ΚΚΕ: Σε υπηρεσίες του δήμου της Νέας Ιωνίας περιόδευσε ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της Κ.Ε.

Περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου της Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 14 του Οκτώβρη 2022 ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της Κ.Ε  του ΚΚΕ,  συνοδευόμενος από τον επικεφαλής δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Ιωνίας Κώστα Κατιμερτζόγλου. 

Συνομιλώντας με εργαζόμενους  για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, ο Πέτρος Αλέπης ανέλυσε  το  περιεχόμενο του πρόσφατος  καλέσματος του ΚΚΕ προς τους εργαζόμενους καθώς και τις αιτίες της ενεργειακής κρίσης, της λαϊκής φτωχοποίησης και του κινδύνου της  γενίκευσης των πολεμικών συγκρούσεων.

Κάλεσε τους εργαζόμενους του δήμου Ν. Ιωνίας σε συμπόρευση με το ΚΚΕ για την αναγκαία  οργάνωση της αντεπίθεσης της εργατικής τάξης απέναντι στην συνεχιζόμενη αντιλαϊκή πολιτική από δοκιμασμένα κόμματα και κυβερνήσεις, που μόνο δεινά έχουν φέρει στον λαό μας.

Υπογράμμισε ότι στον δύσκολο χειμώνα που μας υπόσχονται κυβέρνηση,  επιχειρηματικοί όμιλοι, ΝΑΤΟ και ΕΕ απάντηση για τους εργαζόμενους είναι η συσπείρωση στα σωματεία και ο συντονισμένος αγώνας όλων των εργαζομένων.

Ιδιαίτερα  τόνισε ότι η ενδυνάμωση του ΚΚΕ στα σωματεία, στους συλλόγους και τους μαζικούς φορείς συλλόγους είναι εγγύηση για νέες κατακτήσεις των εργαζομένων όπως και στις εκλογές που διακριτή άνοδος του ΚΚΕ θα σημαίνει ότι θα έρθουν φιλολαϊκές λύσεις και προτάσεις, που έχει ανάγκη ο λαός μας, στο προσκήνιο.

Το ενδιαφέρον των εργαζομένων για τις θέσεις του ΚΚΕ ήταν μεγάλο σε όλες τις υπηρεσίες τόσο στο δημαρχείο,  αλλά και στο κτήριο της δημοτικής αστυνομίας και στο τμήμα Παιδείας, με χαρακτηριστικό τη μεγάλη συμμετοχή τους στη συζήτηση που ακολούθησε.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU