Ιωνικός Σύνδεσμος: Νέα διαμάχη, αυτήν τη φορά με αφορμή τις εκλογές

Συνεχίζεται η διαμάχη στο εσωτερικό του Ιωνικού Συνδέσμου, με την παράταξη της μειοψηφίας αυτήν τη φορά να υποστηρίζει ότι η διοίκηση δεν επιτρέπει σε 200 νέα μέλη να συμμετέχουν στις προσεχείς εκλογές.

 

Πριν λίγες ημέρες είχε ξεσπάσει άλλη διαμάχη, με αφορμή μία εκδήλωση της μειοψηφίας και τη χρήση της επωνυμίας του Ιωνικού Συνδέσμου. Δείτε εδώ: Ιωνικός Σύνδεσμος: Διαμάχη για την διοργάνωση εκδήλωσης με τον τίτλο και του συλλόγου

 

Πάντως, με αφορμή την πρόσφατη διαμάχη, πηγές της διοίκησης σημείωναν ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με ότι αναφέρει απολύτως το καταστατικό χωρίς καμία παρέκκλιση, υποστηρίζοντας ότι η μειοψηφία επιθυμεί να κάνει «λάστιχο» το καταστατικό για το δικό της συμφέρον.

 

Από την άλλη πλευρά, η ανακοίνωση της μειοψηφίας («Αγωνιστική Πολιτιστική Παρέμβαση») με τον τίτλο “Ντροπή! Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Ιωνικό Σύνδεσμο θέλει να απαγορεύσει σε 200 νέα μέλη να πάρουν μέρος στις εκλογές”, έχει ως εξής:

«Ιωνιώτισσα, Ιωνιώτη, η πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου του Ιωνικού Συνδέσμου αυτά τα 2 χρόνια που πέρασαν από τις τελευταίες αρχαιρεσίες του συλλόγου μας, έχει καταπατήσει κάθε άρθρο του καταστατικού:

  • Δεν ενημερώνει τα υποψήφια νέα μέλη ότι εγκρίθηκε η αίτηση τους.
  • Δεν πραγματοποιεί 2 συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου το μήνα.
  • Δεν τηρεί πρακτικά του διοικητικού συμβουλίου όταν αυτό συνεδριάζει.
  • Δεν πραγματοποίησε την καταστατική τακτική γενική συνέλευση των μελών για το 2023.
  • Δεν έφερε προς συζήτηση τις εκθέσεις της εξελεγκτικής επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του συλλόγου (γιατί άραγε;;;).
  • Δεν τηρούν αλλά και παραποιούν ομόφωνες αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου.

Και τώρα συνεχίζοντας τις παραβιάσεις και με απίστευτη αυταρχική λογική απαγορεύει σε 200 ανθρώπους να συμμετάσχουν στις εκλογές.

Έπεσαν οι μάσκες. Τώρα φαίνεται πως εννοούν τον πολιτισμό και την συμμετοχή του Ιωνιώτικου λαού σε αυτόν.

Καλούμε έστω και αυτήν την ώρα την πλειοψηφία του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου να αλλάξει την απόφαση της και να νομιμοποιήσει την συμμετοχή όλων όσων έχουν γραφτεί στον σύνδεσμο, στις ερχόμενες αρχαιρεσίες.

Αλλιώς η παράταξη μας θα πάρει όλα τα μέτρα για να διασφαλιστεί η συμμετοχή αυτών των ανθρώπων αλλά και για να επανέλθει το διοικητικό συμβούλιο στην καταστατική του νομιμότητα και λειτουργία.

Καλούμε κάθε μέλος του Ιωνικού Συνδέσμου να διαμαρτυρηθεί για αυτήν την κατάσταση.

Ο πολιτισμός είναι λαϊκό δικαίωμα και όχι προνόμιο των λίγων».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU