Χρήστος Αναμουρλόγλου: Ο κ.Χατζησαββίδης δεν γνωρίζει το ρόλο του και έχει μπερδευτεί

Ο κ. Χατζησαββίδης κατά τη συνήθη τακτική του επιμένει σε προκλητικές επιθέσεις. Ο κ. έμμισθος Αντιδήμαρχος Οικονομικών ενημερώνει τον κόσμο εξωθεσμικά και όχι μέσα από το επίσημο site tου Δήμου, μην έχοντας καταλάβει ακόμα ότι είναι μέρος της δημοτικής αρχής και όχι αρχηγός παράταξης εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Ενημερώνει τον κόσμο στο πλαίσιο μιας προπαγάνδας και όχι μέσω του ρόλου που του έχει αποδοθεί. Αυτό δείχνει ότι δεν γνωρίζει το ρόλο του και έχει μπερδευτεί. Επιτίθεται σε συνάδελφους της αντιπολίτευσης με προσβλητικές επιθέσεις  μόνο κ μόνο επειδή έχουν διαφορετική άποψη, ενώ στο συμβούλιο κάθε φορά που η Δήμαρχος δεν ξέρει να απαντήσει (δηλαδή σχεδόν μόνιμα) επιτίθεται ξανά προσωπικά στους συμβούλους, προσπαθώντας με αυτό τον ατυχή τρόπο να προστατεύσει την απροστάτευτη Δήμαρχο.

Μας έχει συνηθίσει στις ρηχές και επιθετικούς χαρακτήρα αναρτήσεις του, αφού αναφέρεται στην απουσία μου από την οικονομική επιτροπή. Μια επιτροπή που ο νόμος Θεοδωρικάκου άφησε στην αντιπολίτευση ένα διακοσμητικό ρόλο, αφού η Δημοτική Αρχή έχει την πλειοψηφία των 3/5 και πλέον οι επιτροπές αυτές έχουν τυπικό χαρακτήρα, αφού η ψήφος μας είναι διεκπεραιωτική. Εντούτοις η παράταξη μας εκπροσωπείται και εκφράζεται επάξια από τον καταρτισμένο και μαχητικό συνάδελφο μου κ. Φώτη Τσομπάνογλου. Ναι κ. Αντιδήμαρχε εργάζομαι, είμαι νομικός, με καθημερινή σχεδόν παρουσία στα ανοιχτά πλέον δικαστήρια και ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ αν μπορώ ή όχι να παρίσταμαι στην οικονομική επιτροπή. Φαίνεται σας έχει μείνει απωθημένο να είστε ο απουσιολόγος της τάξης;

Τέλος όσον αφορά την θέση μου ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου την οποία υπηρέτησα με συνέπεια και σεβασμό, σας προσκαλώ να ανατρέξετε στα πρακτικά, που με τόσο ζήλο ζητούσατε, και να θυμηθείτε τις ολιγόωρες συνεδριάσεις που πραγματοποιούνταν επί προεδρίας μου και να αφήσετε τα ψέματα και τις ανακρίβειες. Εξάλλου το μένος σας προς τους Προέδρους του Δημοτικού Συμβουλίου είναι διαχρονικό και έχει ρίζες και κρατάει μέχρι και σήμερα, αφού μόνιμα επιτίθεστε στον σύμβουλο της παράταξής σας και νυν Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου, με απαράδεκτες ατάκες του στυλ «κ. Κουλούρη έχετε καταντήσει χειρότερος του Αναμουρλόγλου».

Ξεκαθαρίστε στοιχειωδώς την πολιτική σας κ. Αντιδήμαρχε, αφού ακολουθήσατε την λυπηρή και ντροπιαστική, ως συνήθως, στάση της Δημάρχου και απείχατε από την ψηφοφορία που αφορούσε στην προμήθεια απινιδωτών (προσοχή στην ορθογραφία της λέξης) μόνο και μόνο επειδή προτάθηκε σαν ψήφισμα από την παράταξη μου. Όποιον σκοπό εξυπηρετεί η κ. Θωμαϊδου, αυτόν ακολουθείτε κ εσείς.

 

                                                                                                Χρήστος Αναμουρλόγλου

                                                         Δημοτικός Σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη

                                                    «Παναγιώτης Μανούρης – Δημιουργία Αλληλεγγύη»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ:

Αριστείδης Χατζησαββίδης: Γιατί αλήθεια ενοχλούν τόσο πολύ οι ενημερώσεις και μου ζητά να τις σταματήσω; – Zonews.gr

 

Χρήστος Αναμουρλόγλου: Δεν ζούμε αλλού, στην Ιωνία ζούμε όλοι κ.Χατζησαββίδη – Zonews.gr

 

Αριστείδης Χατζησαββίδης: Για τα δύο θέματα που αφορούν το κέντρο της Νέας Ιωνίας – Zonews.gr

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU