Νέα Ιωνία – Βασίλης Χριστοδούλου: Δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα, στηρίζει ανοικτά Θωμαΐδου στον 2ο γύρο και εξηγεί τους λόγους

Ως «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» ευχαριστούμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας, που με την ψήφο τους στήριξαν τη συγκροτημένη, καινοτόμα και ρεαλιστική προγραμματική μας πρόταση για να αλλάξουμε τη Νέα Ιωνία.

Το εξαιρετικό για νεοσύστατη παράταξη, χωρίς κομματικούς στρατούς,

16% δείχνει ότι το μέλλον ανήκει στην Αλλαγή.

Δείχνει, επίσης, πως θα ήμασταν στο δεύτερο γύρο αν δεν ήταν τόσο μεγάλο το ποσοστό αποχής και αν δεν είχαμε δεχθεί από την ίδρυση μας «λάσπη με τον κουβά» τόσο ως παράταξη, όσο κυρίως ο επικεφαλής μας Βασίλης Χριστοδούλου, από τους γνωστούς λασπολόγους της πόλης.

Σε συνολική ανάλυση του αποτελέσματος καθώς και ενημέρωση για τις κινήσεις μας απέναντι σε λασπολόγους θα   προχωρήσουμε  μετα  το τέλος των εκλογών…

Συνδημότισσες & Συνδημότες,

Η «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» απέδειξε ότι δεν είναι μια ευκαιριακή δημοτική παράταξη. Στο πλαίσιο αυτό ξεκαθαρίζουμε πως θα εμείνουμε στο πρόγραμμα μας και στις θέσεις μας.

Την Κυριακή όμως ψηφίζουμε για Δήμαρχο και αναμετρούνται δύο πρόσωπα, τα οποία στο παρελθόν και στο παρόν έχουν κριθεί από το ίδιο το εκλογικό σώμα, τον Παναγιώτη Μανουρη και τη Δέσποινα Θωμαΐδου.  Από αυτούς έχουμε να επιλέξουμε.

Η Δέσποινα Θωμαΐδου δημιούργησε δικαίως αρνητικά συναισθήματα σε αυτή τη θητεία της . Ωστόσο, έδειξε ότι σεβάστηκε το αποτέλεσμα και τη θέση που κατέλαβε η παράταξη μας. Επικοινώνησε άμεσα με τον επικεφαλής  Βασίλη Χριστοδούλου και μετρά απο συζητήσεις  δέχθηκε τις θέσεις της παράταξης μας στους τομείς της παιδείας, της καθαριότητας, των τεχνικών έργων, της κοινωνικής πολιτικής, της ασφάλειας, του πολιτισμού και του αθλητισμού. Επίσης δεσμεύτηκε πως θα γίνουν πράξη αρκετές προτάσεις μας.

Αντίθετα, ο κ. Μανούρης ουδέποτε επικοινώνησε με τον κ. Χριστοδούλου, εμμένοντας στην απαξιωτική του συμπεριφορά απέναντι στην παράταξη μας και κυρίως προς το πρόσωπο του επικεφαλής μας. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα του: Διαρκείς τηλεφωνικές προσπάθειες προσεταιρισμού υποψηφίων μας με ταυτόχρονες ψευδείς διαρροές για «συμφωνίες» μαζί τους.

Ταυτόχρονα, συνεχίστηκαν οι λεκτικοί τραμπουκισμοί εναντίον του Βασίλη Χριστοδούλου σε δημόσια θέα με πρωταγωνιστές δυστυχώς συγγενικά  πρόσωπα και πρόσωπα του άμεσου περιβάλλον του κ. Μανούρη.

Προφανώς, ο κ. Μανούρης επέλεξε να τον συνδράμουν στη διεκδίκηση του Δήμου, πρόσωπα σαν τον Ηρακλή Γκότση και Νίκο Κουκουλάρη, μια ασύμβατη ένωση, αφού το παρελθόν των τριών περιελάβανε αήθεις επιθέσεις μεταξύ τους και  καταγγελίες .

Για εμάς ως «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» η παραπάνω «σύμπραξη» είναι ένα ακόμη στοιχείο που δεν αρέσει σε εμάς αλλα ούτε και στους  ψηφοφόρους μας και  δείχνει το πως έχει πρόθεση να διοικήσει ο κ. Μανούρης τον Δήμο Νέας Ιωνίας. Με την «καθεστηκυία τάξη» που δεν θέλει να αφήσει την εξουσία και ό,τι απορρέει από’ αυτήν.

Με μόνο μέλημα την προάσπιση του λαού της Νέας Ιωνίας και παρά τις διαφωνίες μας με την Δέσποινα Θωμαϊδου,  συμφωνήσαμε σε πολλά πάνω στα προγράμματα μας  και αποφασίσαμε να την στηρίξουμε στις εκλογές της Κυριακής 15 Οκτωβρίου.

Δεσμευόμαστε  για την αλλαγή στον τοπο μας την επόμενη μερα και καλούμε τις Ιωνιωτισσες και τους Ιωννιωτες  να  ψηφίσουν για επόμενο Δήμαρχο Νεας Ιωνιας  την Δεσποινα Θωμαΐδου .

Δεν  θα σταματήσουμε ποτέ να είμαστε διπλα στους συνδημότες μας.

Χριστοδούλου Βασίλης 

επικεφαλής  παράταξης  “ αλλαγή για τη Νεα Ιωνια ”

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU