Παναγιώτης Μανούρης: Ο Γιώργος Τσιακαλάκης αποτελεί σημαντικό στέλεχος της Δημοτικής Παράταξης μας

Πριν μία εβδομάδα ένας άξιος συνάδελφος παραιτήθηκε από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου.

Ο Γιώργος Τσιακαλάκης αποτελεί σημαντικό στέλεχος της Δημοτικής Παράταξης μας ανεξάρτητα από την απόφαση του να μην βρίσκεται το επόμενο διάστημα στο Δημοτικό μας Συμβούλιο.

Ήταν και είναι  ένας πετυχημένος   επιχειρηματίας, οικογενειάρχης, φίλος και άνθρωπος.

Η προσωπική μας φιλία και η εθελοντική  προσφορά του σε Συλλόγους, Σωματεία και άλλους φορείς της πόλης μας   προϋπάρχουν της εκλογής του από τον Ιωνιώτικο λαό στις εκλογές του 2019.

Αυτή την αγάπη των Ιωνιωτών τίμησε, τιμά και θα συνεχίσει να τιμά ως ενεργό  στέλεχος της Δημοτικής μας Παράταξης.

Η δήλωση του που θα διαβαστεί και στο Δημοτικό μας Συμβούλιο είναι σαφής σχετικά με την νοσηρότητα του κλίματος που δημιούργησε η σημερινή Δημοτική Αρχή την οποία και αποκαλεί τη ‘χειρότερη μέχρι σήμερα’.

Δυστυχώς τόσο ο Γιώργος, όσο και άλλοι νέοι συνάδελφοι, έχουν απογοητευθεί από την απουσία Δημοκρατίας στην λειτουργία του Δήμου μας ευθύνη της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Δώσαμε και δίνουμε όλες οι Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης αγώνα  για την αλλαγή της κατάστασης αυτής δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα μέχρι σήμερα.

Αυτή η τελευταία χρονιά θα προσπαθήσουμε να γίνει χρονιά ελπίδας για τους συμπολίτες μας και στις επόμενες εκλογές να κλείσει αυτή η θλιβερή παρένθεση για την Ιωνία μας .

Μαζί με τον Γιώργο  θα προχωρήσουμε για την επόμενη μέρα της Νέας Ιωνίας και ευχόμαστε να έχουν εκλείψει οι λόγοι της τωρινής του παραίτησης ώστε να είναι παρών και στο επόμενο ψηφοδέλτιο  μας. Ανεξάρτητα όμως  από την απόφαση του αυτή, ο Γιώργος βρίσκεται και θα βρίσκεται στην πρωτοπορία του αυτοδιοικητικού μας αγώνα δίπλα σε μένα και τους συναδέλφους του συμμετέχοντας στην Δημοτική μας Ομάδα.

 

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU