Ηράκλειο Αττικής φασιστική επίθεση ΒΙΝΤΕΟ : Ναζιστές χτύπησαν και γυναίκες! Διαρκές UPDATE

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο Αττικής φασιστική επίθεση – ΔΙΑΡΚΕΣ UPDATE: Προστίθενται διαρκώς παρακάτω νέα βίντεο, ανακοινώσεις κομμάτων, αναρτήσεις στα social media και μετά την Κυριακή 3 Οκτωβρίου – Λίγες μόλις ώρες μετά τη φασιστική επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη, αντίστοιχη επίθεση έγινε και στο Ηράκλειο Αττικής σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ στο θεατράκι, δίπλα στην κεντρική πλατεία.

Ηράκλειο Αττικής βίντεο φασιστική επίθεση

Οι εικόνες από την επίθεση είναι εξίσου σοκαριστικές. Κάποια στιγμή οι θρασύδειλοι ναζιστές επιτίθενται και σε γυναίκες!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έχουν γίνει προσαγωγές για την επίθεση, ενώ η ΚΕΕΡΦΑ καταγγέλλει στον λογαριασμό της στο Facebook ότι «ομάδα φασιστών επιτέθηκε σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ στο Ηράκλειο Αττικής με την κάλυψη της Αστυνομίας».

Αξίζει να σημειωθεί πως από το συμβάν υπήρξαν δυο ελαφρά τραυματίες, οι οποίοι ωστόσο δεν διακομίστηκαν σε κάποιο νοσοκομείο, ενώ δεν έγιναν συλλήψεις από πλευράς της αστυνομίας.

Διαβάστε τη μαρτυρία παρούσης στο FC στο Ηράκλειο Αττικής: Έτυχε να ήμουν εκεί για καφέ! Κανόνισα να πάω με την κόρη μου και να κάτσουμε στην πλατεία να κάνει πατίνι που της αρέσει! Είδαμε όλο το σκηνικό, η μικρή μου φοβισμένη να με ρωτάει μαμά τι γίνετε εδώ;;;

Τραγικό όλο το σκηνικό! Μικρά παιδιά Χρυσαυγίτες και να πλακώνουν στο ξύλο μεγάλους ανθρώπους και γυναίκες! Η αστυνομία ήρθε όταν έφυγαν και έτυχε να τους δούμε εκείνη την ώρα αραγμενους έξω από την εθνική τράπεζα!

Όλοι όσοι καθόντουσαν στις καφετέριες απλά κοίταζαν, μαζί και εγώ! Λες να μπλεχτείς; Να μείνεις μακριά;; Να πας εκεί;; Δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις! Και ο κυριουλης κάτω λιπόθυμος!”

Αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ στη σελίδα της στο fc λίγο μετά τις 6 το απόγευμα:

Πρώτη επίθεση: Ηράκλειο Αττικής φασιστική επίθεση τώρα στη Πλατεία Ν·Ηρακλείου (σ.σ. Ηράκλειο Αττικής ) – Ομάδα φασιστών επιτέθηκε σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ με την κάλυψη της Αστυνομίας. Όλοι και όλες στην Πλατεία Ν. Ηρακλείου σ.σ. ( Ηράκλειο Αττικής ) τώρα

Δεύτερο βίντεο Ηράκλειο Αττικής φασιστική επίθεση : Τώρα στη Πλατεία Ν·Ηρακλείου (σ.σ. Ηράκλειο Αττικής ) Ομάδα φασιστών επιτέθηκε σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ με την κάλυψη της Αστυνομίας

Πηγή: Facebook Εργατική Αλληλεγγύη
Πηγή: Facebook Εργατική Αλληλεγγύη

 

 

Πηγή: Facebook Εργατική Αλληλεγγύη

 

Διαβάστε εδώ: Η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ που καλούσε στην εκδήλωση της Κυριακής στο Ηράκλειο Αττικής 

Δείτε ΕΔΩ βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star

Δείτε ΕΔΩ βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Ηράκλειο Αττικής φασιστική επίθεση – Αντιδράσεις

Δείτε τις αναρτήσεις της επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών Ηρακλείου, Αιμιλίας Τζίβα:

Δείτε την ανάρτηση του επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο Μαζί”, Γιώργου Παπαδημητρίου:

Δείτε την ανάρτηση από το Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου:
Ανακοίνωση της ΛΑΕ Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης:
Η Οργάνωση Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τη φασιστική επίθεση ομάδας παρακρατικών, στην αποψινή εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ, στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου – Ηράκλειο Αττικής . Η επίθεση αυτή έγινε με την ανοχή της αστυνομίας, η οποία εμφανίστηκε με χαρακτηριστική καθυστέρηση. Eίναι σε συνέχεια των αντιστοίχων στη Θεσσαλονίκη και αναδεικνύει τις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για την ανοχή που δείχνei στις φασιστικές συμμορίες. Καλούμε κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικό άνθρωπο να καταδικάσει αυτές τις πρακτικές, να απαιτήσει την παραδειγματική τιμωρία των φυσικών και ηθικών αυτουργών. Το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει να αποτελέσει φραγμό στα σχέδια του φασισμού αλλά και όσων θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις συμμορίες για να καταστείλουν τις διεκδικήσεις του λαού. Τώρα, περισσότερο από ποτέ είναι η ώρα της ενότητας όλων των δημοκρατικών ανθρώπων.
Ανακοίνωση από την “Κόκκινη Ρωγμή” Ηρακλείου:

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ, 7 μμ στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΣΑΠ στο Ηράκλειο Αττικής

Η Κόκκινη Ρωγμή καταγγέλλει την επίθεση ομάδας φασιστών τραμπούκων από το παρακλάδι της Χρυσής Αυγής, Propartia, την Κυριακή 3 Οκτώβρη το απόγευμα στην εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ στη πλατεία ΗΣΑΠ στο Ηράκλειο για τον ένα χρόνο από την καταδίκη της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής και με ομιλητές δημοτικούς συμβούλους, πρόσφυγες μαθητές και εργαζόμενους.

Η στρατιωτικού τύπου καταδρομική επίθεση, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 4 μελών της ΚΕΕΡΦΑ που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στον «Ευαγγελισμό», εκτυλίχτηκε με την πλήρη ανοχή και την κάλυψη της Αστυνομίας. Όπως δήλωσε ο τοπικός διοικητής της ΕΛΑΣ, όταν η αστυνομία εμφανίστηκε μετά την επίθεση, είχε «άνωθεν εντολή να παρακολουθεί διακριτικά δύο τετράγωνα μακριά της πλατείας». Ο κόσμος κυνήγησε τους φασίστες στα στενά και στη συνέχεια μαζικοποίησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Λίγες ώρες πριν, φασιστική συμμορία επιτέθηκε και τραυμάτισε μέλη της ΚΝΕ που έκαναν πολιτική εξόρμηση στην πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη της Θεσσαλονίκης. Ήταν συνέχεια των φασιστικών προκλήσεων των προηγούμενων ημερών στην Σταυρούπολη.

Αυτές οι επιθέσεις δεν είναι μεμονωμένα επεισόδια. Ένα χρόνο μετά την ιστορική νίκη του αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος τα υπολείμματα της ναζιστικής συμμορίας και οι επίγονοί της προσπαθούν να δηλώσουν ότι είναι ακόμα εδώ.

Έχουν αυτό το θράσος γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ τους στρώνει το δρόμο και τους κλείνει το μάτι. Με το ρατσισμό ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τον φράκτη του Έβρου και τις «επαναπροωθήσεις» του Λιμενικού, την πολιτική της καταστολής, της φτώχειας και του σεξισμού. Με την κάλυψη του Μπογδάνου που στοχοποιεί νήπια προσφυγόπουλα, με την υπουργοποίηση των «μεταφασιστών» του ΛΑΟΣ κάνοντας ανοίγματα στην ακροδεξιά την ίδια στιγμή, μαζί με τα φιλικά της ΜΜΕ, νεκρανασταίνει την αντιδραστική θεωρία των «δυο άκρων» δίνοντας συγχωροχάρτι στις φασιστικές συμμορίες.

Οι φασιστικές επιθέσεις δεν μας τρομάζουν, μας εξοργίζουν. Με τους αγώνες μας στείλαμε την ηγεσία των ναζί στη φυλακή. Αυτούς τους αγώνες στη γειτονιά μας, στο Ηράκλειο, τους ξέρουμε πολύ καλά γιατί τους δίνουμε από τη πρώτη στιγμή της εμφάνισης των νεοναζί. Θα τους κλιμακώσουμε για να ξηλώσουμε την κυβερνητική πολιτική των αντεργατικών επιθέσεων, της φτώχειας, του ρατσισμού και του σεξισμού που στρώνει το δρόμο στους φασίστες.

Καλούμε όλες και όλους να συμμετέχουν μαζικά στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Δευτέρα 4 Οκτώβρη στις 7 μμ στη Πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου και το Σάββατο 9 Οκτώβρη, στις 3 μμ στην Ομόνοια.

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

 

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηρακλείου Αττικής:

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  καταγγέλλει την θρασύδειλη επίθεση φασιστοειδών στοιχείων σε μέλη της ΚΕΕΡΦΑ στην κεντρική πλατεία του Ηράκλειου. Καλούμε τη νεολαία τους εργαζόμενους να απομονώσουν αυτά τα μορφώματα του φασισμού-ναζισμού, να μην δείξει καμιά ανοχή. Η απάντηση στον φασισμό  θα γίνει μαζικά και οργανωμένα σε  κάθε σχολείο σε κάθε χώρο δουλειάς σε κάθε γειτονιά γιατί μόνο ο οργανωμένος αγώνας θα στείλει του φασίστες-ναζιστές στο περιθώριο.
Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Ηρακλείου Νίκου Μπάμπαλου:
Δείτε την ανάρτηση του υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου Νίκου Μπαρμπούνη:

Ηράκλειο Αττικής φασιστική επίθεση – Στη συγκέντρωση τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου καλεί και ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Αττικής:

“Οι χθεσινές επιθέσεις ακροδεξιών ομάδων στο Νέο Ηράκλειο καταδεικνύει το οργανωμένο σχέδιο πρόκλησης καθώς πλησιάζουμε τη συμπλήρωση ενός έτους από την καταδίκη της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους/ες, τη νεολαία, τους συλλόγους, τις παρατάξεις, να συμμετέχουν στην αντιφασιστική συγκέντρωση την Δευτέρα 4 Οκτώβρη στις 7 μμ στη Πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου.
ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!”

Ηράκλειο Αττικής φασιστική επίθεση – Ανακοίνωση και από τον ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας:

“Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Νέας Ιωνίας, καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την συντονισμένη εγκληματική δράση νεοναζιστικών ομάδων ενάντια σε συνδικαλιστές αριστερές οργανώσεις σπουδαστές και αντιφασιστικά κινήματα.
Στα σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης οι ακροδεξιοί προχώρησαν σε πογκρόμ ενάντια σε φοιτητικούς συλλόγους και αντιφασίστες που διαδήλωναν ειρηνικά. Χθές Κυριακή ακροδεξιοί πραγματοποίησαν επίθεση σε μέλη της Κ.Ν.Ε. και του Κ.Κ.Ε. με χοντρές αλυσίδες τραυματίζοντας τρία άτομα.
Χθές Κυριακή επίσης στην πλατεία του Ηρακλείου Αττικής χτύπησαν με οργάνωση συμμορίας μέλη και φίλους του ΚΕΕΡΦΑ, καθώς και παρευρισκόμενους σε αντιφασιστική εκδήλωση,με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τέσσαρα άτομα.
Η κυβέρνηση της ΝΔ μη μπορώντας να διαχειριστεί την υγειονομική κρίση και την ρητορική διχασμού που έχει επιβάλει με τους εμβολιασμούς στηρίζεται στην ακροδεξιά.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι πιο ακροδεξιές φωνές ανταμείφθηκαν με υπουργικές θέσεις. Ο κ. Πλεύρης έγινε υπουργός Υγείας εφαρμόζοντας άμεσα την αναστολή εργασίας σε ανεμβολίαστους εργαζομένους και ο κ. Βορίδης ανέλαβε να αλλάξει τους εκλογικούς συσχετισμούς με το νόμο για τις επόμενες εκλογές.
Μετά την ισχυροποίηση των ακραίων πολιτικών απόψεων και την επιλογή των ίσων αποστάσεων μέσα στη ΝΔ, αναζωπυρώθηκε η δράση των ναζιστικών ταγμάτων εφόδου σε όλη τη χώρα, σε σχολεία, σε πλατείες και σε χώρους εργασίας, με αποκορύφωμα τη χθεσινή απόπειρα δολοφονίας στη γειτονιά μας, το Ηράκλειο.
Δεν θα αφήσουμε τη κυβέρνηση της ΝΔ να κρύβει στις σκιές της τους ναζιστές δολοφόνους.
Οι ιδέες και οι πρακτικές του φασισμού δεν είναι ανεκτές
ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ – ΚΑΤΩ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ”

Ηράκλειο Αττικής φασιστική επίθεση – Ανακοίνωση από το Σύλλογο Εργαζομένων του δήμου Νέας Ιωνίας:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου Νέας Ιωνίας καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο  την συντονισμένη εγκληματική δράση νεοναζιστικών ομάδων ενάντια σε συνδικαλιστές αριστερές οργανώσεις, σπουδαστές και αντιφασιστικά κινήματα.

Στα σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης οι ακροδεξιοί  προχώρησαν σε πογκρόμ ενάντια σε φοιτητικούς συλλόγους και αντιφασίστες που διαδήλωναν ειρηνικά. 

Χθες Κυριακή  ακροδεξιοί πραγματοποίησαν επίθεση σε μέλη της Κ.Ν.Ε.  και του Κ.Κ.Ε. με χοντρές αλυσίδες τραυματίζοντας τρία άτομα.

Χθες Κυριακή  επίσης  στην πλατεία στο Ηράκλειο Αττικής χτύπησαν με τη μορφή τάγματος εφόδου  μέλη και φίλους του ΚΕΕΡΦΑ, καθώς και παρευρισκόμενους σε αντιφασιστική εκδήλωση αποτέλεσμα να τραυματισθούν τέσσερα άτομα.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη καταδίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής επιβεβαιώθηκε δυστυχώς ότι οι ακροδεξιές και φασιστικές ιδέες εξακολουθούν να δηλητηριάζουν τις συνειδήσεις ιδιαίτερα της νέας γενιάς.

Ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής έχουμε την υποχρέωση να φράξουμε το δρόμο του φασισμού .Οι φασιστικές πρακτικές δεν έχουν χώρο πουθενά.

Γνωρίζουμε καλά τη σημαίνει φασισμός,

Σημαίνει στέρηση συλλογικής ελευθερίας, άδικοι πόλεμοι και εκμετάλλευση. Σημάνει μίσος για το διαφορικό, ξενοφοβία ,ρατσισμό. Σημαίνει επιθέσεις σε συνδικαλιστές, εργαζόμενους, μετανάστες, αντιφασίστες, κόμματα. κινήματα  και συλλογικότητες που αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους.                   

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να βάλουν φραγμούς στις φασιστικές αντιλήψεις.

Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές

Οι εργαζόμενοι δεν ξεχνάμε

Ο φασισμός δεν θα περάσει

Ηράκλειο Αττικής φασιστική επίθεση – Δείτε την ανάρτηση του δικηγόρου Θανάση Καμπαγιάννη:

Ηράκλειο Αττικής φασιστική επίθεση – Δείτε την ανάρτηση της ΚΕΕΡΦΑ: 

Ηράκλειο Αττικής φασιστική επίθεση – Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική:

ΣΥΡΙΖΑ: Η θεωρία των δύο άκρων δίνει αέρα στους νεοναζί

ΚΚΕ: Συγκέντρωση την Πέμπτη 7 Οκτώβρη στο Νέο Ηράκλειο ενάντια στην νέα επίθεση φασιστών

Διαβάστε επίσης:

Φωτογραφίες από τη στιγμή της επίθεσης των ακροδεξιών σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη

Πηγή: in.gr

«Οι θρασύδειλοι ναζιστές εγκληματίες επιτέθηκαν μπροστά σε εκατοντάδες εργαζόμενους, νέους και παιδιά, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για εγκληματική ναζιστική συμμορία. Τραυμάτισαν τέσσερα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Μπροστά στη μαζική αντίδραση των κατοίκων της περιοχής, τράπηκαν σε φυγή» αναφέρει η οργάνωση της Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

Φωτογραφίες από τη στιγμή της δολοφονικής -όπως καταγγέλλει- επίθεσης που δέχτηκαν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ από ακροδεξιούς στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωί έδωσε στη δημοσιότητα η κομματική οργάνωση της Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στην κομματική ιστοσελίδα του 902.

Επίθεση με δολοφονικά μέσα

Στην ανακοίνωσή της η οργάνωση του ΚΚΕ περιγράφει τα «δολοφονικά μέσα» με τα οποία έγινε η επίθεση από τους ακροδεξιούς ενώ σημειώνει ότι τραυματίστηκαν τέσσερα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Ναζιστική συμμορία

«Καταγγέλλουμε τη δολοφονική επίθεση με αλυσίδες και άλλα δολοφονικά μέσα σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη, την ώρα που πραγματοποιούσαν μαζική πολιτική εξόρμηση με το Κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής προς τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία για τη συσπείρωση και συμπόρευση με ΚΚΕ» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η οργάνωση της Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και προσθέτει:

 

«Οι θρασύδειλοι ναζιστές εγκληματίες επιτέθηκαν μπροστά σε εκατοντάδες εργαζόμενους, νέους και παιδιά, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για εγκληματική ναζιστική συμμορία. Τραυμάτισαν τέσσερα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Μπροστά στη μαζική αντίδραση των κατοίκων της περιοχής, τράπηκαν σε φυγή. Αν νομίζουν πως θα φοβίσουν το λαό, τους ανθρώπους του μόχθου και τη νεολαία είναι βαθιά γελασμένοι. Η δράση τους πρέπει να συναντήσει την καθολική αντίδραση, να απομονωθεί ο φασισμός».

Ν’ αναλάβει τις ευθύνες της η κυβέρνηση

Η Κ.Ο Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ κάλεσε την κυβέρνηση «να αναλάβει την ευθύνη της απέναντι στη δράση των φασιστικών συμμοριών. Να προστατέψει την ελεύθερη πολιτική δράση, τη δράση του κινήματος από τις επιθέσεις τους. Ο λαός να τους απομονώσει στις γειτονιές, τα σχολεία, τους χώρους δουλειάς».

Σημειώνεται ότι η επίθεση της ομάδας των ακροδεξιών έγινε στα μέλη της ΚΝΕ καθώς μαζί με το κάλεσμα του ΚΚΕ προς τον λαό διακινούσαν και ενημερωτικά υλικά και μοίραζαν προσκλήσεις ενόψει της συγκέντρωσης που πραγματοποιούν οι οργανώσεις της ΚΝΕ και του ΚΚΕ το ερχόμενο Σάββατο στις 6 Οκτώβρη στις 6:30μμ στην στην πλατεία Τερψιθέας στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης με σύνθημα: «Ο φασισμός δε θα πεθάνει μόνος!

Τσάκισε τον! Με οργανωμένο εργατικό λαϊκό κίνημα! Με δυνατό ΚΚΕ!».

Υπενθυμίζεται ότι η Σταυρούπολη τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας της δράσης φασιστών και ακροδεξιών με ορμητήριο το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης μετά την επίθεση υπέβαλε μήνυση, ενώ έγιναν και δεκάδες προσαγωγές υπόπτων από την αστυνομία.

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

12 σχόλια

  1. 05/10/2021 - 00:24

    θρασύδειλοι ναζιστές …….

    Reply

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU