Δημιουργία – Αλληλεγγύη: Ζητά ομαλή, ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του δημοτικού σταδίου

Την “ομαλή, ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία” των αθλητικών εγκαταστάσεων του δημοτικού σταδίου ζητά με νέα επιστολή της η παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Μανούρη, σε συνέχεια προηγούμενων επιστολών για τη συζήτηση των θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αναλυτικά:

“Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων , από 07 Σεπτεμβρίου 2023,  επιστολών της Παράταξής μας για την συζήτηση των θεμάτων που αναφέρονται σε αυτές και την λήψη απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο και δεδομένου ότι πλέον διανύουμε και τυπικά την προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023, σε περίπτωση που δεν μπορεί να συγκληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο, ζητούμε από την Δημοτική Αρχή και την Δήμαρχο να προβεί άμεσα  στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού του Δημοτικού Σταδίου για την ομαλή, ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Επιπλέον όσον αφορά την ομαλή λειτουργία των Αθλητικών Συλλόγων Στίβου ζητούμε από την κα Δήμαρχο να διασφαλίσει την συνέχιση της φιλοξενίας  του συλλόγου «ΙΚΑΡΟΣ» από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών, των οποίων η πρωτοβουλία έστω και προσωρινά έχει δώσει ουσιαστική λύση στα προβλήματα του Συλλόγου. Η όποια νέα Δημοτική Αρχή θα κληθεί να λύσει το χωροταξικό θέμα με απόφαση δίκαιη που θα κρατά ίσες αποστάσεις από όλους τους Συλλόγους. Θα δώσει ίσες ευκαιρίες σεβόμενη την ιστορία αλλά και το μέλλον του Αθλητισμού στην πόλη μας .

 «Δημιουργία  Αλληλεγγύη» 

 Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μανούρης Παναγιώτης, Καναβός Μιλτιάδης, Τσομπάνογλου Φώτιος, Λάμπρου Χαράλαμπος,Λαζαρίδης Ιωάννης, Κλάρα Αναστασία, Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος, Σκευοφύλαξ Σωτήριος,Αναμουρλόγλου Χρήστος, Αγγελακοπούλου Αναστασία, Στέφας Γεώργιος, Ναϊσίδου Σοφία,Κουλουριώτη Μαρία Ελισάβετ, Τσομπανίδου Γεωργία. Η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Χριστίνα Παπαηλιοπούλου”

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU