Την Κυριακή το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων Γυναικών με τη φιλοξενία και τη συμμετοχή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων Γυναικών έχει την τιμή να φιλοξενήσει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Κυριακή 1 Οκτωβρίου από τις 10.00 έως τις 14.00 στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Πρασίνου Λόφου (σκεπαστό Αττικής Οδού).

Με τίτλο «We Are Equal», κορίτσια από ακαδημίες ποδοσφαίρου θα αναμετρηθούν σε αγώνες επίδειξης στέλνοντας το μήνυμα ότι ο Αθλητισμός δεν έχει όρια στο φύλο. Φυσικά, στο Τουρνουά συμμετέχει και η ομάδα κοριτσιών των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, οι οποίες λειτουργούν με την φροντίδα της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ.

Αναλυτικότερα, στο Τουρνουά που τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μετέχουν έξι ακαδημίες, οι οποίες χωρίζονται σε δυο ομίλους:

Ο Α’ Όμιλος συγκροτείται από τις ομάδες των ακαδημιών: Δήμος Ηρακλείου Αττικής, Νέα Ιωνία και Ακαδημία Παθιακάκη.

Ο Β’ Όμιλος συγκροτείται από τις ομάδες των ακαδημιών: Σχολή Ολυμπιακού Πεντέλης, Ακαδημία Παθιακάκη και Νίκη Γαλατσίου.

«Είναι εξαιρετική τιμή για τον Δήμο μας να επιλεγούμε ως η πόλη διεξαγωγής αυτού του φιλόδοξου τουρνουά. Παράλληλα, αποτελεί δικαίωση για την επιλογή μας να ιδρύσουμε εδώ και λίγα χρόνια ομάδα ποδοσφαίρου για κορίτσια, η οποία χρόνο με το χρόνο κερδίζει περισσότερες συμμετοχές», σχολιάζει ο πρόεδρος της ΚΕΑΕΔΗΑ, Νίκος Σπυρόπουλος.

«Όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μας έχουμε φέρει στον προσκήνιο τον Αθλητισμό. Είτε με βελτίωση και αύξηση των αθλητικών χώρων το Δήμου, είτε με πρωτοβουλίες όπως την διεύρυνση των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου. Θέλουμε οι δημότες μας, ειδικά τα παιδιά, να μπορούν να βρουν στην πόλη ερεθίσματα που θα τα παρακινούν να ασχολούνται με τον Αθλητισμό», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Το Tουρνουά διοργανώνεται από την «EUPRAGIA NON PROFIT CIVIL ORGANIZATION» & τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής μέσα από την ΚΕΑΕΔΗΑ. Υποστηρικτές η «ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ» & η «Nature Valley».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU