – Περιπετειώδεις Καρκίνοι

Ναι για εσάς μιλάω, διαβάσατε σωστά. Το θλιμμένο πάρτι των ανασφαλειών, των ενοχών και της απαισιοδοξίας παίρνει τέλος. Φυσάει Απρίλης αισιοδοξίας, δύναμης και κυρίως πίστης στον εαυτό σας αλλά και στη ζωή βρε αδελφέ. Απολαύστε το ταξίδι είτε γεωγραφικό, είτε ερωτικό, είτε

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

πνευματικό και αφήστε για λίγο το πόδι από το φρένο.

Για να είμαστε ρεαλιστές δεν είναι πώς τον Απρίλη θα ζήσετε σ’ έναν κόσμο με ροζ πόνυ και φτηνά τιμολόγια της ΔΕΗ αλλά όλα θα γίνουν λίγο πιο εύκολα (σημειωτέον, για κάντε κάνα τηλέφωνο στον συμβολαιογράφο μάλλον τα χαρτιά είναι έτοιμα επιτέλους).

Πιο εύκολα θα ανοίγεστε κι εσείς σε φρέσκες επαγγελματικές προτάσεις, σε τις καινούργιες παρέες, σε κεραυνοβόλους έρωτες…

Α, και στη διαίσθηση να μην το ξεχνάμε κι αυτό γιατί θα σας καθοδηγήσει σωστά αυτούς τους καιρούς (φερ’ ειπείν αν σας πει ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ή ο κατάλληλος άνθρωπος για να δανείσετε χρήματα, ακούστε τη και μια φορά!)

(Τip Απριλίου: Ένας φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιά…)

 

Ζώδια – Μη φοβού Λέοντες

Ο Απρίλιος μεθ’ υμών… από την πρώτη μέρα κιόλας με μια νέα Σελήνη στον Κριό που σας φέρνει το δυναμικό κατιτίς της! Μη μείνετε με σταυρωμένα χέρια. Ενεργοποιείστε επαφές και κοινωνικές σχέσεις που επαγγελματικά θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας και μιας και λέμε για ορίζοντες και

Ζώδια
Ζώδια Λέων

σταυρωμένα χέρια, δεν κάνετε και κάνα σεμινάριο για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις στον τομέα σας;). Στο κυνήγι των στόχων σας αποφύγετε τον πολύ ντόρο.

Οι αποτελεσματικές πράξεις την κατάλληλη στιγμή θα εκτιμηθούν πολύ περισσότερο από διευθυντάδες και υποψήφιους πελάτες. Ο μήνας υπόσχεται προτάσεις και αλλαγές στον χώρο της καριέρας.

Εκείνο όμως που δεν υπόσχεται είναι άπλετο χρόνο για να πάρετε αποφάσεις επ’ αυτού. Καλό θα είναι λοιπόν να έχετε όσο περισσότερη πληροφόρηση στο τι παίζει στην αγορά (αλλά και στα κους κους των συναδέλφων) ιδίως κοντά στην ηλιακή έκλειψη στις 30/04.

(Tip-tack! Tip-tack!: Το κοινό ταμείο θέλει πολύ καλό έλεγχο αλλιώς μπουρλότο!)

 

Ζώδια – Εγώ, εσύ κι οι Παρθένοι.

Ο θαυμαστός κόσμος των σχέσεων ξεδιπλώνεται μπροστά στα έκπληκτα αμυγδαλωτά σας μάτια τον σωτήριο Απρίλιο του 2022. Όλα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις. Τα λεφτά έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, η δουλειά έχει να κάνει με τις σχέσεις, ακόμα και οι σχέσεις έχουν να κάνουν με τις σχέσεις

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

(Ανωνύμου). Ας το δούμε από τη θετική πλευρά.

Όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει ένα παράθυρο (Ανωνύμου πάλε). Αν απ’ την άλλη δεν είναι ώρα να κλείσει τότε θα βρείτε τον τρόπο αυτή η πόρτα να… σωθεί και να της περάσετε μονόπετρο ή να μιλήσετε για…αύξηση (πολλαπλών αναγνώσεων).

Η ευελιξία, το επικοινωνιακό σας ταλέντο και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις θα είναι τα ατού σας για να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες τους μήνα. Α, και να μη φοβάστε τις αλλαγές και το άγνωστο. Α, και βρείτε έναν τρόπο να χαλαρώνετε, γιόγκα, διαλογισμός, κοψίδια, ό,τι τον ηρεμεί τον καθένα. Α, και βάλτε μπροστά να πάρετε εκείνη τη ρημάδα την πιστοποίηση…

(Τip me if you can: Πάρτε και τον δικηγόρο κάνα τηλέφωνο, ξεκόλλησε η υπόθεση).

 

Ζώδια – Go for it Ζυγοί

Ένα χαμογελαστό ΟΚ σας δίνει ο Απρίλης και σας ανοίγει το πράσινο φανάρι για να κυνηγήσετε τις επιδιώξεις σας κι αυτό αναφέρεται σε μια ορθάνοιχτη βεντάλια. Από την πρόταση γάμου μέχρι την προαγωγή κι από τον κεραυνοβόλο έρωτα μέχρι το ξεκίνημα της δικιάς σας δουλειάς που

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

τόσο καιρό ονειρευόσασταν. Αυτές οι θετικές εξελίξεις όμως προϋποθέτουν τη δικιά δραστηριοποίση, τη δικιά σας πρωτοβουλία και κυρίως την αυτοπεποίθηση.

Παράλληλα χρειάζεται και μια αλλαγή στον τρόπο ζωής. Επιχειρήσεις δε στήνονται βουλιαγμένοι στον καναπέ βλέποντας (και τρώγοντας) Master Chef, αφήστε που δε θα σας κλείνει και το νυφικό (ή το γαμπριάτικο).

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, εκεί που συνήθως τελειώνει ο μισθός θα χρειαστεί να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα καλύτερης διαχείρισης των εξόδων ανακαλύπτοντας ξανά την υψηλή τέχνη του τεφτεριού: Τόσο η ΔΕΗ (ωχ!) τόσο το σούπερ μάρκετ, τόσο τα κοινόχρηστα…

(Τip and chic: Τόσο τα beaute… Aν βγαίνει για beaute δηλαδή…)

 

Ζώδια – Σε φόρμα Σκορπιοί

Είστε έτοιμοιοιοιοι; (Sakis) Είστε. Κι αν δεν ήσασταν μέχρι 31/03, με τη νέα Σελήνη της 1ης Απριλίου ξεκινάει το πρόγραμμα διατροφή, γυμναστική, μανικιούρ, πεντικιούρ, χαλάουα, όλο το σετάκι ανανέωσης. Όχι τίποτα άλλο αλλά όταν θα σκάσει ο καινούργιος (κεραυνοβόλος) έρωτας να σας δει και

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

να πάθει ατύχημα. Εναλλακτικά μπορεί να σας δει ο υπάρχων έρωτας και να σας κάνει επιτέλους την περίφημη πρόταση.

Ακόμα πιο εναλλακτικά η ανανέωση και η καλή διάθεση που τη συνοδεύει θα σας τονώσει το ηθικό για να διεκδικήσετε την καινούργια δουλειά που όσο επιθυμούσατε.

Όχι ότι όλος ο μήνας θα είναι αφρός. Θα χρειαστεί να επιδείξετε υπομονή, κυρίως στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά αυτό είναι κάτι παροδικό.

(Εκτός βέβαια αν δεν είναι, αλλά αυτό είναι κάτι που θα φανεί κοντά στην ηλιακή έκλειψη στις 30/04 όπου η πολλή υπομονή σταματάει οριστικά). Η αλλαγή δεν είναι το καλύτερο σας, αλλά πάντα, μα πάντα είναι για καλό.

(Love Tip: Παροδικό ή μη, έρωτας υπάρχει!)

 

Ζώδια – Στην καρδιάάάά Τοξότες

Μεγάλα καρδιοχτύπια τον Απρίλη, με την καλή έννοια πάντα. Τώρα θες η καινούργια συνάδελφος στο γραφείο να είναι; Θες ο ξάδελφος της κολλητής να είναι; Άσε που εναλλακτικά ο λόγος που μπορεί να χτυπά δυνατά η καρδιά να έχει να κάνει με το project που επιτέλους βρήκε χρηματοδότη…

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

Γενικώς πάντως μεγάλα ωραία καινούργια πράγματα και καταστάσεις (βάλε και απόγονο μέσα). Το αξιοπερίεργο είναι πώς εσείς, τα παιδιά του έξω και των κοινωνικών επαφών ανακαλύπτετε τη γοητεία των 4 τοίχων, είτε είναι το σπίτι που θα στεγάσετε τον έρωτα σας, είτε το γραφείο ή το στούντιο.

Το θέμα είναι πάνω στον ενθουσιασμό να μην υπερβάλλετε στις υποχρεώσεις που μπορείτε να αναλάβετε και στο τέλος εξαντληθείτε από το βάρος.

Στην περίπτωση εξάντλησης καλό θα ήταν να επισκεφτείτε και κάποιον ειδικό, μην έχουμε και τίποτα τρεχάματα τώρα που είσαστε στα καλύτερα σας. Α, και ελαττώστε και λίγο το κάπνισμα, μην πω μαχαίρι δηλαδή.

(Tip all time classic: Προσέχουμε για να έχουμε…)

 

Ζώδια – Οίκος και φως Αιγόκεροι

Το σπίτι, η οικογένεια, η ακίνητη περιουσία είναι το πρώτο με σειρά εμφάνισης θέμα του Απρίλη του ’22 με πρόσημο θετικό. Μπορεί να μιλάμε για μια μετακόμιση στο σπίτι που επιτέλους βρέθηκε και είναι όπως το θέλατε, μπορεί να είναι μια συμβίωση με το αμόρε, μπορεί να είναι και το ισόγειο στην

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

Καλογρέζα που πουλήθηκε. Προχωρώντας ο Απρίλης το σκηνικό αφορά τα εκτός σπιτιού, έξοδοι με φίλους, εκδρομούλες, δημιουργική δουλειά στο γραφείο.

Στο σημείο αυτό να έχετε το νου σας γιατί μια έμπνευση, μια ιδέα που μπορεί να έχετε αυτό το διάστημα μπορεί να σας απογειώσει επαγγελματικά.

Εναλλακτικά ένα σεμινάριο ή ένα μεταπτυχιακό μπορεί να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και ανακαλύπτετε ξανά τη χαμένη τέχνη της διασκέδασης, της χαράς, της απόλαυσης ενώ ειδικά την 30/04 με την ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο όλα αυτά αποκτούν ερωτικό πρόσημο και δρομολογούν μεγάλες αλλαγές στην προσωπική ζωή.

(Τip it to keep it: Μη φοβηθείτε να ανοιχτείτε!)

 

Ζώδια – Τουμπανέιρο Υδροχόοι

Γεννούν και τα κοκόρια σας τον Απρίλη. Όλα τα φανάρια ανάβουν πράσινα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, τα projects σας, τα οράματά σας τη δουλειά σας, να κάνετε σπουδές, να κλείσετε συμφωνίες, να γράψετε το μεγάλο σας μυθιστόρημα… Ένα μικρό διάλειμμα θα κάνετε μόνο στις 05/04

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

οπού θα πάρετε ρεπό, θα κλείσετε τηλέφωνα, υπολογιστές και πόρτες και…μέρα είναι θα περάσει (σύνοδος Άρη με Κρόνο σκληρή).

Και μετά προς τη δόξα τραβάτε… κι αν όχι ακριβώς δόξα (που γιατί όχι δηλαδή;) μιλάμε σίγουρα για επαγγελματικές προτάσεις με σεβαστή αύξηση στα έσοδα. Ξοδέψτε κάτι για ‘σας (ναι αυτή την κίτρινη σαλοπέτα) ή ακόμα καλύτερα κάντε ένα μικρό ταξιδάκι, θα σας ανανεώσει μέσα έξω.

Για περαιτέρω ανανέωση το θέμα του σπιτιού επανέρχεται για άλλη μια φορά στο τέλος του μήνα αγκαλιά με την ηλιακή έκλειψη στις 30/04. Η ώρα της μετακόμισης μάλλον έφτασε και αυτή τη φορά το συζητάτε πολύ σοβαρά (μην πω το υλοποιείτε!)

(Clean Tip: Βγάλτε απ’ τη ζωή σας τοξικούς ανθρώπους, ξου!)

 

Ζώδια – Κάμερα σε μένα Ιχθείς

Πρωταγωνιστικό ρόλο σας αναθέτει ο Απρίλιος με το πολυαναμένο πάρτι πλανητών στο ζώδιο σας Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Ποσειδώνας και είπε πως θα περάσει κι ο Κοντιζάς. Δεν έχετε κανένα απολύτως λόγο λοιπόν να μην αισιοδοξείτε (παρεκτός την 05/04 οπού όλο ο ζωδιακός τυραννιέται με τη

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

σύνοδο Άρη-Κρόνου). Και ας περάσουμε στα χρηστικά:

1) Πιστέψτε στον εαυτό σας (κλισέ, αλλά αληθινό)

2) Τολμήστε να διεκδικήσετε

3) Πείτε ναι μετά από καιρό στον έρωτα (κάνει θαύματα) αλλά μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Οι μετοχές σας χρηματιστήριο των κοινωνικών επαφών αυτό τον μήνα θα εκτιναχτούν, (πράγμα που σας εκπλήττει ευχάριστα γιατί να το κρύψομεν;), φροντίστε να κάνετε σωστή διαχείριση και να τις αξιοποιήσετε δεόντως. Απομακρύνετε τους λογής παρατρεχάμενους, συνδυάστε τη φαντασία με την πρακτικότητα  και αρχίστε να αποταμιεύσετε, θα σας χρειαστεί για το επόμενο πολλά υποσχόμενο project.

(Τip και δέος: Κι όμως, η ζωή είναι ωραία!)

Ζώδια
Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Συμβάντα με τη Βάντα – Πώς τους πετσόκοψες ρε Λύτρα;

Συμβάντα

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU