Θεατρική Σκηνή Δήμος Ηρακλείου – Επανέρχεται…

Πίνακας Περιεχομένων

Θεατρική Σκηνή Δήμος Ηρακλείου – Η Θεατρική Σκηνή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής επανέρχεται στην παραδοσιακή της δραστηριότητα και δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να ενταχθούν στην οικογένειά της λαμβάνοντας μέρος στις πρόβες και, ακολούθως, στις παραστάσεις της σεζόν. Μετά την διακοπή λόγω των μέτρων για την πανδημία, η ομάδα της Θεατρικής Σκηνής θέλει να γυρίσει δριμύτερη στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, όπου έχει συνεχή παρουσία σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.

Όσοι, λοιπόν, θέλουν να δοκιμάσουν το ταλέντο τους στο θέατρο ή θέλουν να γεμίσουν δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή – φυσικά δωρεάν – επικοινωνώντας στο 6946681973 με τον υπεύθυνο της Σκηνής, Λάζαρο Μπελίτση, ο οποίος συνεχίζει το έργο της αείμνηστης Βάσως Παπαθεοδώρου – Μπελίτση, της «ψυχής» της Θεατρικής Σκηνής.

Θεατρική Σκηνή Δήμος Ηρακλείου – Οι πρόβες στο δημοτικό θέατρο

Η Θεατρική Σκηνή ετοιμάζει και ανεβάσει κάθε σεζόν έως και δύο παραστάσεις από Έλληνες αλλά και ξένους θεατρικούς συγγραφείς. Οι πρόβες γίνονται στο δημοτικό θέατρο, στον χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου (Κουντουριώτου και Νεότητος).

Διαβάστε και εδώ

Διαβάστε επίσης

Θεατρική Σκηνή Δήμος Ηρακλείου

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

2 σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU