Ηράκλειο Αττικής: Καλοκαιρινή αιμοδοσία στο δήμο – Τετάρτη 7 Ιουλίου στο Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Καλοκαιρινή αιμοδοσία στο δήμο Ηρακλείου Αττικής:

Τετάρτη 7 Ιουλίου στο Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Την ετήσια, τακτική καλοκαιρινή του αιμοδοσία πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Τετάρτη 7 Ιουλίου από τις 8.30 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι στον χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος), πάντα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων στις δημοτικές υπηρεσίες. Όσοι αιμοδότες, παλιοί αλλά και νέοι, θέλουν να δώσουν αίμα μπορούν να το κάνουν πλέον χωρίς ραντεβού ή περιορισμούς στις μετακινήσεις, απλά ερχόμενοι στον χώρο του Πολύκεντρου κατά τις ώρες της δράσης. Το κινητό συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» και το προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής θα τους περιμένει ώστε η αιμοδοσία να γίνει γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.

Αίμα μπορούν να δώσουν όλοι οι υγιείς πολίτες ακόμα και οι εμβολιασμένοι κοντά στην ημέρα της αιμοδοσίας σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.

«Και φέτος το καλοκαίρι, πριν τις διακοπές, φροντίζουμε να ενισχύσουμε τις τράπεζες αίματος, να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη σε μια περίοδο που παραδοσιακά η ζήτηση σε αίμα είναι αυξημένη. Ας δώσουμε, λοιπόν, λίγα λεπτά από τον χρόνο μας που θα προσφέρουν, όμως, μια ολόκληρη ζωή σε κάποιον άλλο. Σας περιμένουμε», το μήνυμα της αρμόδιας αντιδημάρχου, Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

Υπενθυμίζουμε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής πραγματοποιεί δύο ετήσιες, τακτικές δράσεις αιμοδοσίες κάθε χρονιά την καλοκαιρινή και την χριστουγεννιάτικη.

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU