Θεόδωρος Καμμένος – Νέα Ιωνία: Να επιστρέψουν η αισιοδοξία, το χαμόγελο και η εμπιστοσύνη απέναντι σε ένα Δήμο πρότυπο

Όραμα μου η Νέα Ιωνία να μεταβεί σε μια Νέα Αλλαγή, στην οποία θα επιστρέψουν η αισιοδοξία, το χαμόγελο και η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, απέναντι σε ένα Δήμο πρότυπο που θα έχει ως στόχο την καινοτομία, την ανάπτυξη, την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια, την δημιουργία ενός σύγχρονου Ευρωπαϊκού Δήμου για τα παιδιά μας και για εμάς.

Για πρώτη φορά βάζω υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Χριστοδούλου «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία».

Η ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι αυτοσκοπός, είναι ένα πεδίο που θέλω να προσφέρω στον Δήμο μου και στους συμπολίτες μου χωρίς κομματικά κριτήρια, και μικροπολιτικά συμφέροντα και διαχωριστικές γραμμές.

Είμαι ένας απλός δημότης σαν εσάς, που έχω το παιδί μου που παίζει στις πλατείες  της κάθε γειτονιάς όπως τα δικά σας, που αθλείται στα γήπεδο του Δήμου μας όπως και τα δικά σας, και που ενδιαφέρομαι  πραγματικά ο Δήμος μας να γίνει καλύτερος, με μεγαλύτερη ασφάλεια στους χώρους όπου κινούμαστε και εμείς και τα παιδιά μας.

Η γενική  λειτουργικότητα του Δήμου μας, και η ασφάλεια των παιδιών μας και των συνδημοτών μου είναι για μένα η πρώτη προτεραιότητα μου. Έχω θέληση και υπομονή και μαζί με εσάς δίπλα μου μπορούμε να κάνουμε ένα Δήμο ακόμη καλύτερο για όλους εμάς.  

Ο Θεόδωρος Καμμένος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας με την παράταξη “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Χριστοδούλου

Ποιος είμαι

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1971, είμαι δημότης Νέας Ιωνίας από το 1998  μέχρι σήμερα. Είμαι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων 21 ετών κόρη, και 11 ετών γιό.

Έχω αποφοιτήσει το 1989 το ΤΕΛ ΣΕΛΕΤΕ με ειδικότητα Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων, και έχω κάνει την θητεία μου στο Πολεμικό Ναυτικό.

Εργάζομαι από το 1993 ΔΕΗ-ΑΔΜΗΕ μέχρι σήμερα.

Έχω ασχοληθεί με ομάδες ερασιτεχνικές ποδόσφαιρου ΕΠΣΑ, και τα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα τα έκανα στον Απόλλων Αθηνών.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU