Ηράκλειο Αττικής – λαϊκή Κουντουριώτη: Τουλάχιστον θα τελειώνει –περίπου- στην ώρα της…

Την τάση να μην τους παίρνει το… βράδυ, προκειμένου να αποχωρήσουν από την λαϊκή αγορά της Κουντρουριώτη που γίνεται κάθε Παρασκευή στο Ηράκλειο Αττικής, φαίνεται να ακολουθούν οι επαγγελματίες της λαϊκής αγοράς.

Να σημειωθεί ότι κατά την δοκιμαστική αλλαγή που είχε γίνει στα όρια της λαϊκής, (η οποία αλλαγή τελικά εγκαταλείφθηκε), υπήρχαν συνεχόμενες υπενθυμίσεις από το δήμο Ηρακλείου Αττικής ότι η λαϊκή αγορά πρέπει να λειτουργεί αυστηρά εντός του ωραρίου που προβλέπεται.

Αυτό μετά και τα έντονα και διαχρονικά παράπονα των κατοίκων της περιοχής, ότι πολλοί επαγγελματίες της λαϊκής δεν τηρούσαν τα ωράρια με αποτέλεσμα ο δρόμος να καθαρίζεται και να δίνεται και πάλι στην κυκλοφορία μετά από πολλές ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι η αγορά πρέπει να σταματά τη λειτουργία της στις 3 μ.μ. και οι επαγγελματίες να έχουν αποχωρήσει μέχρι τις 4.30 μ.μ. Το χειμώνα η αγορά πρέπει να σταματά τη λειτουργία της στις 3.30 μ.μ. και οι επαγγελματίες να έχουν αποχωρήσει επίσης μέχρι τις 4.30 μ.μ.

Η ώρα πλησιάζει 3 και γίνεται υπενθύμιση στους επαγγελματίες ότι στις 3 η αγορά πρέπει να σταματήσει τη λειτουργία της

Έτσι, μπορεί τελικά η λαϊκή αγορά να μην μεταφέρθηκε για ένα τετράμηνο στα νέα όρια που είχαν προταθεί, ωστόσο τώρα φαίνεται ότι θα δοθεί βάρος στο να μην «ξεχειλώνει» το ωράριο λειτουργίας της. Ήδη την περασμένη Παρασκευή, πολλοί ήταν οι πωλητές που σημείωναν στους πελάτες τους ότι στις 3 μ.μ. πρέπει να σταματήσουν να πουλούν τα προϊόντα τους και να αρχίσουν να μαζεύουν τους πάγκους, ενώ γινόντουσαν και συνεχόμενες υπενθυμίσεις από τους security της λαϊκής γι’ αυτό.

Μένει να δούμε κατά πόσο αυτό θα γίνει και πράξη.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU