Αριστείδης Χατζησαββίδης: Γιατί αλήθεια ενοχλούν τόσο πολύ οι ενημερώσεις και μου ζητά να τις σταματήσω;

Αγαπητοί Συμπολίτες – Συμπολίτισσες, η απάντηση στις ενημερώσεις που σας κάνω, του δημοτικού συμβούλου και μέλους της Οικονομικής Επιτροπής κ. Αναμουρλόγλου εκθέτει ανεπανόρθωτα, όχι μόνο τον ίδιο, αλλά κυρίως, τη νέα του Παράταξη «Παναγιώτης Μανούρης Δημιουργία Αλληλεγγύη» όπως ο ίδιος την υπογράφει, στις 18 Ιουνίου δια μέσου της εφημερίδας «Έκφραση».

Ο τίτλος «Πέφτεις σε ανεπίτρεπτα λάθη κ. Χατζησαββίδη» ενός γενικόλογου αόριστου και αναληθούς κειμένου, παρά το γεγονός πως είναι δικηγόρος. Να ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ επί πλέον για να κατανοήσετε και τις συλλογικές ευθύνες.

 

  1. Φέτος 2021 μέχρι σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή κάναμε 25 Συνεδριάσεις και μας απασχόλησαν 231 θέματα.

 

  1. Συμμετείχε ο κ. Αναμουρλόγλου μόνο σε δύο στην 5η και αποχώρησε στο 3ο θέμα από τα 8 που είχε και στην 9η που αποχώρησε στο 5ο από τα 11 θέματα, χωρίς να συνεννοείται με τους αναπληρωματικούς να τον αναπληρώνουν.

 

  1. ΨΕΥΔΕΤΑΙ ο κ. δικηγόρος που αναφέρει ότι γίνονται δια περιφοράς οι Ο.Ε., ενώ είναι πασίγνωστο, πως γίνονται καθ’ όλα νόμιμα με τηλεδιασκέψεις.

 

  1. Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Μανούρης τον πρότεινε στο σημαντικότερο όργανο της Ο.Ε. και μάλιστα είναι και αναπληρωματικός του.

 

  1. Γιατί αλήθεια ενοχλούν τόσο πολύ οι ενημερώσεις και μου ζητά να τις σταματήσω; Ανενημέρωτους πολίτες θέλουν;

 

  1. Ο κ. Αναμουρλόγλου στην παλαιά του παράταξη διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, δεύτερου στη τάξη αξιώματος μετά τον Δήμαρχο. Παρακολουθείστε στο site του Δήμου που είναι αναρτημένα τα χρονοβόρα, αντιπαραγωγικά Δ.Σ., όσοι έχετε μεγάλη υπομονή, ότι όταν έρχεται, ανήκει στην ομάδα ταραχοποιών που δεν σέβονται τον Κανονισμό Λειτουργείας του Δ.Σ., παίρνουν αυθαίρετα το λόγο και χυδαία εκφράζονται απέναντι στο θεσμό του Δημάρχου, περιφρονώντας τους δημοτικούς συμβούλους, που με Ιώβεια υπομονή συμμετέχουν.

Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε, μόνιμες προσλήψεις, προγράμματα για την ανάπτυξη της πόλης μας, θα οργανώσουμε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, μειώνοντας το κόστος για τους κατοίκους, επιχειρηματίες και την αρχή κάναμε από φέτος, με μείωση 10% στα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

 

 

Αριστείδης Χατζησαββίδης

Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Δήμου Νέας Ιωνίας

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU