Χρίστος Κυριακίδης – Νέα Ιωνία: Παλεύουμε για το μέλλον των παιδιών και του τόπου μας

Σκεφτήκατε άραγε, ποιοι πρέπει να έχουν θέση στη Διοίκηση των πόλεων;  Όσοι νοιάζονται, όσοι μπορούν ή όσοι ξέρουν να προσφέρουν; Είμαι ο Χρίστος Κυριακίδης και διαχειρίζομαι τη σελίδα Καλογρέζα / Kalogreza στο Facebook.

Τη δημιούργησα γιατί πιστεύω στην Κοινωνική δικτύωση και νοιάζομαι για τον τόπο μου. Μεγάλο τμήμα ενημέρωσης και επικοινωνίας στη Νέα Ιωνία, το διαχειρίζομαι και το υποστηρίζω καθημερινά εκεί τα τελευταία χρόνια.

Γεγονότα, ειδήσεις, παράπονα, προτάσεις, επισημάνσεις και κυρίως κοινωνικός διάλογος για όσα συμβαίνουν στην πόλη και μας αφορούν όλους.

Μεγάλωσα στην Καλογρέζα, με γονείς που εργάστηκαν στα εργοστάσια της πόλης (Μουταλάσκη, Πειραϊκή – Πατραϊκή και 3Α). Ζω με την οικογένειά μου εδώ και είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων στο 7ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας που φοιτούν/ φοίτησαν τα παιδιά μου.

Σπούδασα Ηλεκτρολόγος – Τεχνικός Δικτύων και εργάστηκα 20 χρόνια στις τηλεπικοινωνίες (Hellas Online & Vodafone).

Από την εφηβική μου ηλικία ταλαιπωρούμαι από καρδιολογικά προβλήματα και απαιτήθηκε εμφύτευση απινιδωτή. Γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα των απινιδωτών, έφερα ως πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 7ου γυμνασίου τον πρώτο απινιδωτή σε σχολείο της Νέας Ιωνίας.

Στις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Δημιουργία Αλληλεγγύη του Παναγιώτη Μανούρη.

Γιατί αγαπώ τη Νέα Ιωνία και τη θέλω καλύτερη. Για μένα, για τα παιδιά μου, για όλους μας.

 

Χρίστος Κυριακίδης

Τ: 6907749677 email: xkyriak1964@gmail.com

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU